Dodaj do ulubionych

Panie Januszu, proszę o interpretację

05.06.11, 15:31
Panie Januszu,
Proszę o poradę czy obecny rok 2011 lub przyszły 2012 są dla mnie dobre na odejście z obecnej pracy i rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej oraz na podjęcie studiów podyplomowych. Jestem numerologiczną 9, w 8 roku osobistym i 4 numerologicznym (w 5 będę mniej więcej od października), a w przyszłym roku będę w II szczycie życiowym o wibracji 5, wcześniejszy szczyt o wibracji 4.... Trochę dużo u mnie tych 4, 5 i 9.... Nawet liczba liter w imionach i nazwisku to 4/5/9/9...
Moja data urodzenia: 27.04.1976
Liczba poszczególnych liter imienia i nazwiska (3 imiona + 1 nazwisko):
A - 8
C - 1
I - 2
K - 3
M - 1
N - 3
R - 2
S - 1
T - 1
Y - 2
Z - 1
Ż - 1
Ę - 1

Z góry bardzo dziękuję za interpretację!
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Panie Januszu, proszę o interpretację 07.06.11, 13:29
      Witaj
      Rok 2011 jest dla ciebie rokiem własnym o wibracji 8, jest więc korzystny na zmianę pracy, ważne jednak aby uczynić to do końca września br. Później wchodzisz w rok o wibracji 9, który co prawda dobry jest na kończenie jednak niekorzystny aby zaczynać nowe projekty.
      Zresztą jesteś aktualnie w szczycie 5/14, który stymuluje do zmian i sprawia, ze okoliczności zewnętrzne tez nie pozostają stabilne. Jesteś urodzeniową dziewiątką (witam w klubie) w cyklu dziewięć, więc aspekt wolnościowy w kontekście szczytu 5 będzie bardzo mocno uwypuklony. Trudno będzie tobie akceptować rolę osoby podporządkowanej czy nie daj Boze pomiatanej przez szefa.
      Twoje wibracje własne z imion i nazwisk są dość niekorzystne. Ich wartość to 9-2/11-2/11. To raczej wibracje jakiegoś kapłana czy mistyka, dla którego sprawy materii są po prostu trudną do zaakceptowania życiową koniecznością. Brak jest tobie także wibracji 6, czyli liter F, O lub X w imionach i nazwisku. Może to również wpływac na problemy z uzyskaniem stabilnych okoliczności życiowych oraz budowaniem związków osobistych, jak również jakieś uwikłanie w sprawy rodziny i domu rodzinnego.
      Takie wibracje własne są dla twojej drogi zycia hamulcem, mogą dawać pasywność i brak siły przebicia.
      Pozdrawiam
      • nanak3 Re: Panie Januszu, proszę o interpretację 07.06.11, 22:19
        Panie Januszu,
        Ogromnie dziękuję. Zadałam pytanie o pracę, a w gruncie rzeczy dużo dała mi do myślenia analiza imion i nazwisk... Do dziś zastanawiałam się, co jest "na rzeczy" w tym moim życiu... i chyba już jest jasne. Tylko czy da się coś z tym jeszcze zrobić?

Pozdrawiam
      • nanak3 Re: Panie Januszu, proszę o interpretację 28.06.11, 21:16
        Panie Januszu,
        Prześledziłam trochę forum i już wiem, że istnieje możliwość dodania sobie imion/pseudonimu, by zmienić wibracje własne.
        Z Pana wyliczeń wynikało, że posiadam konfigurację 9-2/11-2/11 przy zupełnym braku wibracji 6 (litery F, O, X) i przy dacie urodzenia 27.04.1976 (9 numerologiczna), gdzie w piramidzie w zasadzie przez większą część życia towarzyszą mi 9 - od października zaczynam 9 rok własny w 9 cyklu, a za rok wchodzę w 9 szczyt przy 9 cyklu, no i później znowu szczyt 9, a III cykl 5... Mam w związku z tym kilka pytań:

1) Jakie konfiguracje wibracji własnych sugerowałby Pan dla mnie?
        Najprostszym i najbliższym mi rozwiązaniem byłoby używanie nazwiska panieńskiego mojej mamy, które wprowadziłoby mi 2 litery (spółgłoskę i samogłoskę) o wibracji 6, 1 spółgłoskę o wibracji 4 i 1 samogłoskę o wibracji 9, co dałoby mi konfigurację 6-3-9.
        Co Pan myśli o takim układzie? Czy sugerowałby Pan jednak coś bez 9?

2) Zastanawiam się, gdzie mogę znaleźć dobrego numerologa… Z tego, co wyczytałam na forum, to zdarzają się zmiany wibracji nawet na niekorzystne w sensie drogi życia…
        Czy mógłby Pan mi kogoś polecić?

Na wszelki wypadek podaję jeszcze raz zestaw liter z obecnych imion i nazwiska i z góry OGROMNIE DZIĘKUJĘ!

A - 8
        C - 1
        I - 2
        K - 3
        M - 1
        N - 3
        R - 2
        S - 1
        T - 1
        Y - 2
        Z - 1
        Ż - 1