fanaberyjka 31.08.06, 12:27 ciasteczka: www.craftbits.com/viewProject.do?projectID=128 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanaberyjka ... i żelki :) 31.08.06, 12:28 www.craftbits.com/viewProject.do?projectID=3 Odpowiedz Link
kiuru Re: byl wątek o babeczkach czas na ciasteczka :) 31.08.06, 15:35 Cudowne, ale ja bym sie chyba nie powstrzymala i ugryzla :) Odpowiedz Link
ilusione Re: byl wątek o babeczkach czas na ciasteczka :) 01.09.06, 07:40 hmmm... ja bym sie opanowala i nie podgryzala ale gorzej jak ma sie jakichs gosci w lazience ;) trzeba by szczelnie zamykac i chowac ;P Odpowiedz Link
zarianka Re: byl wątek o babeczkach czas na ciasteczka :) 14.09.06, 08:49 fajne, sama bym takie zrobiła. tam w składzie nie ma mydła tego glicerynowego. to się wszystko trzyma kupy i pieni? i jak zrobić takie piegi...? Odpowiedz Link
ilusione Re: byl wątek o babeczkach czas na ciasteczka :) 16.09.06, 21:08 wydaje mi sie ze to sie nie pieni... tylko raczej rozpuszcza w wanie... ale moze zle sobie to wyobrazam :) Odpowiedz Link
zarianka Re: byl wątek o babeczkach czas na ciasteczka :) 18.09.06, 12:28 a może... może kiedyś spróbuję wymodzić coś takiego fikuśnego, na razie- kubeczki po jogurtach i foremki do babeczek Odpowiedz Link