dagmara_www Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 04.10.16, 10:52 ja korzystam z dermokosmetyków, są najlepsze, z serii Linoderm od niedawna, ale jestem bardzo zadowolona i są w dobrej cenie, zwłaszcza w sprzedaży internetowej DOZ-u. Odpowiedz Link
namyslowska123 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 22.11.16, 22:07 ja np lubię puder mineralny z annabelle minerals , jest tani kosztuje ok 35 zł a jest bardzo fajny, spełnia wszystkie moje oczekiwania, matuje skórę, nie tworzy maski i nie wysusza mi skóry. Gdy mam jakieś wypryski to kupuję korektor też z AM i wtedy już całkiem skóra wygląda ładnie. Odpowiedz Link
stargateatlantis Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 23.11.16, 12:58 Dla mnie rewelacją, sprawdzoną przez 2 kobiety w rodzinie są wszystkie po kolei i razem kosmetyki z serii Mama Care Efektimy. Odpowiedz Link
kasidysisko Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 17.07.17, 00:17 Zgadzam się, mam ich olejek Coconut Miracle, najlepsze nawilżanie na świecie. Odpowiedz Link
kasidysisko Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 06.12.17, 23:05 Mam od nich cudo ALGAE LIFT, wspaniale odżywiająca maska od Efektimy, Odpowiedz Link
kasidysisko Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 15.05.17, 23:47 Najlepsze kosmetyki w sensownej cenie znalazłam u Efektimy, tam gdzie jest mój najlepszy peeling Coffee Miracle Odpowiedz Link
marta.czabala Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 21.05.17, 23:19 tanie i sprawdzone, a do tego skuteczne? Przede wszystkim Floslek. Odpowiedz Link
kasidysisko Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 17.07.17, 00:19 Mam z Floslek żel z aloesem, wiele razy uratował mi skórę. Dosłownie. Odpowiedz Link
kasidysisko Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 02.08.17, 22:47 Z Flosleka mam serum rozświetlające, fajne cudeńko. Odpowiedz Link
stargateatlantis Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 11.06.17, 22:05 Dla skóry delikatnej i alergicznej tylko kremy Floslek. Odpowiedz Link
kasidysisko Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 02.08.17, 22:50 Mam floslekowy żel z aloesem, fajne cudeńko. Odpowiedz Link
miodmalina2 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 11.07.17, 19:41 Do szybkiej depilacji przed wyjściem na plażę czy basen kremy do depilacji Vanity, no i mamy spokój z odrastającymi włoskami na nawet 5 dni, a skóra jest bardzo gładka. Odpowiedz Link
tramonia Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 22.07.17, 11:14 Z tanszej polki do wykonania makijazu bardzo lubie lovely i golden rose. Bardziej ta druga marke, od pomadek, po tusze, kredki, pudry. Ostatno zachwycilam sie zestawem do brwi-eyebrow styling kit, ktory jest mega latwy w uzyciu a zapewnia super efekty. Matowe pomadki sa duzo lepsze niz z lovely, bo te sie kleja :/ Tusze z lovely i GR sa bardzo trwale, dobrze wydluzaja rzesy. z pielegnacyjnych lubie dove, ziaje i bielende. Odpowiedz Link
stargateatlantis Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 16.08.17, 23:55 Sprawdzone i tanie to przede wszystkim Floslek! Odpowiedz Link
stargateatlantis Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 05.09.17, 00:07 Sprawdzone i tanie? Dla mnie przede wszystkim Floslek. Wielki plus - nic nie uczula. Odpowiedz Link
kasidysisko Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 06.12.17, 23:07 Zgadzam się, Floslek najlepsze kremy dla całej rodziny. Odpowiedz Link
stargateatlantis Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 05.09.17, 23:54 Tanie i dobre? Przede wszystkim Efektima, zwłaszcza mój ulubiony peeling z kokosem. Odpowiedz Link
remik227 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 02.10.17, 10:36 Chcesz sprawdzone kosmetyki w rozsądnej cenie? Odpowiedź brzmi Eveline. Serio, nie znalazłam lepszych kosmetyków do tej pory w stosunkowo niskiej cenie. Tak się składa, że akurat potrzebowałam kilku odżywek, a dzięki ich ofercie mogłam to zakupić wszystko w jednym produkcie, więc zamiast wydawać na kilka buteleczek, wydałam na jeden, co pozwoliło mi sporo zaoszczędzić. Odpowiedz Link
kasidysisko Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 05.10.17, 22:52 Przede wszystkim Efektima. Dobra, polska firma ze wspaniałymi peelingami. Odpowiedz Link
kasiek_banderas Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 01.04.18, 17:13 Znaną firmą a do tego sprawdzoną i dobrą jest Bielenda. Ma znakomite olejki do ciała, odprężające i pieknie pachnące. Chyba najbardziej pasuje mi Multifazowy olejek do ciała nawilżający, seria ZMYSŁOWE OLEJKI. Fantastycznie nawilzona i pachnąca skóra. Odpowiedz Link
fifi16 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 11.04.18, 12:29 na stronie najlepszakonsultantka.pl są dostępne katalogi Avonu, zamawiam kosmetyki tylko dla siebie. Oczywiście produkty Avon są lepsze i gorsze jakościowo, ale jak dla mnie ceny są dostępne więc czemu nie skorzystać. Odpowiedz Link
caseyshepard7 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 11.05.18, 15:59 Dla mnie Floslek, dobra polska firma i kremy dla całej rodziny. Odpowiedz Link
izaiza78 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 15.05.18, 15:39 ze swojej strony bardzo polecam amerykański portal iherb.com ( www.iherb.com/?rcode=AIY8677 ), można naprawdę znaleźć super kosmetyki i odżywki z światowymi certyfikatami. Jbc to z kodem AIY8677 dostaniecie 5% zniżki na pierwsze zakupy. Odpowiedz Link
akson21 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 21.05.18, 19:44 Proponuję zapoznać się z dość młodą ofertą kosmetyczną w katalogu: fenix-jewellery.pl/wp-content/uploads/2018/05/KAT04.pdf więcej o firmie na fenix-jewellery.pl/ Odpowiedz Link
m.magda_88 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 04.11.18, 21:17 carolinexoxo napisał(a): > Mnie bardzo odpowiada seria Green Tea od Bielendy. Cenowo bardzo przystępnie. K > upiłam niedawno krem regulujący na noc i matujący na dzień z tej serii i muszę > przyznać, że jestem bardzo zadowolona. Antybakteryjny olejek herbaciany na moje > j skórze sprawdza się doskonale Krem matujący na dzień to również mój faworyt. Wydaje mi się, że zwiększa trwałość podkładu, jest super pod makijaż. Odpowiedz Link
caseyshepard7 Re: sprawdzone i tanie kosmetyki 07.11.18, 22:35 Przede wszystkim Floslek, na każdy problem i każdą cerę. Odpowiedz Link