Dodaj do ulubionych

Z Numerologii 8 Prosze o interpretacje

30.12.11, 03:10
Witam p. Januszu,
urodzilam sie 12.07.1978r. i jestem numerologiczna Osemka. Wszyscy mi mowia ze czekaja mnie niesamowite sukcesy. Tylko, ze ja tego nie widze. W sferze rodzinnej jestem spelniona, natomiast zawodowo oczekuje czegos innego, lepszego. Czuje jakby wszystkie moje dotychczasowe zatrudnienia to byly tylko schodki do sukcesu. W kazdej pracy zdobylam jakies doswiadczenie i nie powiem przydaje sie to w zyciu codziennym, ale to ciagle nie to co chcialabym robic. To nie moja pasja. Czy ja w ogole znajde swoje miejsce w sferze zawodowej. Dodam, ze pomimo wieku nie wiem do tej pory w jakiej branzy sie odnajde, bo tyle rzeczy mnie interesuje. Panie Januszu czy moze Pan sprawdzic wg wyliczen numerologicznych kiedy ja sie spelnie i w czym. Czy to co do tej pory w zyciu zawodowym sie zdarzylo to normalne?
Pozdrawiam serdecznie i z gory dziekuje smile
Obserwuj wątek
    • magdaa1977 Re: Z Numerologii 8 Prosze o interpretacje 30.12.11, 15:53
      aduskaggg napisała:

> Witam p. Januszu,
      > urodzilam sie 12.07.1978r. i jestem numerologiczna Osemka. Wszyscy mi mowia ze
      > czekaja mnie niesamowite sukcesy. Tylko, ze ja tego nie widze. W sferze rodzinn
      > ej jestem spelniona, natomiast zawodowo oczekuje czegos innego, lepszego. Czuje
      > jakby wszystkie moje dotychczasowe zatrudnienia to byly tylko schodki do sukce
      > su. W kazdej pracy zdobylam jakies doswiadczenie i nie powiem przydaje sie to w
      > zyciu codziennym, ale to ciagle nie to co chcialabym robic. To nie moja pasja.
      > Czy ja w ogole znajde swoje miejsce w sferze zawodowej. Dodam, ze pomimo wieku
      > nie wiem do tej pory w jakiej branzy sie odnajde, bo tyle rzeczy mnie interesu
      > je. Panie Januszu czy moze Pan sprawdzic wg wyliczen numerologicznych kiedy ja
      > sie spelnie i w czym. Czy to co do tej pory w zyciu zawodowym sie zdarzylo to n
      > ormalne?
      > Pozdrawiam serdecznie i z gory dziekuje smile

Witam w roku 2012 będziesz w cyklu 4, czeka cię dużo pracy, ale czy szansa jest na sukcesy? to zależy od twojej pracy i wysiłku.
      W jakiej branży? ja bym stawiaja w branży: finanse, bankowość, doradca finansowy, księgowość, itp. Magda.
      • porucznikowa Re: Z Numerologii 8 Prosze o interpretacje 30.12.11, 22:33

magdaa1977 napisała:
        Witam w roku 2012 będziesz w cyklu 4, czeka cię dużo pracy, ale czy szansa jest
        > na sukcesy? to zależy od twojej pracy i wysiłku.
        > W jakiej branży? ja bym stawiaja w branży: finanse, bankowość, doradca finansow
        > y, księgowość, itp. Magda.

Witaj
        Ja jednak jestem przekonana,że autorka wątku jest w cyklu 3 i w roku osobistym 6.
        Pozdrawiam

• aduskaggg Re: Z Numerologii 8 Prosze o interpretacje 31.12.11, 00:28
          Bardzo dziekuje za odpowiedzi, ale skad takie rozbieznosci, iz u jednej jestej w 4 a u drugiej 3. Czy mozecie mi napisac co dokladnie mnie czeka jezeli jestem w cyklu 4 lub 3 smile, bo ja nie bardzo sie na tym wszystkim znam.
          Pozdrawiam,
          aduskaggg
          • porucznikowa Re: Z Numerologii 8 Prosze o interpretacje 31.12.11, 08:36
            aduskaggg napisała:

> Bardzo dziekuje za odpowiedzi, ale skad takie rozbieznosci, iz u jednej jestej
            > w 4 a u drugiej 3. Czy mozecie mi napisac co dokladnie mnie czeka jezeli jestem
            > w cyklu 4 lub 3 smile, bo ja nie bardzo sie na tym wszystkim znam.
            > Pozdrawiam,
            > aduskaggg
            Witaj Aduskaggg
            Najlepiej będzie jak cierpliwie poczekasz na odpowiedź fachowca w tej dziedzinie Pana Janusza.
            Pozdrawiam i życzę Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku.
          • janus50 Re: aduskaggg 31.12.11, 12:24
            aduskaggg napisała:

> Bardzo dziekuje za odpowiedzi, ale skad takie rozbieznosci, iz u jednej jestej
            > w 4 a u drugiej 3. Czy mozecie mi napisac co dokladnie mnie czeka jezeli jestem
            > w cyklu 4 lub 3 smile, bo ja nie bardzo sie na tym wszystkim znam.

Nieporozumienie wynika z konfrontacji dwóch sposobów liczenia oraz z nazewnictwa.
            magdaa1977 posługuje się nazewnictwem i system proponowanym przez Panią Gladys Lobos, która co prawda jest bardzo popularna w Polsce jednak w światowej numerologii jest postacią skrajnie niszową, nieznaną i ignorowaną.
            Pisząc, że znajdujesz się w cyklu ma na myśli rok osobisty.
            Pani porucznikowa posługuje się systemem klasycznym, który stosowany jest w przytłaczającej większości na całym świecie. Ja równiez posługuję się tym systemem.
            Wracając do twojego pytania, na które odpowiem szczegółowo gdy przyjdzie twoja kolej.
            W każdym razie, nie jest tak, że urodzeniowa ósemka automatycznie definiuje człowieka wielkich finansów i materialnej obfitości. Każda wibracja może się spełniać na swoich korzystnych lub też niekorzystnych aspektach, które mogą się wyrazić w sposób dynamiczny lub też skrajnie pasywny. Wibracja urodzeniowa jest przy tym jednym z wielu elementów, które determinują naszą realizację.
            Pozdrawiam

> Pozdrawiam,
            > aduskaggg
            • aduskaggg Re: aduskaggg 31.12.11, 16:47
              W takim razie czekam na swoja kolej i korzystajac z okazji zycze Wszystkim Forumowiczom Wspanialej Zabawy Sylwestrowej, Zdrowia i Spelnienia Marzen w Nowym 2012 Roku smile))
              Pozdrawiam,
              aduskaggg
    • janus50 Re: Z Numerologii 8 Prosze o interpretacje 08.01.12, 16:44
      Witaj ponownie
      aduskaggg napisała:

> urodzilam sie 12.07.1978r. i jestem numerologiczna Osemka. Wszyscy mi mowia ze
      > czekaja mnie niesamowite sukcesy. Tylko, ze ja tego nie widze. W sferze rodzinn
      > ej jestem spelniona, natomiast zawodowo oczekuje czegos innego, lepszego. Czuje
      > jakby wszystkie moje dotychczasowe zatrudnienia to byly tylko schodki do sukce
      > su. W kazdej pracy zdobylam jakies doswiadczenie i nie powiem przydaje sie to w
      > zyciu codziennym, ale to ciagle nie to co chcialabym robic. To nie moja pasja.
      > Czy ja w ogole znajde swoje miejsce w sferze zawodowej. Dodam, ze pomimo wieku
      > nie wiem do tej pory w jakiej branzy sie odnajde, bo tyle rzeczy mnie interesu
      > je. Panie Januszu czy moze Pan sprawdzic wg wyliczen numerologicznych kiedy ja
      > sie spelnie i w czym. Czy to co do tej pory w zyciu zawodowym sie zdarzylo to n
      > ormalne?

Urodzeniowe ósemki mają predyspozycje by skutecznie spełniać się na poziomie materialnym, mogą dobrze realizować się w finansach, jako menedżerowie, szefowie, kierownicy, dobrze radzą sobie we własnym biznesie.Odnoszą sukcesy w działaniach materialnych. Dyrektorzy, organizatorzy, pracodawcy, potentaci przemysłu, matematycy, mistrzowie operowania wartościami materialnymi. Pokładają swoje zainteresowania, jak bardzo to możliwe, w otaczających ich ludziach, w pracownikach lub wspólnikach i uczciwie wykorzystując wysiłek tych ludzi do budowania własnego sukcesu, w tym samym czasie usiłują dać im możliwość rozwoju i doskonalenia się. Osoby bardzo opanowane, posiadające równowagę między rozsądkiem oraz intuicją, ale skłonne do kierowania się tym pierwszym. Zwolennicy sprawiedliwego traktowania. Mistrzowie panowania nad własnymi emocjami, impulsami i reakcjami fizycznymi. Kiedy nie odnajdują siebie w sferze materii, często stają się mistykami i są w tym bardzo skuteczni. Jak np. jeden najbardziej znanych polskich astrologów i także numerologów, Włodzimierz Zylbertal, który jest 8/44.

Aktualnie jesteś w swoim drugim cyklu o wibracji 3, który potrwa do twojego 56 roku życia, wskazuje on na pragnienie komunikowania się z innymi, potrzebie kontaktów społecznych. Cykl ten często przydaje talentów artystycznych, najbardziej o obszarze słowa. Może on jednak wprowadzać pewne rozproszenie, powierzchowność, brak konkretu, brak sprecyzowanego celu.
      Jednocześnie jesteś w swoim drugim szczycie o wibracji 1, który potrwa do 37 roku życia. Szczyt ten wskazuje na konieczność podejmowania odpowiedzialności, decydowania nie tylko za siebie ale i za grupę ludzi, wzięcia na swoje barki roli lidera.
      Aktywny jest także czarny szczyt o wibracji 4, który może przynosić pracoholizm, zagubienie w szczegółach, ale także ograniczenia, zamknięcie w schematach, brak rozmachu.
      Generalnie, w oparciu o datę urodzenia, można powiedzieć, że masz spore predyspozycje do realizowania się w sferze materii. Przy czym, pewne ograniczenia w tym względzie może przynosić cykl trzy oraz czarny szczyt 4.
      Niezwykle istotne będą w tym przypadku twoje wibracje imienne. Jeśli np. brak jest tobie wibracji 8 w zawartości liter składających się na posiadane przez ciebie imiona i nazwiska, wówczas realizacja w sferze materii może być utrudniona. Może się to przejawiać np. jako brak zainteresowania pomnażaniem dóbr materialnych, lekceważenie wartości materialnych.
      Sam układ wibracji imiennych jest niezwykle ważny, bo gdy będą pasywne, niematerialne, również będą czynnikiem ograniczającym urodzeniową ósemkę.
      Pozdrawiam

> Pozdrawiam serdecznie i z gory dziekuje smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka