Dodaj do ulubionych

lata pustki

04.03.13, 13:20
Czy ktoś może mi sprawdzić lata pustki data ur.24.08.1971
bardzo dziękuję
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: lata pustki 04.03.13, 14:42
      Witaj
      max2013 napisał(a):

> Czy ktoś może mi sprawdzić lata pustki data ur.24.08.1971
      > bardzo dziękuję

Twoje ostatnie lata pustki to 2002 do 2004
      Kolejne to 2014 do 2016; 2026 do 28
      Zawsze od lutego roku zaczynającego do lutego roku kończącego.
      Pozdrawiam
      • max2013 Re: lata pustki 04.03.13, 18:45
        bardzo dziękuję i pozdrawiam.
        Panie Januszu, pytalam wczesniej o spółkę, którą planowal założyć mój mąż (jest w latach pustki do 2014) czy gdybym ja też weszła jako wspólnik to zmniejszyłoby niekorzystne wibracje męża, czy lepiej to odożyć jak on wyjdzie z lat putki. Tyle ze ja znowu w nie wejdę.....Przepraszam ze ponawiam pytanie, ale zależy mi na czasie
        • janus50 Re: lata pustki 05.03.13, 14:39
          Witaj ponownie
          max2013 napisał(a):

> bardzo dziękuję i pozdrawiam.
          > Panie Januszu, pytalam wczesniej o spółkę, którą planowal założyć mój mąż (jest
          > w latach pustki do 2014) czy gdybym ja też weszła jako wspólnik to zmniejszyło
          > by niekorzystne wibracje męża, czy lepiej to odożyć jak on wyjdzie z lat putki.
          > Tyle ze ja znowu w nie wejdę.....Przepraszam ze ponawiam pytanie, ale zależy m
          > i na czasie

Rozwiązaniem byłoby założenie spółki przez ciebie a potem wejście do niej męża po latach pustki.
          Jeśli wspólników ma być więcej, to wówczas trzeba sprawdzić wszystkich. Fakt, że jeden ze wspólników jest w latach pustki a drugi nie, może osłabiać nieco działanie lat pustki, lecz gwarancji nie ma żadnej, że jest to jakieś pewne antidotum...
          Pozdrawiam
    • ose-mka Re: lata pustki 22.03.13, 14:32
      Czy lata pustki można jakoś zneutralizowac? Wiem, że nie wolno podpisywac umow itp ale jak czlowiek jest zmuszony i nie da sie przeczekac az 2 lata...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka