roberti.ori 07.04.04, 21:56 pomimo wielu ataków agresii ze strony konsultantek avonu, z przyjemnościa zapraszam je do rozmów , na moim forum gdzie żadne wypowiedzi nie będą od razu besztane i każdy może wypowiedzieć nawet , swoje negatywne opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stachenka Re: forum bez agresii 13.04.04, 16:02 Byłeś u psychologa? Bo pewnie nie wiesz, że robisz coś zupełnie odwrotnego niż to, co deklarujesz. Odpowiedz Link
roberti.ori Re: forum bez agresii 13.04.04, 16:38 nie interesują mnie agresje ze stropny atw ( znam firmę od srodka), pragnę tylko ogłosić ,że intereuje mnie to co dzieje sie tutaj, na tym forum i nie zamierzam nikogo tu atakować za swoje wypowiedzi. Odpowiedz Link
stachenka Re: forum bez agresii 13.04.04, 23:14 roberti.ori napisał: > nie interesują mnie agresje ze stropny atw ( znam firmę od srodka), pragnę > tylko ogłosić ,że intereuje mnie to co dzieje sie tutaj, na tym forum i nie > zamierzam nikogo tu atakować za swoje wypowiedzi. gdybyś atakował innych za swoje wypowiedzi, to byłby już szczyt chamstwa i nie atakujesz ludzi za swoje wypowiedzi, ale atakujesz za ich wypowiedzi skąd atw w odpowiedzi na mojego posta? Odpowiedz Link
martaori do stachenki 14.04.04, 09:56 Moja droga odpowiedż Roberta była kierowana do szylindera nie do ciebie, więc nie wiem dlaczego to oburzenie.pozdrawiam. Odpowiedz Link
stachenka Re: do stachenki 14.04.04, 14:12 Moja droga, jak widać odpowieć Roberta jest podpięta pod mój post, a nie pod post szylidera, moje "oburzenie" jest więc słuszne. Jeśli chcesz rozmawiać z koleżanką zza ściany, nie dzwoń do Singapuru, ale do niej. Odpowiedz Link
stachenka Re: do stachenki 19.04.04, 13:51 Mataori ma krótką pamięć. Krótszą niż pół tego wątku. Odpowiedz Link
kasia.lomanczyk Re: forum bez agresii ATW 14.04.04, 09:08 Na coraz większej ilości forów stajecie się persona non grata. Noni, Avon, teraz ATW, nawet na Urodzie kasują Wasze posty... Nie daje Wam to do myślenia? Zbieg okoliczności, czy zmasowany atak Avonu przebranego za ATW? ;) A może wytłumaczenie jest znacznie prostsze?... ;) Odpowiedz Link
martaori do Kasi L. 14.04.04, 10:03 Droga Kasiu proszę czytaj, co piszę założyciel tego forum, ponieważ to szylinder wyskoczył o negatywnej agresji w atw itp. a Robert napisał, że nie interesuje go, co dzieje się na innych forach, bo ma swoje. Proszę nie wrzucaj Roberta i szylindera do jednego worka, bo z pewnością się różnią. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kasia.lomanczyk Re: do Kasi L. 14.04.04, 10:11 Staram się, bo faktycznie Twojemu Robertowi daleko do świrlidera, ale prawdę mówiąc, uważam że dał się szyliderowi zmanipulować, jeśli chodzi o "świrliderską teorię spiskową" dotyczącą mojej wielonickowości. Tym sobie chyba nagrabił na forum Uroda. No cóż, za łatwowierność się płaci... Niestety, Robert, za przykre powitanie na Urodzie chyba też możesz podziękować szyliderkowi, bo trafiłeś na ewidentnie złą passę spowodowaną świeżym jeszcze wspomnieniem jego zachowania na tamtym forum. Jednym słowem, szylider zrobił Ori więcej złego niż dobrego i dziwię się, że go tutaj także tolerujesz. To mogłoby być całkiem sympatyczne forum, gdyby nie ten pan. Odpowiedz Link
martaori Re: do Kasi L. 14.04.04, 15:23 Droga Kasiu po pierwsze nie rozumie, dlaczego nam mój post odpowiadasz do Roberta, po drugie myślę, że to forum się rozwija i będzie się rozwijać a po szylinderze zostanie tylko nie smak, po trzecie prowadząc forum dobrze wiesz, że zdarzają się na nim niemile widziani goście, jednak, że każdy może się na nim wypowiedzieć, ale nie każdy musi to czytać, więc jak szylindera cię drażni to nie zwracaj na niego uwagi a rozmawiaj z innymi konsultantami Oriflame, jeśli masz ochotę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
stachenka Re: do Kasi L. 18.04.04, 23:39 Mataori, a skąd u ciebie to oburzenie, że ktoś odpowiadając na twojego posta pisze do kogoś innego? >:-> Odpowiedz Link
stachenka Re: do Kasi L. 19.04.04, 13:53 Mataori ma krótką pamięć. Krótszą niż pół tego wątku. Odpowiedz Link