baktejra 23.05.11, 21:04 Poproszę jeszcze tylko o interpretacje tej daty, bo mam problem z interpretacją problemu tej osoby: 21.09.1989 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: interpretacja 24.05.11, 13:26 Witaj Urodzeniowa trójka w pierwszym cyklu 9 i pierwszym szczycie 3 oraz czarnym szczycie 6. To układ nie łatwy. Mamy silnie zaakcentowaną trójkę - urodzeniowa, dzień urodzenia, pierwszy szczyt. Może to, rozpatrując oczywiście w kategorii problemu, przynosić rozproszenie, niefrasobliwość, powierzchowność, trwonienie czasu i energii, zbytnie gadulstwo lub też zamykanie się w sobie. Cały układ drogi zycia wypełniony jest wibracjami trygonu artystycznego, 3-6-9 i mozliwe są talenty w tej sferze, jednak za sprawą czarnego szczytu sześć może pojawiać się spory problem w realizowaniu kreatywnym. Pierwszy cykl 9 może przynosić straty osobiste, moze przyciągać osoby, którymi nie jest ona specjalnie zainteresowana a z kolei te, którymi ona się interesuje, nie są szczególnie zainteresowane nią. Pewna zmiana może nastąpić po 25 roku życia, kiedy wejdzie do drugiego cyklu 3. Wtedy cykl będzie się realizował identyczną wibracją szczytu a to zwykle przynosi okres powodzenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
baktejra Re: interpretacja 24.05.11, 18:00 Dziękuję serdecznie. Nie będę pisać nowego tematu, jednak bardzo mi jeszcze zależy na dwóch interpretacjach: 2.8.1952 oraz 29.9.1955. I daję spokój Odpowiedz Link
janus50 Re: interpretacja 26.05.11, 17:28 Witaj ponownie > Nie będę pisać nowego tematu, jednak bardzo mi jeszcze zal > eży na dwóch interpretacjach: 2.8.1952 oraz 29.9.1955. I daję spokój Rozumiem, że chodzi o dwie osobne interpretacje a nie opis relacji dwóch osób. Rocznik 52 jest urodzeniową dziewiątką, aktualnie w trzecim cyklu o wibracji 8, do końca życia, oraz w czwartym szczycie o wibracji 7/16, który trwać będzie do końca życia. Dla urodzeniowej dziewiątki szczyt 7 zwykle oznacza wybór ścieżki duchowej, zainteresowanie rozwojem wewnętrznym lub zwrot w stronę religii. Nie jest to łatwe, gdyż może przynosić znaczne ograniczenie życia towarzyskiego, ze znajomych i przyjaciół pozostają jedynie ci najwierniejsi. Przyczyną tego są nie tylko okoliczności zewnętrzne ale także wewnętrzna potrzeba wyciszenia, oderwania od zgiełku. Najlepsza regeneracja na miejsce na łonie natury. Sprawy osobiste mogą mieć w tym czasie (7/16) spore utrudnienia, może zdarzyć się zakończenie jakiegoś długotrwałego związku lub też przyjaźni i problem z nawiązywaniem nowych relacji osobistych. Mimo to życie będzie wymagać sporego zaangażowania w budowanie stabilizacji materialnej, co wynika z ostatniego cyklu 8, który przynosi aktywność w sferze finansów i pomnażania dóbr materialnych. Może być jednak pewien problem z odnoszeniem spektakularnych sukcesów w sferze materialnej, gdyż siódemka nie jest najlepszym narzędziem do realizowania się w tym obszarze. Z negatywów mogą pojawić się upierdliwość, szukanie winy u innych, czasem przesada w konsumpcji używek i leków. cdn. Pozdrawiam Odpowiedz Link
baktejra Re: interpretacja 25.05.11, 21:27 janus50 napisał: > Witaj > Urodzeniowa trójka w pierwszym cyklu 9 i pierwszym szczycie 3 oraz czarnym szcz > ycie 6. > To układ nie łatwy. Mamy silnie zaakcentowaną trójkę - urodzeniowa, dzień urodz > enia, pierwszy szczyt. Może to, rozpatrując oczywiście w kategorii problemu, pr > zynosić rozproszenie, niefrasobliwość, powierzchowność, trwonienie czasu i ener > gii, zbytnie gadulstwo lub też zamykanie się w sobie. Cały układ drogi zycia wy > pełniony jest wibracjami trygonu artystycznego, 3-6-9 i mozliwe są talenty w te > j sferze, jednak za sprawą czarnego szczytu sześć może pojawiać się spory probl > em w realizowaniu kreatywnym. > Pierwszy cykl 9 może przynosić straty osobiste, moze przyciągać osoby, którymi > nie jest ona specjalnie zainteresowana a z kolei te, którymi ona się interesuje > , nie są szczególnie zainteresowane nią. > Pewna zmiana może nastąpić po 25 roku życia, kiedy wejdzie do drugiego cyklu 3. > Wtedy cykl będzie się realizował identyczną wibracją szczytu a to zwykle przyn > osi okres powodzenia. > Pozdrawiam Spytałam się o tę osobę, bo jest mi jej żal. Ludzie ją olewają, ona do nich wychodzi, jest bardzo komunikatywna, z tym, że nie ma wiele do powiedzenia. Za każdym razem, gdy ktoś jej robi przykrość, lub zbywa: "nie mam czasu" (a to zdarza się często) - ona nie wie, dlaczego tak się dzieje, co się dzieje. Tymczasem powody są jasne i widoczne. Niektórzy twierdzą, że ma mentalność trzynastolatki. Dzwoni do mnie kilka razy dziennie, nawet jak nie ma nic do powiedzenia. A jak już zacznie gadać, to muszę odsuwać ucho od słuchawki, bo tego się nie da słuchać lub nic nie rozumiem. Często się jąka. To nie tylko moja opinia, powiedziałabym, że "całego środowiska", w którym przebywa. Swoja drogą - dzielnie się trzyma. Sama jako takich talentów nie posiada, raczej ich brak, jak również kompletny jego zanik w dziedzinie nauki, co nie przeszkadza jej właśnie kończyć szkoły policealnej ( "Grunt to znaleźć kogoś, kto zrobi to za mnie, skoro ja nie potrafię. Zawsze tez można się jakoś dogadać."). Posiada za to kontakty ze światem artystycznym, którymi się strasznie ekscytuje. Poza tym bierze wszystko do siebie, wszystkim się przejmuje. Jak znajdzie winowajcę swojego niepowodzenia, to gada o niej w kółko: "widziałam ją, spojrzała się na mnie, potem sobie poszła "- "no i co?"-"nic, nie wiem, o co jej chodzi, coś do mnie ma". Tego typu rozmowy. Tymczasem nikt nic do niej nie ma. Dosłownie. Tylko ludzie denerwują się jej natarczywością i zawracaniem głowy. Ale jest kochana . Trochę się rozpisałam, ale to w końcu moja przyjaciółka... Odpowiedz Link
janus50 Re: interpretacja 25.05.11, 23:27 Witaj ponownie Dziękuję za informację zwrotną, jest bardzo ciekawa. Co do negatywów trójki to dość dobrze określa twoją koleżankę taki opis: Dbaj o to, by każde wypowiedziane przez ciebie słowo miało wartość. Gdy będziesz trwonić swoją energię na pustosłowie i banały, ludzie cię zlekceważą. Warto byłoby jeszcze poznać jej wibracje własne.. Pozdrawiam Odpowiedz Link
baktejra Re: interpretacja 26.05.11, 19:10 janus50 napisał: Co do negatywów trójki to > dość dobrze określa twoją koleżankę taki opis: > Dbaj o to, by każde wypowiedziane przez ciebie słowo miało wartość. Gdy będzies > z trwonić swoją energię na pustosłowie i banały, ludzie cię zlekceważą. Na tym chyba właśnie polega jej problem. Jej wibracje własne: A - 6 C - 1 J - 1 K - 3 N -1 0 - 1 R - 1 S - 1 T - 1 W - 1 Y - 1 Z - 3 drugie imię: A - 1 K - 1 N - 1 R - 1 S -1 T - 1 Y - 2 Z bierzmowania nie znam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
janus50 Re: interpretacja 25.05.11, 12:53 Witaj Może jakaś informacja zwrotna, bo na tym mi przede wszystkim zależy. Bo czuję się trochę wykorzystywany ponad miarę... Chodzi mi o to: "Poproszę jeszcze tylko o interpretacje tej daty, bo mam problem z interpretacją problemu tej osoby: 21.09.1989" Pozdrawiam Odpowiedz Link