Dodaj do ulubionych

Szczyt 16/7

06.11.11, 21:49
Witam Pana bardzo serdecznie smile

Mam do Pana wielką prośbę.
Proszę mi wytłumaczyć ,jak ktoś ma szczyt 16/7 to jaką misję ma do wypełnienia...Ranić najbliższych czy sam powinien odnieś porażkę..
Pozdrawiam cieplutko smile ..i ( nie poganiam i czekam cierpliwie w kolejce).
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Szczyt 16/7 12.11.11, 17:32
      Witaj
      porucznikowa napisała:

> Witam Pana bardzo serdecznie smile
      >
      > Mam do Pana wielką prośbę.
      > Proszę mi wytłumaczyć ,jak ktoś ma szczyt 16/7 to jaką misję ma do wypełnienia.
      > ..Ranić najbliższych czy sam powinien odnieś porażkę..
      > Pozdrawiam cieplutko smile ..i ( nie poganiam i czekam cierpliwie w kolejce).

Szczyty wskazują na okoliczności zewnętrzne. Pokazują więc wydarzenia z którymi będziemy konfrontowani, niezależnie od tego jakie są nasze inspiracje wewnętrzne, które wynikają z cykli i wibracji urodzeniowej oraz wibracji imiennych.
      Jak taki szczyt się rozegra zalezy od tego, jaką wibrację ma cykl, ponieważ szczyt jest realizacją cyklu. Jeśli np. mamy cykl 1 to wówczas szczyt 7/16 może nam przynosić porażki w dążeniach nakreślonych przez aspekty jedynki. Mogą to być więc problemy w urzeczywistnieniu swoich ambicji np. zawodowych.
      Niezależnie od tego, sama obecność szesnastki może sprawiać, że pojawią się w życiu ludzie, który będą przynosić porażki osobiste w sferze uczuć. Nie musi być to jednak jednoznaczne. MOgłoby być, gdybyśmy byli w cyklu 2 lub 6. Generalnie temat jest bardzo szeroki, bo jak dotąd pomijamy pozostałe elementy - wibracje własne i czarne szczyty, które też będą miały wpływ, jednak, odpowiadając na pytanie, raczej nalezy spodziewać się działan zewnętrznych, nie pochodzących od naszej inspiracji.
      Pozdrawiam serdecznie
      • porucznikowa Re: Szczyt 16/7 12.11.11, 22:22
        Witam Pana
        Chodzi o cykl 8 realizowany szczytem 16/7 czarny szczyt 5.Panie Januszu zrozumiałam...Może przynosić porażkę w sferze materialnej ,(ale oczywiście nie musi). Osoba posiadająca w/w szczyt musi być bardzo ostrożna w podejmowaniu decyzji biznesowej .Mogą do tej osoby kleić się różne osoby nieuczciwe.

Dziękuję pozdrawiam.
        • janus50 Re: Szczyt 16/7 15.11.11, 14:24
          Witaj
          porucznikowa napisała:

> Chodzi o cykl 8 realizowany szczytem 16/7 czarny szczyt 5.Panie Januszu zrozumi
          > ałam...Może przynosić porażkę w sferze materialnej ,(ale oczywiście nie musi).
          > Osoba posiadająca w/w szczyt musi być bardzo ostrożna w podejmowaniu decyzji b
          > iznesowej .Mogą do tej osoby kleić się różne osoby nieuczciwe.

Bardzo dobrze to określiłaś, sam lepiej bym tego nie zrobił smile

Pozdrawiam
    • baktejra Re: Szczyt 16/7 22.11.11, 15:04
      jedno i drugie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka