karak11 14.04.10, 14:09 Panie Januszu bardzo proszę o pomoc, moja data urodz. 27.01.1964 chyba jestem na życiowym zakręcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Prośba do p. Janusza 16.04.10, 13:12 Witaj W gruncie rzeczy, twój aktualny układ drogi życia sugeruje dość korzystną realizacją. Urodzeniowa trójka w szczycie trzy zwykle jest pomyślnym układem. Również drugi cykl dziewięć jest w kontekście szczytu i wibracji urodzeniowej korzystny. Mówi o dużej otwartości, komunikatywności, łatwości zawierania kontaktów, wrażliwości na piękno i sztukę. Mogę się oczywiście pojawić negatywy tych wibracji. Rozproszenie, niefrasobliwość, trwonienie czasu i energii, odkładanie wszystkiego na później, straty osobiste i materialne. Być może problem leży w wibracjach własnych z imion i nazwisk. Dlatego podaj zawartość liter w swoich wszystkich imionach (również z bierzmowania) oraz nazwiskach - rodowe, po mężu. Najlepiej na zasadzie np: A - 5 razy, B - 1 raz, C - 2 razy itd. Pozdrawiam Odpowiedz Link
karak11 Re: Prośba do p. Janusza 16.04.10, 17:52 Moje litery z imion i nazwisk A-5 L-1 C-3 M-2 W-1 E-3 N-1 Z-3 G-1 O-1 H-1 R-2 I-4 S-2 K-1 T-1 wstyd sie przyznać, ale nie pamietam imienia z bierzmowania. Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: Prośba do p. Janusza 18.04.10, 16:46 Witaj Twoje wibracje własne z imion i nazwisk mają wartość 8-3-11 i są to jedne z najkorzystniejszych układów. Nie posiadasz również żadnych braków wibracji i stąd trudno się czegoś doszukać. Możliwe, że od października, gdy wejdziesz w swój rok własny o wibracji 5, los przyniesie spore zmiany w życiu, oczywiście życzę tobie wyłącznie korzystnych. Pozdrawiam Odpowiedz Link