Dodaj do ulubionych

Podliczba 39

26.06.12, 20:40
Co oznacza ta podliczba 39/12/3, charakterystyka jest bardzo negatywna, czy opisuje ona cechy danej osoby (dwulicowość, zdrada, rywalizacja) czy to co może ją spotkać? Jak to rozumieć, bo jestem trochę podłamana.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Podliczba 39 26.06.12, 23:12
      Witaj
      kruvka5 napisała:

> Co oznacza ta podliczba 39/12/3, charakterystyka jest bardzo negatywna, czy opi
      > suje ona cechy danej osoby (dwulicowość, zdrada, rywalizacja) czy to co może ją
      > spotkać? Jak to rozumieć, bo jestem trochę podłamana.

A gdzie ona występuje. W drodze życia czy w wibracjach imiennych?
      Pozdrawiam
      • kruvka5 Re: Podliczba 39 26.06.12, 23:33
        W drodze życia.

A jak obliczyć podliczbę w wibracjach imiennych?
        • janus50 Re: Podliczba 39 27.06.12, 17:03
          Witaj ponownie
          kruvka5 napisała:

> W drodze życia.

Prawdopodobnie chodzi o opis z książki Pani Czarmińskiej, który rzeczywiście jest dość niekorzystny.
          Ja z kolei mogę podać opis Javane, który jest bardzo pozytywny.
          Promieniejesz sympatią, miłością, jesteś otwarta na innych ludzi. Jesteś rycerzem świata, walczącym o pogodne i szczęśliwe życie dla każdego. Jesteś idealistką i filozofem. Jesteś zwolenniczką sprawiedliwości i równości dla wszystkich. Żadna przeszkoda nie zatrzyma ciebie w osiągnięciu celu jaki sobie wyznaczysz. Będziesz wiodła długie życie i będziesz cieszyć się zdrowiem, otoczona przez przyjaciół i przychylnych tobie ludzi. itd jeszcze jedna strona. Mocno podkreślona wrażliwość na piękno i sztukę.
          Z negatywów jest jedynie: skupianie się na przyjemnościach jedynie, lenistwo, trwonienie czasu i pieniędzy...
          Rozpatrując elementy tej liczby, 3 i 9, mamy aspekty radosne, otwarte, pełne ekspresji, talentów artystycznych.

Nie wiem skąd Pani Czarmińska wzięła te opisy. U Avery'ego ich nie ma. A większość pozostałych opisów wzięła od Avery'ego właśnie...

>
          > A jak obliczyć podliczbę w wibracjach imiennych?

Jeśli liczysz w sposób prawidłowy, zawsze otrzymasz podliczby. Jeśli natomiast wszystko redukujesz - każde imię i nazwisko, co nie jest prawidłowe, wówczas otrzymasz liczbę zredukowaną do jednej cyfry albo też podliczbę przekłamaną.

np. Jan Korneliusz Wiśniewski
          daje w samogłoskach 1+6+5+9+3+9+9+5+9=56/11/2
          w spółgłoskach 1+5+11+9+3+1+8+5+1+5+5+1+11=67/13/4
          Literę K liczymy jako 11 a literę V jako 22
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka