Dodaj do ulubionych

proszę o interpretację i radę

03.09.10, 16:06
Panie Januszu, proszę Pana o pomoc...
Moja data urodzenia to 17-03-1975 r., liczba liter w imionach i nazwiskach (bez imienia z
bierzmowania, ponieważ nie jestem pewny) to: P-2, A-2, W-1, E-1, Ł-1, M-1, R-1, C-1, I-4, N-1,
Ń-1, L-1, S-1, K-1. Jestem kawalerem, zakochanym w mężatce... Jej data urodzenia 02-02-1979 r.
W pracy też bywa różnie, strach przed zwolnieniem, zdrowie także ostatnio nie dopisuje. Bardzo
proszę o interpretację. Najbardziej zależy mi na potencjalnym związku z wymieniona kobietą.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: proszę o interpretację i radę 06.09.10, 14:39
      Witaj
      Z punktu widzenia waszych dróg życia, możliwy jest zgodny związek, ty 33/6 ona 3, to daje harmonię. Ponadto świetnie się rozumiecie bo ona ma wyłącznie szóstki w czarnych szczytach i taki układ z twoją urodzeniową 33/6 daje pewną emocjonalną więź. W ewentualnym związku widzę jednak inne niebezpieczeństwo, mianowicie twoje wibracje własne są dość trudne w kontekście związków. Ich wartość wynosi 7-9-7/16, szesnastka powoduje przyciąganie nieodpowiednich partnerów, partnerów, którzy przynoszą ból i straty osobiste, powodują fiasko naszych osobistych dążeń. Można powiedzieć, że wibracja ta nieco zaciera zdrowy rozsądek w tym względzie. Kobieta o której piszesz jest aktualnie w szczycie 4 i może być jej bardzo trudno podjąć decyzję wzgl. zerwania aktualnego związku, no chyba że jest już on w totalnym rozkładzie.
      jest jeszcze jeden niepokojący element w twoich wibracjach własnych. Mianowicie brakuje tobie wibracji 6 w imionach i nazwisku. Oznacza to, że nie ma tam liter F, O oraz X, które właśnie mają wartość 6. Brak taki zwykle przynosi jakieś dysfunkcje, utrudnienia w sferze, za którą brakująca wibracja odpowiada. Szóstka to właśnie rodzina, związki, stabilność uczuciowa.
      Myślę, że twoje wibracje własne 7-9-7/16 oraz brak szóstek, mogą powodować pewne przekłamania w postrzeganiu związków i przyciągają kłopoty w tym względzie.
      Oczywiście związek z tą kobietą teoretycznie jest możliwy i może być harmonijny, jednak niepokoi mnie ta 16, która może przyciągać kłopoty w tej materii.
      Pozdrawiam
    • pawellips_1975 Re: proszę o interpretację i radę 09.09.10, 15:32
      dziękuję za odpowiedź.
      Proszę jeszcze o wskazanie - jeśli to nie kłopot - moich lat pustki oraz o odpowiedź na pytanie: Czy powinienem obawiać się operacji, którą przejdę za miesiąc?

Co do interpretacji... Wszystko oczywiście zgodne z prawdą ...
      • janus50 Re: proszę o interpretację i radę 15.09.10, 14:17
        Witaj
        Lata pustki - 2008-2010 od lutego do lutego. Kolejne 2020-2022 też luty - luty.
        Co do operacji, jesteś w roku własnym 5 i cyklu 8 i może to oznaczać operacje, aczkolwiek co do pomyślności lub nie w tej materii to bardziej trzeba by zerknąć w astrologię.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka