Dodaj do ulubionych

Cykl numerologiczny 3, pytanie.

25.12.11, 20:19
Dobry wieczór.

Proszę sprawdzić, czy dobrze wyliczyłam rok numerologiczny - 3.

Jestem numerologiczna 7.

7 + rok 2012 = 12 = 3.

Rozumiem, że w roku 2012 bedę w cyklu 3?

Czytałam, że to na ogol dobry rok, przynosi czas towarzyski, i co jeszcze?

W roku 2011 byłam w cyklu 2, cieki rok, depresyjny, izolacja od świata. Pozdrawiam, Magda.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Cykl numerologiczny 3, pytanie. 26.12.11, 00:02
      Witaj
      magdaa1977 napisała:

> Proszę sprawdzić, czy dobrze wyliczyłam rok numerologiczny - 3.
      > Jestem numerologiczna 7.
      > 7 + rok 2012 = 12 = 3.
      > Rozumiem, że w roku 2012 bedę w cyklu 3?
      > Czytałam, że to na ogol dobry rok, przynosi czas towarzyski, i co jeszcze?
      > W roku 2011 byłam w cyklu 2, cieki rok, depresyjny, izolacja od świata.

Liczysz wg. systemu Pani Lobos, który za właściwy uznaje wyłącznie ona...
      Wg. reguł klasycznej numerologii, lata osobiste liczy się inaczej. Dzień urodzenia + miesiąc urodzenia + obliczany rok.
      Opisany przez ciebie rok 2011 jako rok 2, pasowałby raczej do roku osobistego 7.
      Pozdrawiam

Pozdraw
      > iam, Magda.
      • magdaa1977 Re: Cykl numerologiczny 3, pytanie. 26.12.11, 08:33
        janus50 napisał:

> Witaj
        > magdaa1977 napisała:
        >
        >
        > > Proszę sprawdzić, czy dobrze wyliczyłam rok numerologiczny - 3.
        > > Jestem numerologiczna 7.
        > > 7 + rok 2012 = 12 = 3.
        > > Rozumiem, że w roku 2012 bedę w cyklu 3?
        > > Czytałam, że to na ogol dobry rok, przynosi czas towarzyski, i co jeszcze
        > ?
        > > W roku 2011 byłam w cyklu 2, cieki rok, depresyjny, izolacja od świata.
        >
        > Liczysz wg. systemu Pani Lobos, który za właściwy uznaje wyłącznie ona...
        > Wg. reguł klasycznej numerologii, lata osobiste liczy się inaczej. Dzień urodze
        > nia + miesiąc urodzenia + obliczany rok.
        > Opisany przez ciebie rok 2011 jako rok 2, pasowałby raczej do roku osobistego 7
        > .
        > Pozdrawiam
        >
        > Pozdraw
        > > iam, Magda.

Dziękuję,
        Chodz powiem szczerze ten system mi zupełnie nie pasuje. Gdyż w roku 2010 byłam w cyklu 1 i sprawdziło się, zaczynałam nowe rzeczy, zaczęłam studiować prawo oraz otworzyłam firmę, a to pasuję na 1 cykl, początki. 2 cykl też się sprawdził, oraz 9 cykł, było to w roku 2009 - chorowałam oraz rozwiodłam się - a cykl 9 to kończenie starych spraw i zwykle jest trudny.
        Z kolei według pani Logos - ten system nie pasuje zupełnie w moim przypadku.
        Według niej wychodzi, że w roku 2010 byłam w szóscte - nie pasuje. W roku 2009 według niej byłam w piątce, także nie pasuję, gdyż w cyklu 5 z tego co czytałam jestto rok aktywności, ruchu, wyjazdów, itd. A ja w tamtym roku siedziałam ciągle w domu, nie byłam w żadnych ruchu, skoro chorowałam. Magda,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka