ga00 27.01.13, 17:15 witam. Czy moze mi pan powiedziec cos na temat moich wibracji (3 imiona, podwojne nazwisko-, rodowe wiec liczone jako raz).dziekuje 4u 1R 3S 2Z 3L 8A 2M 2G 2D 1E 3N 1 Ń ( nie wiem czy to jako ń czy n) 1K 1Y 1i Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: wibracje imienne 09.02.13, 17:41 Witaj ga00 napisał(a): > witam. Czy moze mi pan powiedziec cos na temat moich wibracji (3 imiona, podwoj > ne nazwisko-, rodowe wiec liczone jako raz).dziekuje > 4u > 1R > 3S > 2Z > 3L > 8A > 2M > 2G > 2D > 1E > 3N > 1 Ń ( nie wiem czy to jako ń czy n) > 1K > 1Y > 1i twoje wibracje imienne mają wartość 5-9-4/13 i są to dość niekorzystne wibracje imienne. Jest w nich zawarta duża sprzeczność pomiędzy piątką a czwórką, które są wibracjami skonfliktowanymi, mają skrajnie różne, zaprzeczające sobie, aspekty. Niekorzystna jest oczywiście karmiczna liczba trzynaście, która przynosi konfrontacje w obszarze szeroko pojmowanej pracy i tworzenia trwałych i stabilnych struktur życia. Wibracje te mogą dawać dużą energię za sprawą piątki i dziewiątki - spontaniczność, ciekawość świata, pragnienie poznawania nowych nieznanych miejsc, rzeczy ale i doznań. Niosą ze sobą także impulsywność, nerwowość, skłonność do podejmowania ryzyka, niechęć do ograniczeń i zależności, problemy z akceptowaniem sztywnych reguł, zobowiązań, odpowiedzialności. Brak jest tobie wibracji 2 i 6 w zawartości liter. Oznacza to, że nie masz w swoich imionach i nazwiskach liter B i T oraz F, O i X. Braki te mogą powodować jakieś utrudnienia w sferach za które odpowiadają brakujace wibracje. Dwójka to partnerstwo i współpraca. Szóstka rodzina, związki, dom rodzinny. Można to skorygować za pomocą zmiany numerologicznej. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ga00 Re: wibracje imienne 09.02.13, 19:04 witam. Bardzo dziękuję za odpowiedź chociaż mi się nie podoba .Hmm mam problem z pracą od lat to moze dlatego. Czy taką zmianę powinno się robić wg Pana? -pytam jako specjalisty Czy Pan się tym zajmuje? Czy zmiany można robić kilkakrotnie? np. po rozwodzie jak będzie powrot do swojego nazwiska. Przepraszam za tyle pytan ale jakby Pan mial chwilę... Pozdrawiam Odpowiedz Link
ga00 Re: wibracje imienne 09.02.13, 19:09 a moja data urodzenia sześć wrzesień osiem dwa - podaje na wszelki wypadek Odpowiedz Link
janus50 Re: wibracje imienne 11.02.13, 13:20 ga00 napisał(a): > witam. Bardzo dziękuję za odpowiedź chociaż mi się nie podoba .Hmm mam proble > m z pracą od lat to moze dlatego. Czy taką zmianę powinno się robić wg Pana? -p > ytam jako specjalisty Czy Pan się tym zajmuje? Czy zmiany można robić kilkak > rotnie? np. po rozwodzie jak będzie powrot do swojego nazwiska. Przepraszam za > tyle pytan ale jakby Pan mial chwilę... Pozdrawiam Wibracje imienne są elementem zmiennym. Przyjęcie imienia na bierzmowaniu powoduje zmianę wibracji. Pozyskanie nowego nazwiska w wyniku zamążpójścia również zmienia wibracje. W moim przekonaniu zmiana wibracji jest wskazana jeśli wibracje nie są korzystne i miast wspierać nas w pokonywaniu zakrętów życiowych, są dodatkowym obciążeniem. Nie zajmuję się przeprowadzaniem zmian, ale nie ze względów ideologicznych ale po prostu z braku czasu. Zmianę można przeprowadzać wielokrotnie, jednak uważam, że powinno się to maksymalnie ograniczać i dokonywać zmiany wyłącznie wówczas, gdy jest to naprawdę niezbędne. Np. gdy w wyniku kolejne związku małżeńskiego nowe nazwisko zmieni wibracje na niekorzystne. Fakt wymazania z dokumentów nazwiska pozyskanego w wyniku małżeństwa nie zmienia nic z punktu widzenia numerologii. Nazwisko to jest silnie powiązane z sumą doświadczeń, które w sposób trwały zapisane zostają w świadomości i podświadomości, dlatego będzie zawsze aktywnie współuczestniczyć w układzie wibracyjnym naszego portretu numerologicznego. Z twojej drogi zycia wynika, że jesteś osobą istotnie zainteresowaną w budowaniu bezpieczeństwa materialnego. Jesteś z dnia urodzenia 6 i równolegle w cyklu sześć, tak więc brak wibracji 6 w zawartości liter może sprawiać, że cykl ten będzie się realizował niekorzystnie i przynosił problemy w związku i rodzinie. Podobnie ma sie sprawa z brakującą dwójką, która odpowiada za partnerstwo i współprace. warto byłoby oczywiście to wypełnić no i zmienic wibracje imienne na korzystne. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ga00 Re: wibracje imienne 11.02.13, 14:12 czyli warto... tym bardziej ze mam problemy w zyciu zawodowym, rodzinnym itd PS. Czy mogly Pan kogos polecic gdyz to zawsze lepiej niz osoba znaleziona w internecie. mail gazetowy aktywny Bardzo dziekuje Pozdrawiam Odpowiedz Link
kiwaczek888 Re: wibracje imienne 12.02.13, 15:40 Jak podać wartości do obliczenia wibracji? Odpowiedz Link
janus50 Re: wibracje imienne 12.02.13, 16:24 Witaj kiwaczek888 napisał(a): > Jak podać wartości do obliczenia wibracji? Aby zachować anonimowość podajemy zawartość liter we wszystkich posiadanych imionach i nazwiskach (również imię z bierzmowania oraz nazwisko rodowe jak również nazwiska noszone czasowo np. przy powtórnym małżeństwie itp.). Zliczamy wszystkie występujące A i piszemy np. A - 9 razy potem kolejne litery na tej samej zasadzie. Rozpocznij także nowy wątek. Należy kliknąć na "rozpocznij nowy wątek" znajduje się to tuż nad pierwszym wpisem u góry. Pozdrawiam Odpowiedz Link