Dodaj do ulubionych

prosba o interpretację

06.01.12, 23:07
Mam pytanie, otóż od kiedy pamiętam otacza mnie liczba 19, urodzilam sie 19-go dnia miesiaca, ta data powtarza sie często w wydarzeniach, w każdym dokumencie, informacji, w każdej właściwie sferze życia, nawet gdy spoglądam na zegarek jest 19.19. Pewnie nie zwracałabym na to uwagi, gdyby nie to, że nie ma dnia żebym nie spotkała się z liczbą 19 (nr w dzienniku, nr na liście itp. itd) nawet ciężko jest mi to uogólnić. Próbowałam sie też parokrotnie dowiedzieć czegoś o jej znaczeniu, m.in wpadłam na liczby karmiczne co w połączeniu ze znaczeniem mojego imienia : Joanna ma wiele wspólnego. Nie chciałabym wyjść na osobę delikatnie mówiąć "nawiedzoną" ale bardzo mnie to interesuje, chciałabym sie dowiedzieć jakie ma dla mnie znaczenie ta liczba i co w zwiazku z tym powinnam robic??
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: prosba o interpretację 26.01.12, 15:01
      Witaj
      joanna19_09 napisała:

> Mam pytanie, otóż od kiedy pamiętam otacza mnie liczba 19, urodzilam sie 19-go
      > dnia miesiaca, ta data powtarza sie często w wydarzeniach, w każdym dokumencie,
      > informacji, w każdej właściwie sferze życia, nawet gdy spoglądam na zegarek je
      > st 19.19. Pewnie nie zwracałabym na to uwagi, gdyby nie to, że nie ma dnia żeby
      > m nie spotkała się z liczbą 19 (nr w dzienniku, nr na liście itp. itd) nawet ci
      > ężko jest mi to uogólnić. Próbowałam sie też parokrotnie dowiedzieć czegoś o je
      > j znaczeniu, m.in wpadłam na liczby karmiczne co w połączeniu ze znaczeniem moj
      > ego imienia : Joanna ma wiele wspólnego. Nie chciałabym wyjść na osobę delikatn
      > ie mówiąć "nawiedzoną" ale bardzo mnie to interesuje, chciałabym sie dowiedzieć
      > jakie ma dla mnie znaczenie ta liczba i co w zwiazku z tym powinnam robic??

Przydałaby się mimo wszystko data urodzenia.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka