Dodaj do ulubionych

kim jest chicarica ?

11.07.04, 14:42
Kasiu kim ty jesteś tak na prawdę. piszesz ze kupujesz tylko dla siebie ale
zawsze wydajesz więcej niz 160 zł.dwa razy w miesiacu, z twoich wypowiedzi
nigdy nic nie wynika , zobacz sama oto kilka z nich
„Jak widać Roberti,
ekspert od prowadzenia forum na które mało kto zagląda”.
Odwiedzane - czasem tak, dla śmiechu. Polecane - zdecydowanie nie, chyba że
ktoś lubi zoo.

„Maua, nie przejmuj się tak, Robercik to taki nasz lokalny folklor ;)]
Baw się dobrze na forum i nie zwracaj uwagi na trolle.”

Po tym co widzę na Twoim forum, wiem już że nie będę go czytać

”Jednak ze wszystkich forów Ori najbardziej lubię zaglądać na f. Roberta i
Albicilli”

no i wygląd dla ciebie nie ma znaczenia
"Bez urazy, ale dla mnie facet który przejmuje się tym, czy wygląda 5 lat
starzej czy młodziej, jest nieco niemęski...]"

no i nie masz autorytetów
„Aha, jeszcze jedno: telewizja i ludzie publiczni są dla Ciebie autorytetem?
To
współczuję.
Ja mimo wszystko wolę poczytać jakąś dobrą książkę, niż wgapiać się w
pseudogwiazdy dla biedaków”.
no ale na pewno jesteś feministką
„Jest jeszcze jedna kwestia, chetnie
pokusilabym sie o mala analize zachowania mezczyzn-akwizytorow kosmetykow, z
feministycznego punktu widzenia i oparta na moich obserwacjach”
no i nigdy niewiadomo jaki jest dla ciebie avon
„Avon też jakiś cudowny
nie jest, nawiasem mówiąc. Tak jest chyba z każdą firmą”.
Obserwuj wątek
    • chicarica Re: kim jest chicarica ? 11.07.04, 18:34
      roberti.ori napisał:

> Kasiu kim ty jesteś tak na prawdę. piszesz ze kupujesz tylko dla siebie ale
      > zawsze wydajesz więcej niz 160 zł.dwa razy w miesiacu,

Kupuję raz w miesiącu, dla siebie, mojej Mamy i jej dwóch koleżanek. Z tego
      spokojnie uzbiera się 160 zł po cenach katalogowych, a jak nie, to albo
      doklejam się do zamówienia mojej sąsiadki-konsultantki, albo załatwiam to w
      COK, albo przez moją koordynatorkę. Proste?

z twoich wypowiedzi
      > nigdy nic nie wynika ,

Czyżby? Może to Ty nie rozumiesz...

> zobacz sama oto kilka z nich
      > „Jak widać Roberti,
      > ekspert od prowadzenia forum na które mało kto zagląda”.
      > Odwiedzane - czasem tak, dla śmiechu. Polecane - zdecydowanie nie, chyba że
      > ktoś lubi zoo.
      >
      > „Maua, nie przejmuj się tak, Robercik to taki nasz lokalny folklor ;)]
      > Baw się dobrze na forum i nie zwracaj uwagi na trolle.”
      >
      > Po tym co widzę na Twoim forum, wiem już że nie będę go czytać
      >
      > ”Jednak ze wszystkich forów Ori najbardziej lubię zaglądać na f. Roberta
      > i
      > Albicilli”

Mhm, na Albicilli, bo sympatyczne, na Twoje - bo śmieszne, a poza tym ostatnio
      się starasz. Kiedyś było tu faktycznie nędznie, ostatnio się trochę poprawiło.

>
      > no i wygląd dla ciebie nie ma znaczenia
      > "Bez urazy, ale dla mnie facet który przejmuje się tym, czy wygląda 5 lat
      > starzej czy młodziej, jest nieco niemęski...]"

Wygląd ma dla mnie duże znaczenie (chociaż liczy się mniej niż osobowość), ale
      nie lubię facetów którzy się martwią że im się paznokieć złamał albo pod
      oczkiem zrobiła zmarszczka. Facet musi być przystojny, zadbany, domyty,
      ostrzyżony, ale bez przesady - niech nie piszczy nad sobą za bardzo. Widziałeś
      Shreka 2? Jak będziesz oglądał, zwróć uwagę na postać Księcia z Bajki.

>
      > no i nie masz autorytetów
      > „Aha, jeszcze jedno: telewizja i ludzie publiczni są dla Ciebie autorytet
      > em?
      > To
      > współczuję.
      > Ja mimo wszystko wolę poczytać jakąś dobrą książkę, niż wgapiać się w
      > pseudogwiazdy dla biedaków”.

Mam autorytety, ale nie są nimi telewizyjno-serialowe gwiazdy.

> no ale na pewno jesteś feministką
      > „Jest jeszcze jedna kwestia, chetnie
      > pokusilabym sie o mala analize zachowania mezczyzn-akwizytorow kosmetykow, z
      > feministycznego punktu widzenia i oparta na moich obserwacjach”

A pewnie, że jestem. Przynajmniej pod wieloma względami.

> no i nigdy niewiadomo jaki jest dla ciebie avon
      > „Avon też jakiś cudowny
      > nie jest, nawiasem mówiąc. Tak jest chyba z każdą firmą”.

No, bo nie wierzę w Avon jak w religię. Firma jak firma, w miarę dobra jakość
      za cenę. Znasz takie pojęcie jak "value for money"?

Nawiasem mówiąc, cieszę się że tak bardzo interesuje Cię moja postać.
    • 1szylider Alez Ty Robercie masz problemy... 11.07.04, 20:53
      Witam!

No cóz chupacabra to lasia jakich tysiące na portalu, zalożyła se forum niez
      aby osiagnąć jakies głebsze cele, ale aby się dowartościować...

Sama niczego nieczego osiągneła, wiec chwali się swoim nazwiskiem jakby było
      one równe np Radziwiłłom, albo przedstawia się jako superexpert albo jako
      statystyk, kosmetolog itp...

Ale chyba nie jest to postać, z powodu której mialbym miec bezsenne noce...
      ;)))))))

Czasem jest potrzebny adwersarz, ale Ty Robercie zasłużyłes chyba na kogos
      godniejszego i większym ciężarze gatunkowym niż chupacabra..?

Zatem zajmij sie sprawami albo odpocznij w wakacje by ze zdwojonymi siłami
      zabrać się za Avon i przejmowanie ich konsultatek po wakacjach, a one niech
      wykańczają w rozbróbach we wlasnym bagienku...

Im bardziej one sie frustruja tym lepiej dla nas, a Ty dodajesz im impuslów do
      myslenia, w którym przecież jak caly Avon nie sa zbyt silne...
      :)))))))))))

PS Jaka szkoda, że nie chcesz ze mna polemizować, bo wtedy nasza dyskusja
      byłaby czyms wartościowym i dla młodych i dla tych, co zbładzili w jakiś
      pseudofirmach przekrętaśnych...

Ale oczywiście masz prawo do realizowania własnych celów okreslanych przez
      Twoja optykę...

Ale sam powiedz: czy nie uważasz za strate czasu dyskusje z chupacabra..?

Bo cóz możesz osiągnąć nawet przeonując ja?

Zasponsorujesz ja od Oriflame i zyskasz mierna konsultatke, która nigdy nie
      będzie ani liderem ani szkoleniowcem, bo nie ma na to kwalifikacji, ani ich
      nigdy nie zdobędzie.., nie będzie nawet składała na tyle istotnych zamówień aby
      sie nia interesować częsciej niż raz na kwartał...?

Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach...
      Pozdrawiam i zapraszam!
      gg 172 85 85
      • chicarica Re: Alez Ty Robercie masz problemy... 12.07.04, 10:43
        1szylider napisał:

> Witam!
        >
        > No cóz chupacabra to lasia jakich tysiące na portalu, zalożyła se forum niez
        > aby osiagnąć jakies głebsze cele, ale aby się dowartościować...

Mylisz się, słonko. Założyłam se forum ot tak, dla zabawy. Co do
        dowartościowania - ja mam wrażenie, że tak było z Tobą i Twoim forum, ale Ci
        troszkę nie wyszło.
        Mam Ci wyjaśnić ponownie, w której części garderoby masz "lasię"? Ups,
        przepraszam, kabanosika ;)

>
        > Sama niczego nieczego osiągneła, wiec chwali się swoim nazwiskiem jakby było
        > one równe np Radziwiłłom, albo przedstawia się jako superexpert albo jako
        > statystyk, kosmetolog itp...

Nie chwalę się swoim nazwiskiem, ale nie życzę sobie by byle kto wycierał sobie
        nim gębę. Nigdzie nie przedstawiałam się też jako kosmetolog, superekspert,
        statystyk... To zdaje się Ty mówiłeś, że z prawie-wykształcenia jesteś prawie-
        statystykiem ;) Już Ci się chyba wszystko miesza, może jakaś terapia by się
        przydała?

>
        > Ale chyba nie jest to postać, z powodu której mialbym miec bezsenne noce...
        > ;)))))))
        >
        > Czasem jest potrzebny adwersarz, ale Ty Robercie zasłużyłes chyba na kogos
        > godniejszego i większym ciężarze gatunkowym niż chupacabra..?
        >
        > Zatem zajmij sie sprawami albo odpocznij w wakacje by ze zdwojonymi siłami
        > zabrać się za Avon i przejmowanie ich konsultatek po wakacjach, a one niech
        > wykańczają w rozbróbach we wlasnym bagienku...

Hihihihi :)

>
        > Im bardziej one sie frustruja tym lepiej dla nas, a Ty dodajesz im impuslów
        do
        > myslenia, w którym przecież jak caly Avon nie sa zbyt silne...
        > :)))))))))))
        >
        > PS Jaka szkoda, że nie chcesz ze mna polemizować, bo wtedy nasza dyskusja
        > byłaby czyms wartościowym i dla młodych i dla tych, co zbładzili w jakiś
        > pseudofirmach przekrętaśnych...
        >
        > Ale oczywiście masz prawo do realizowania własnych celów okreslanych przez
        > Twoja optykę...
        >
        > Ale sam powiedz: czy nie uważasz za strate czasu dyskusje z chupacabra..?
        >
        > Bo cóz możesz osiągnąć nawet przeonując ja?
        >
        > Zasponsorujesz ja od Oriflame i zyskasz mierna konsultatke, która nigdy nie
        > będzie ani liderem ani szkoleniowcem, bo nie ma na to kwalifikacji, ani ich
        > nigdy nie zdobędzie..,

Sprostowanie - nie ma na to OCHOTY ani jej nigdy nie nabierze, bo ma swoje
        życie, swoje sprawy i swoje zajęcie, i nie musi zajmować się pseudobiznesikami.

> nie będzie nawet składała na tyle istotnych zamówień aby
        >
        > sie nia interesować częsciej niż raz na kwartał...?

Och, szylider, ale mi dokopałeś... ;) Czy do Ciebie ciągle nie dociera, że są
        ludzie których sprzedawanie kosmetyków i jakieś tam niby-liderstwo po prostu
        NIE INTERESUJE?
        • 1szylider Re: Alez Ty Robercie masz problemy... 27.07.04, 16:49
          chicarica napisała:

> 1szylider napisał:
          >
          > > Witam!
          > >
          > > No cóz chupacabra to lasia jakich tysiące na portalu, zalożyła se forum ni
          > ez
          > > aby osiagnąć jakies głebsze cele, ale aby się dowartościować...
          >
          > Mylisz się, słonko. Założyłam se forum ot tak, dla zabawy. Co do
          > dowartościowania - ja mam wrażenie, że tak było z Tobą i Twoim forum, ale Ci
          > troszkę nie wyszło.
          > Mam Ci wyjaśnić ponownie, w której części garderoby masz "lasię"? Ups,
          > przepraszam, kabanosika ;)

+++Widać po Twoim zachowaniu, że frustrustruje Cię ta zabawa:))))

Zaś ostatnie zdanie zdanie wiele mówi o Tobie, Twoim poziomie kulturalnym,
          intelektualnym i o Twoich obsesjach..

>
          > >
          > > Sama niczego nieczego osiągneła, wiec chwali się swoim nazwiskiem jakby by
          > ło
          > > one równe np Radziwiłłom, albo przedstawia się jako superexpert albo jako
          > > statystyk, kosmetolog itp...
          >
          > Nie chwalę się swoim nazwiskiem, ale nie życzę sobie by byle kto wycierał
          sobie
          >
          > nim gębę. Nigdzie nie przedstawiałam się też jako kosmetolog, superekspert,
          > statystyk... To zdaje się Ty mówiłeś, że z prawie-wykształcenia jesteś prawie-
          > statystykiem ;) Już Ci się chyba wszystko miesza, może jakaś terapia by się
          > przydała?

+++Bo ja statystyke studiowałem w przeciwieństwie do lasieńki, która twierdziła
          iż prowadziła badania "naukowe"...
          :))))

>
          > >
          > > Ale chyba nie jest to postać, z powodu której mialbym miec bezsenne noce..
          > .
          > > ;)))))))
          > >
          > > Czasem jest potrzebny adwersarz, ale Ty Robercie zasłużyłes chyba na kogos
          >
          > > godniejszego i większym ciężarze gatunkowym niż chupacabra..?
          > >
          > > Zatem zajmij sie sprawami albo odpocznij w wakacje by ze zdwojonymi siłami
          >
          > > zabrać się za Avon i przejmowanie ich konsultatek po wakacjach, a one niec
          > h
          > > wykańczają w rozbróbach we wlasnym bagienku...
          >
          > Hihihihi :)
          >
          > >
          > > Im bardziej one sie frustruja tym lepiej dla nas, a Ty dodajesz im impusló
          > w
          > do
          > > myslenia, w którym przecież jak caly Avon nie sa zbyt silne...
          > > :)))))))))))
          > >
          > > PS Jaka szkoda, że nie chcesz ze mna polemizować, bo wtedy nasza dyskusja
          > > byłaby czyms wartościowym i dla młodych i dla tych, co zbładzili w jakiś
          > > pseudofirmach przekrętaśnych...
          > >
          > > Ale oczywiście masz prawo do realizowania własnych celów okreslanych przez
          >
          > > Twoja optykę...
          > >
          > > Ale sam powiedz: czy nie uważasz za strate czasu dyskusje z chupacabra..?
          > >
          > > Bo cóz możesz osiągnąć nawet przeonując ja?
          > >
          > > Zasponsorujesz ja od Oriflame i zyskasz mierna konsultatke, która nigdy ni
          > e
          > > będzie ani liderem ani szkoleniowcem, bo nie ma na to kwalifikacji, ani ic
          > h
          > > nigdy nie zdobędzie..,
          >
          > Sprostowanie - nie ma na to OCHOTY ani jej nigdy nie nabierze, bo ma swoje
          > życie, swoje sprawy i swoje zajęcie, i nie musi zajmować się
          pseudobiznesikami.

+++Po tej wypowiedzi widać Twoja absolutna niekompetencję, bo któż roządny
          nazywa biznes na 100mld $ pseudobiznesikiem, chyba tylko pseudomądrala?

>
          >
          > > nie będzie nawet składała na tyle istotnych zamówień aby
          > >
          > > sie nia interesować częsciej niż raz na kwartał...?
          >
          > Och, szylider, ale mi dokopałeś... ;) Czy do Ciebie ciągle nie dociera, że są
          > ludzie których sprzedawanie kosmetyków i jakieś tam niby-liderstwo po prostu
          > NIE INTERESUJE?

+++Z tym stykam się codziennie, i od takich ludzi w mojej grupie nie wymagam
          zbyt wiele...
          Pozatem nużą mnie Twoje pseudomądre wypowiedzi:))))))))

Natomiast to własnie w stukturach typu MLM wypracowuje się teraz nowoczesne
          wzorce zarządzania, co jest absolutnym hitem w teorii zarządzania i ścieżka
          karier naukowych dla wielu psychologów oraz socjologów zarządzania, ale Ty tego
          i tak nie pojmiesz...

>
          • chicarica Re: Alez Ty Robercie masz problemy... 29.07.04, 08:10
            1szylider napisał:

> +++Widać po Twoim zachowaniu, że frustrustruje Cię ta zabawa:))))
            >
            > Zaś ostatnie zdanie zdanie wiele mówi o Tobie, Twoim poziomie kulturalnym,
            > intelektualnym i o Twoich obsesjach..

Mhm, peeeewnie, tak mnie strasznie frustruje że spać nie mogę ;)
            Co do mojego poziomu - nie Tobie go oceniać. Rozumiem, że Tobie wolno nazwać
            kogoś "lasią" (swoją drogą, bardzo wiejskie określenie), a już odgryźć się nie
            można, kabanosiku?

> +++Bo ja statystyke studiowałem w przeciwieństwie do lasieńki, która
            twierdziła
            >
            > iż prowadziła badania "naukowe"...
            > :))))

WIemy już gdzie masz lasieńkę, więc lepiej idź się nią zajmij, kabanosiku.

> +++Po tej wypowiedzi widać Twoja absolutna niekompetencję, bo któż roządny
            > nazywa biznes na 100mld $ pseudobiznesikiem, chyba tylko pseudomądrala?

Nie mówię o całym Oriflame, który jest dość porządną firmą, a o jego niektórych
            przedstawicielach, nędznych belfrzynach, którym wydaje się że weszli w nie
            wiadomo jaki biznes. Oriflame jest OK - to tylko niektórzy z Was są do kitu.

> +++Z tym stykam się codziennie, i od takich ludzi w mojej grupie nie wymagam
            > zbyt wiele...

I chwała Bogu, przynajmniej ludziom tyłka nie zawracasz.

> Pozatem nużą mnie Twoje pseudomądre wypowiedzi:))))))))

Och, tym to mi dopiero dowaliłeś, kabanosiku... idę się pogrążyć w czarnej
            rozpaczy ;)

>
            > Natomiast to własnie w stukturach typu MLM wypracowuje się teraz nowoczesne
            > wzorce zarządzania, co jest absolutnym hitem w teorii zarządzania i ścieżka
            > karier naukowych dla wielu psychologów oraz socjologów zarządzania, ale Ty
            tego
            >
            > i tak nie pojmiesz...

Tak jest, ja nie pojmę, jestem za głupia ;) Hehe :) Co do nowoczesnych wzorców
            zarządzania - pozwolisz że swą wiedzę czerpać będę ze źródeł innych niż
            oriflejskie szkolenia dla akwizytorów. Przy całym szacunku dla wypracowanych
            przez MLM metod, pozwolę sobie zachować dystans do tych pseudoliderów z
            pipidówek. Dla mnie człowiek który nie potrafi się nawet poprawnie wysłowić to
            taki lider jak z koziej d... trąba, a sukces dla mnie musi mieć wymiar także
            pozafinansowy. Ale ten temat już omawialiśmy wielokrotnie.
            • roberti.ori Re: Alez Ty Robercie masz problemy... 29.07.04, 20:30
              Kasiu, dla twojej informacji pochodzę z Mysłowic nie z pipidówki, nie jestem
              pseudoliderem a mój sukces jest wielokrotnie większy pozafinansowo, i bardzo
              cię proszę nie mów ze oriflame to akwizycja, bo to zle świadczy o twojej wiedzy
              na ten temat. pozdrawiam
              • ignorant11 Robercie daj spokój! 30.07.04, 00:17
                roberti.ori napisał:

> Kasiu, dla twojej informacji pochodzę z Mysłowic nie z pipidówki, nie jestem
                > pseudoliderem a mój sukces jest wielokrotnie większy pozafinansowo, i bardzo
                > cię proszę nie mów ze oriflame to akwizycja, bo to zle świadczy o twojej
                wiedzy
                >
                > na ten temat. pozdrawiam

Sława!

To prawda, co piszesz, ale do tej sfrustrowanej dziewuszki nic nie dotrze, wiec
                nie marnuj grochu na rzucanie o ścianę...

Pozdrawiam i zapraszam na:
                Forum Słowiańskie
    • justa_79 Re: kim jest chicarica ? 12.07.04, 09:58
      roberti.ori napisał:
      > piszesz ze kupujesz tylko dla siebie ale
      > zawsze wydajesz więcej niz 160 zł.

Robert, nie wiem, dlaczego to Ciebie tak dziwi. ja wydaję na własne kosmetyki o
      wiele więcej... a są i takie osoby, które potrafią za jednym razem wydać w
      drogerii i 6 tysięcy... oczywiście należą one do mniejszości, ale akurat 160 zł
      to zupełnie przeciętna suma.
      • chicarica Re: kim jest chicarica ? 12.07.04, 10:45
        Ja wydaję grubo więcej niż 160 zł miesięcznie na samą siebie, ale na kosmetyki
        różnych firm. Choćby już i sam żel pod prysznic, szampon i odżywka kosztują po
        około 10-12 zł za opakowanie, a schodzi mi przeważnie po 2 op. każdego w
        miesiącu.
      • 1szylider Bez jaj! 27.07.04, 16:38
        justa_79 napisała:

> roberti.ori napisał:
        > > piszesz ze kupujesz tylko dla siebie ale
        > > zawsze wydajesz więcej niz 160 zł.
        >
        > Robert, nie wiem, dlaczego to Ciebie tak dziwi. ja wydaję na własne kosmetyki
        o
        >
        > wiele więcej... a są i takie osoby, które potrafią za jednym razem wydać w
        > drogerii i 6 tysięcy... oczywiście należą one do mniejszości, ale akurat 160

>
        > to zupełnie przeciętna suma.
        >

Witam!

Bo za 6tys to nawet u Guerlaina obkupisz się kilka lat!

Ale po co?

Pozdrawiam i zapraszam!
        gg 172 85 85
        • justa_79 Re: Bez jaj! 03.08.04, 16:42
          1szylider napisał:
          > Bo za 6tys to nawet u Guerlaina obkupisz się kilka lat!

wystarczy, że komuś skończy się kilka kosmetyków na raz - co za problem kupić
          je z półki cenowej tak ok. 500 zł za krem. chyba nie znasz możliwości kobiet,
          szylider ;P
          • 1szylider Re: Bez jaj! 05.08.04, 03:37
            justa_79 napisała:

> 1szylider napisał:
            > > Bo za 6tys to nawet u Guerlaina obkupisz się kilka lat!
            >
            > wystarczy, że komuś skończy się kilka kosmetyków na raz - co za problem kupić
            > je z półki cenowej tak ok. 500 zł za krem. chyba nie znasz możliwości kobiet,
            > szylider ;P
            >
            >
            >

Witam!

To musialaby kupic az 12 sloiczkow kremu!!!!!

A biorac czas zuzycia 2-3 mce to zapas bylby na 24 mce...

A pozatem po co kupowac po 500, skoro za 50 mozna kupic i na dodatek znacznie
            lepsze?
            zreszta poczytaj sama:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16274&w=12456006
            Pozdrawiam i zapraszam!
            gg 172 85 85
            • justa_79 Re: Bez jaj! 05.08.04, 10:10
              1szylider napisał:
              > To musialaby kupic az 12 sloiczkow kremu!!!!!
              > A biorac czas zuzycia 2-3 mce to zapas bylby na 24 mce...

a dlaczego samego kremu? ja używam obecnie chyba z kilkunastu różnych
              kosmetyków, załóżmy, że chciałaby uzupełnić sobie cały zapas...

ale odbiegliśmy od tematu, Robert się dziwił, że Kasia kupuje dla siebie za 160
              zł mies., zostawmy się ten skrajny przykład.

> A pozatem po co kupowac po 500, skoro za 50 mozna kupic i na dodatek znacznie
              > lepsze?

a używałeś kiedyś kosmetyków z górnej półki? masz porównanie?

> zreszta poczytaj sama:
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16274&w=12456006

akurat znam te dane już od maja, więc trochę się spóźniłeś :) gratuluję tak
              dobrego kremu, ale to tylko jeden z Waszej oferty. skąd pewność, że pozostałe
              są równie dobre? poza tym, chyba umknęło Twojej uwadze, że krem avon też wypadł
              nieźle. a w ogóle to najlepszy okazał się zwykły krem Nivea, nie jest to jednak
              dla mnie powodem, by go używać!
              • 1szylider Re: Bez jaj! 05.08.04, 14:20
                justa_79 napisała:

> 1szylider napisał:
                > > To musialaby kupic az 12 sloiczkow kremu!!!!!
                > > A biorac czas zuzycia 2-3 mce to zapas bylby na 24 mce...
                >
                > a dlaczego samego kremu? ja używam obecnie chyba z kilkunastu różnych
                > kosmetyków, załóżmy, że chciałaby uzupełnić sobie cały zapas...
                >
                > ale odbiegliśmy od tematu, Robert się dziwił, że Kasia kupuje dla siebie za
                160
                >
                > zł mies., zostawmy się ten skrajny przykład.
                >
                > > A pozatem po co kupowac po 500, skoro za 50 mozna kupic i na dodatek znac
                > znie
                > > lepsze?
                >
                > a używałeś kiedyś kosmetyków z górnej półki? masz porównanie?
                >
                > > zreszta poczytaj sama:
                > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16274&w=12456006
                >
                > akurat znam te dane już od maja, więc trochę się spóźniłeś :) gratuluję tak
                > dobrego kremu, ale to tylko jeden z Waszej oferty. skąd pewność, że pozostałe
                > są równie dobre? poza tym, chyba umknęło Twojej uwadze, że krem avon też
                wypadł
                >
                > nieźle. a w ogóle to najlepszy okazał się zwykły krem Nivea, nie jest to
                jednak
                >
                > dla mnie powodem, by go używać!
                >
                >

Witam!
                Oczywiscie, ze mamy wiecej kremow niz skin struktures, ktora jest seria
                dodatkowa...

Wybitne sa rowniez Royal Velvet czy ostatni nasz krzyk czyli Time Reversing...

Doskonale rowniez Swedish Care...

Trzeba oczywiscie pamietac iz oferta oriflame rowniez podzielona jest na
                kategorie...

Avon wypadl znacznie slabiej.

Natomiast Nivea jako rewelacyjnie nizszy koszt, zatem uwazam iz raport fundacji
                w Poradniku byl cytowany niechlujnie, bo nie sadze aby nawet sama firma Nivea
                odwazyla sie porownywac swoj produkt ze Skin Structures...

Pozdrawiam i zapraszam!
                gg 172 85 85

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka