Dodaj do ulubionych

Mała dzidzia :)

20.06.11, 21:48
Dzień dobry Panie Januszu,
14.06.2011r. moja przyjaciółka urodziła prześliczną córcię. Mógłby Pan coś na jej temat napisać? Mała dostała tylko jedno imię i po przeliczeniu wychodzi mi, że jej wibracje wynoszą 6-6-3 (a dokładnie 6/33 - 6/60 - 3/12). Imię i nazwisko zawiera wszystkie wibracje (najwięcej jest jedynek - 5 szt.).
Panie Januszu, czy te wibracje 6-6-3 są korzystne dla malucha? Czy może dodać jakieś drugie imię i zmienić wibracje na inne?
Dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Mała dzidzia :) 21.06.11, 14:26
      Witaj
      Dziewczynka jest urodzeniową szóstką w pierwszym cyklu 6 i szczycie 2/11. Wskazuje to na silne uwikłanie w sprawy domu i rodziny, duże emocje albo poprzez mocne powiązanie emocjonalne z rodziną, rodzicami albo też poprzez braki emocjonalne, deficyty w tym względzie - np. częstą nieobecność jednego z rodziców. Duza potrzeba adoracji, otrzymywania wyrazów miłości, nadwrażliwość. Możliwe spore talenty artystyczne, duża wrażliwość na piękno i sztukę.
      Wibracje własne 6-6-3 wskazują ponownie na mocne powiązania rodzinne, same w sobie nie należą do niekorzystnych, jednak w kontekście drogi zycia nie są w moim przekonaniu optymalne, ponieważ na zbyt obfite występowanie szóstek mogą się pojawiać niekorzystne aspekty tej wibracji. Apodyktyczność, dążenie do dominacji.
      Droga życia dość miękka i ponownie wskazująca na możliwości kreatywne.
      Dlatego powinna miec silne i stabilne wibracje własne, które dadzą jej pazurów.
      Pozdrawiam
      • lucjanka.11 Re: Mała dzidzia :) 22.06.11, 01:08
        Panie Januszu, bardzo dziękuję za odpowiedź. Obawiałam się właśnie ilości tych szóstek... Próbowałam dodać jakieś imiona, żeby wyjść np. na wibracje 1-8-9 czy 8-1-9, ale nie mogę znaleźć takiego imienia. Zadanie jest o tyle utrudnione, ze mała ma na imię Marcelina a nazwisko też ma długie, więc wypadałoby znaleźć krótkie imię. A z tym już gorzej, bo obliczałam imiona Ewa, Iga, Anna, Paula itp., ale wychodzą wibracje np. 6-2-8, 7-4-2, 2-7-9 lub 8-7-6. Ale nic to, do bierzmowania zostało trochę czasu, to coś wymyślimy smile
        Dziękuję za poświęcony czas i duża buzia dla Pana córci smile
        • janus50 Re: Mała dzidzia :) 22.06.11, 13:19
          Witaj ponownie
          Przed bierzmowaniem będzie przecież jeszcze chrzest a na chrzcie można dodać drugi imię...
          Mogę tobie przesłać coś z mojej bazy imion. No i chyba nie musi być krótkie, bo przecież przy drugim imieniu nie ma to wielkiego znaczenia, nie używamy go na co dzień...
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka