tasma_izolacyjna 20.11.09, 16:36 No i stało się, wczoraj oficjalnie zostałam stałym rezydentem Cała procedura trwała znacznie krócej niż okresy oczekiwania podawane na stronie CIC. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzychup78 Re: dostalam prawo stalego pobytu 20.11.09, 18:01 a z jakiej kategorii sie staralas o staly pobyt??? skilled worker czy nominacja prowincji itp??? ps.jesli mizna wiedziec pozdrawiam Odpowiedz Link
andrew-01 Re: dostalam prawo stalego pobytu 20.11.09, 23:50 krzychup78 napisał: > a z jakiej kategorii sie staralas o staly pobyt??? skilled worker czy nominacja > prowincji itp??? ps.jesli mizna wiedziec ____________________________ bystry z ciebie czlowiek , ciut nizej jest watek --> pozwolenie na prace a sponsorowanie zony z Kanady Odpowiedz Link
krzychup78 do andrew... 21.11.09, 01:24 dzieki za "mila" uwage.... nie wiem dlaczego podejscie czesci forumowiczow jest na zasadzie pt."...lepiej przeczytaj wszystkie watki zanim zadasz pytanie bo moze kiedys juz o tym cos bylo..." czy jestesmy zmuszeni do czytania wszytskich watkow??? Odpowiedz Link
za_morzem Re: do andrew... 21.11.09, 07:43 Czepiasz sie, z kazdego jego postu przebija milosc do blizniego i zadowolenie z zycia w Kanadzie. . krzychup78 napisał: > dzieki za "mila" uwage.... nie wiem dlaczego podejscie czesci forumowiczow jest > na zasadzie pt."...lepiej przeczytaj wszystkie watki zanim zadasz pytanie bo > moze kiedys juz o tym cos bylo..." czy jestesmy zmuszeni do czytania wszytskich > watkow??? Odpowiedz Link
tasma_izolacyjna Re: dostalam prawo stalego pobytu 21.11.09, 00:52 Ano właśnie sponsorowanie przez małżonka Odpowiedz Link
sylwek07 Re: dostalam prawo stalego pobytu 22.11.09, 18:05 gratuluje a teraz jak bedzie z szukaniem pracy itp Odpowiedz Link
tasma_izolacyjna Re: dostalam prawo stalego pobytu 22.11.09, 18:39 Dzięki. Oj ciężko będzie, najciężej z motywacją, rok "nicnierobienia" okrutnie mnie rozleniwił. Pozdrawiam. Odpowiedz Link