Dodaj do ulubionych

Prosba do Janus50

15.02.13, 23:20
Witam,

Panie Januszu czy mogę mieć gorącą prosbę. Czy moglabym prosic o analizę mojej numerologii data 17.07.1972 Beata. Mam duże kłopoty z praca, finansami i znalezieniem odpowiedniego partnera. Już drugi raz w ciągu 2 lat mam pół roczną przerwę bez pracy. Czy to się zmieni na lepsze. Będę wdzięczna za odpowiedz smile
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prosba do Janus50 08.03.13, 14:08
      Witaj
      bea363 napisał(a):

> Witam,
      >
      > Panie Januszu czy mogę mieć gorącą prosbę. Czy moglabym prosic o analizę mojej
      > numerologii data 17.07.1972 Beata. Mam duże kłopoty z praca, finansami i znalez
      > ieniem odpowiedniego partnera. Już drugi raz w ciągu 2 lat mam pół roczną przer
      > wę bez pracy. Czy to się zmieni na lepsze. Będę wdzięczna za odpowiedz smile

Droga życia z daty urodzenia nie wskazuje na jakieś dramaty, zarówno w przestrzeni osobistej jak i zawodowej. Aktualnie jesteś w drugim cyklu o wibracji 8, który potrwa do 57 roku życia. Ósemka to wibracja realizacji w sferze materialnej, pomnażania dóbr materialnych. Jako, że ósemka jest równolegle wibracją twojego dnia urodzenia, jest ona silnym elementem twojego portretu numerologicznego. Tak więc chęć skutecznego realizowania się w sferze materialnej może być u ciebie spora. Kłóci się to nieco z twoją urodzeniową siódemką, która nie jest wibracją materialną i jeśli usiłujemy za wszelką cenę spełniać się w przestrzeni materialnej, nie będzie nam w tym pomagać. Siódemka bedzie cię wspomagała w twoich działaniach w sferze pomnażania dóbr materialnych tylko wówczas, gdy materia nie będzie twoim priorytetem. Pomiędzy 29 a 38 rokiem zycia byłaś także w szczycie 9 i mógł on przynosić straty, w tym materialne o ile nie dzieliłaś się z innymi zarówno na poziomie materialnym jak i emocjonalnym.
      Co do relacji osobistych, to urodzeniowa siódemka, jaką jesteś, zwykle jest mało wylewna i dość powściągliwa w wyrażaniu emocji i uczuć, co siłą rzeczy nie pomaga w znalezieniu odpowiedniego partnera. Generalnie, jesteś aktualnie w szczycie 6, który potrwa do 47 roku zycia a szóstka to związek i rodzina. Szanse są więc spore, że uda się tobie stworzyć trwałą relację.
      Istotne będzie jednak, jakie są twoje wibracje imienne, bo to jedyny element, który może ciebie wspierać w realizowaniu drogi życia z daty urodzenia. jeśli nie są one sprzyjające w kontekście związków, to oczywiście nie bedą ciebie wspomagac w tym obszarze.
      Dlatego podaj zawartość liter we wszystkich posiadanych imionach i nazwiskach, także imie z bierzmowania. Najlepiej na zasadzie: np. A - 5 razy, B - 1 raz itd.
      Wtedy sprawdzimy czy problem nie leży w twoich wibracjach imiennych, jeśli tak, można to numerologicznie skorygować.
      Pozdrawiam
    • kati126 Re: Prosba do Janus50 27.04.13, 17:51
      witam Panie Januszu!Nie wiem czy ta wiadomosc dotrze do Pana,ale bardzo zalezy mi na Panskiej pomocy! Moje zycie totalnie sie rozsypalo.Od jakiegos czasu zaczelam interesowac sie numerologia i przyznam wiele zbierznosci zycia z tym co mowia liczby.Jestem przerazona swoja przyszloscia!!!!!!!!!!
      Moja data. 26.11.1972
      Partnera 29.12.1978

Z numerologi wiem ze jestem 11....czyli nie za ciekawie........a do tego mam dlug karmiczny 26 tzw.test Hioba.To co przeszlam dotychczas w swoim zyciu to masakra i do tego wszystkiego moj partner ode mnie odszedl(po wyciagnieciu go z hazardowych dlugow)mimo to nadal mieszkamy razem bo nie mamy innych mozliwosci i niestety ja nadal go kocham.To jakis koszmar.Co sie dzieje w moim zyciu.Prosze o jakas interpretacje,obraz........co powinnam robic......co bedzie najlepszym rozwiazaniem.Sama tego nie ogarniam juz.Rozpaczliwie prosze o pomoc
    • 53ma Re: Prosba do Janus50 28.10.13, 16:18
      Witam Pana mam prożbe moje małużeństwo przeżywa kryzys nie wiem co robić kocham mojego męża i chcę walczyć o nas związek moja data ur.11.11.1969 a męża 05.07.1967 proszę o jakiekolwiek wskazówki
    • polenta_sii Prosba do Janus50 18.08.14, 18:51
      Panie Januszu,

Jako eksperta od numerologii chciałam się zapytać jaka jestem liczbą - 5.09.1970? Słyszałam ze 22 albo 4? Będę wdzięczna za odpowiedź smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka