frankie36 05.11.05, 19:33 Frankie 36 w Kanadzie 4 i pol roku,wlasnie wystapilam o kanadyjskie obywatelstwo(moge czekac i do 3 lat,niezle).Mieszkam w Lethbridge ,Alberta z M ,trojka dzieci i psiunem Tibo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwek07 to moze ja teraz 05.11.05, 20:42 Sylwek ,mieszkam w Lublinie i bylem w Kanadzie(Montreal).Jak narazie bez swojej polowki. Odpowiedz Link
andrew-1 Re: Poznajmy sie 07.11.05, 06:12 frankie36 napisała: > Frankie 36 w Kanadzie 4 i pol roku,wlasnie wystapilam o kanadyjskie > obywatelstwo(moge czekac i do 3 lat,niezle).Mieszkam w Lethbridge ,Alberta z > M ,trojka dzieci i psiunem Tibo. __________________________________________________________________ Chyle czola przed Twoja rodzina , jest malo malzenstw ofiarujacych temu pieknemu krajowi trojke nowych mlodych obywateli . Gratuluje i zycze wszystkiego najlepszego . Odpowiedz Link
haribok6 Re: Poznajmy sie 07.11.05, 13:40 Kasia.(haribok6) Jeszcze w Niemczech (4 lata)z mezem i 6-letnim synkiem,ale mam nadzieje ze juz niedlugo w Kanadzie . Zrobimy wszystko zeby sie udalo. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Poznajmy sie 07.11.05, 22:24 Frankie, czy to prawda ze w Lethbridge jest zawsze cieplo i slonecznie? Rok temu glosno bylo o waszym miescie w zwiazku z pania radna miejska, ktora wymyslila porwanie samej siebie ) www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/1094811644810_90220844?s_name=&no_ads= Pozdrowienia dla psiunia Tibo od mojej Nellie! Odpowiedz Link
frankie36 Re: Poznajmy sie 11.11.05, 07:33 Cieplo,slonecznie i niestety wietrznie.I to wlasnie ten cieply wiatr zw.chinook nie pozwala nam marznac w zimie. A co do naszej radnej,to chcemy o niej zapomniec,wstyd na cala Kanade,tylko ze pani nie daje spokoju,co chwile jakies wiadomosci o niej.A to sie procesuje,a to lamie zasady aresztu domowego,albo chce zwrotu kosztow sadowych,ech szkoda gadac. Odpowiedz Link
syswia Re: Poznajmy sie 08.11.05, 02:43 Jestem w Kanadzie od prawie 3 lat. Mieszkam z mezem w Markham w poblizu Toronto. Odpowiedz Link