Dodaj do ulubionych

Prośba o interpretację partnerską

06.05.14, 23:37
Witam Panie Januszu, bardzo proszę o podpowiedź odnośnie numerologicznego dopasowania mnie i męża. Czy w ogóle, a jeśli tak, to kiedy będziemy mieli dziecko albo kiedy będzie na to najlepszy czas?
Moja data urodzenia: 11 grudnia 1983 (wibracja drogi życia: 8)
Data urodzenia męża: 25 marca 1979 (wibracja drogi życia: 9)
Ślub: 13 kwietnia 2013
Moje liczby imienia i nazwisk (wibracja wynosi 2):
A - 4 razy
M - 1 raz
U - 2 razy
G - 2 razy
R - 1 raz
N - 1 raz
K - 2 razy
Y - 1 raz
Z - 3 razy
J - 3 razy
E - 1 raz
I - 4 razy
C - 2 razy
L - 2 razy
O - 3 razy
W - 1 raz
D - 2 razy

Liczby imion i nazwiska męża (wibracja wynosi 5):
K - 2 razy
D - 1 raz
Y - 2 razy
P - 2 razy
S - 1 raz
O - 3 razy
Z - 3 razy
I - 2 razy
J - 1 raz
C - 1 raz
T - 1 raz
R - 3 razy
F - 1 raz
L - 3 razy
A - 3 razy
W - 1 raz
M - 1 raz

Serdecznie dziękuję za odpowiedź!!!
Pozdrawiam,
fantasy_83
Obserwuj wątek
    • fantasy_83 Re: Prośba o interpretację partnerską 10.05.14, 08:01
      Panie Januszu, bardzo proszę o radę, bardzo mi zależy na Pana interpretacji.
      Mam też dodatkowe pytanie. Planuję na początku czerwca otworzyć działalność gospodarczą. Czytałam w poprzednich Pana wypowiedziach, że radził Pan aby wibracja nazwy firmy i data rozpoczęcia działalności razem dawała sumę 11. Otóż planowana nazwa firmy daje liczbę 3. Natomiast działalność planuję uruchomić w dniu 4.06.2014, co daje liczbę 8. Czy moje rozumowanie jest właściwe? Czy mogę liczyć na Pana interpretację? Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
      fantasy_83
      • janus50 Re: Prośba o interpretację partnerską 12.05.14, 14:53
        Witaj ponownie
        fantasy_83 napisał(a):

> Panie Januszu, bardzo proszę o radę, bardzo mi zależy na Pana interpretacji.
        > Mam też dodatkowe pytanie. Planuję na początku czerwca otworzyć działalność gos
        > podarczą. Czytałam w poprzednich Pana wypowiedziach, że radził Pan aby wibracja
        > nazwy firmy i data rozpoczęcia działalności razem dawała sumę 11. Otóż planowa
        > na nazwa firmy daje liczbę 3. Natomiast działalność planuję uruchomić w dniu 4.
        > 06.2014, co daje liczbę 8. Czy moje rozumowanie jest właściwe? Czy mogę liczyć
        > na Pana interpretację? Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
        > fantasy_83

Układ jest korzystny. Nazwa/data/przeznaczenie 3-8-11/2 jest optymalna.
        Postaraj się jednak zmieścić w tym terminie, gdyż od 7 czerwca rozpoczyna się retrogradacja Merkurego, co jest niesprzyjające dla nowych projektów biznesowych.
        No właśnie sprawdziłem jeszcze numerologicznie i w czerwcu jesteś w miesiącu osobistym 9, co niestety nie jest sprzyjające. Rok osobisty 3 jest ok. Lepiej więc poczekać do lipca (Merkury kończy retrogradować 1 lipca a lipiec będzie dla ciebie korzystnym miesiącem 1.
        Trzeba jeszcze wybrać odpowiedni dzień w odniesieniu osobistym oraz unikać fazy Księżyca ubywającego.
        Pozdrawiam
    • fantasy_83 Re: Prośba o interpretację partnerską 11.05.14, 08:29
      Witam Panie Januszu,
      czytając Pana wczorajsza wiadomość do szczescliwe_chwile postanowiłam sprawdzić, czy podałam w mojej pierwszej wiadomości właściwą ilość liter. W moim przypadku wszystko się zgadza, natomiast u męża brakuje jeszcze literki E - 2 razy, reszta jest ok.
      Sprawdziłam to kilka razy, podliczyłam ilość liter w każdym z możliwych imion i nazwisk. Jeśli znajdzie Pan chwilkę, to bardzo proszę o interpretację.
      Pozdrawiam serdecznie,
      fantasy_83
    • janus50 Re: Prośba o interpretację partnerską 12.05.14, 14:45
      Witaj
      fantasy_83 napisał(a):

> Witam Panie Januszu, bardzo proszę o podpowiedź odnośnie numerologicznego dopas
      > owania mnie i męża. Czy w ogóle, a jeśli tak, to kiedy będziemy mieli dziecko a
      > lbo kiedy będzie na to najlepszy czas?

Pytanie o dziecko jest trudne do odpowiedzenia w numerologii, dużo bardziej skuteczna jest w tym astrologia. Dobry astrolog może dać rzetelną odpowiedź. Np. Pan Piotr Piotrowski z Bydgoszczy notuje w tym temacie zadziwiającą trafność.

> Moja data urodzenia: 11 grudnia 1983 (wibracja drogi życia: 8)
      > Data urodzenia męża: 25 marca 1979 (wibracja drogi życia: 9)
      > Ślub: 13 kwietnia 2013
      > Moje liczby imienia i nazwisk (wibracja wynosi 2):
      > A - 4 razy> M - 1 raz> U - 2 razy> G - 2 razy> R - 1 raz> N - 1 raz> K - 2 razy> Y - 1 raz> Z - 3 razy> J - 3 razy> E - 1 raz> I - 4 razy> C - 2 razy> L - 2 razy> O - 3 razy> W - 1 raz> D - 2 razy>
      > Liczby imion i nazwiska męża (wibracja wynosi 5):
      > K - 2 razy> D - 1 raz> Y - 2 razy> P - 2 razy> S - 1 raz> O - 3 razy> Z - 3 razy> I - 2 razy> J - 1 raz> C - 1 raz> T - 1 raz> R - 3 razy> F - 1 raz> L - 3 razy> A - 3 razy> W - 1 raz> M - 1 raz

Do zawartości liter imion i nazwiska twojego męża dodałem 2 x E.
      Jeśli chodzi o wzajemne dopasowanie, to urodzeniowa ósemka (ty) może tworzyć zgodną relację z urodzeniową dziewiątką (twój mąż). Pewne napięcie może się rodzić pomiędzy wami, jeśli u twojego małżonka występują typowe negatywy dziewiątki - odkładanie wszystkiego na później, sarkazm, ironia a także zaczynanie i nie kończenie rozmaitych spraw. Czasem może się przydarzyć pewien brak czułości czy adoracji dla ciebie.
      Oczywiście nie tylko wibracje urodzeniowe mają znaczenie dla relacji dwóch osób, wibracja dnia urodzenia jest także bardzo istotna. Tutaj także mamy harmonię - ty 11/2 a twój mąż 25/7 - świadczy to głębi duchowej i wrażliwości.
      Wasze wibracje imienne mają następujące wartości: Ty 4/13-7-2/11. To trudne wibracje, mocno zamykające i pasywne, mogą powodować introwertyczność, problem z wyrażaniem emocji i uczuć, przewrażliwienie, zaniżanie wartości własnej - szczególnie, że jesteś także 2 z dnia urodzenia i brak jest tobie w zawartości liter dwójek (B i T). Dwójka odpowiada także za budowanie harmonijnych relacji osobistych, więc tutaj mogą pojawiać pewne utrudnienia.
      Twój małżonek ma wibracje imienne o układzie 9-5-5/14 - również trudne, mogą przynosić impulsywność, nerwowość, nagłe i nieprzemyślane decyzje, kręcenie się w kółko wokół własnych doświadczeń.
      Tak jak z dat urodzenia jesteście bardzo korzystnie dobrani, tak wasze wibracje imienne są bardzo różne. To również może przynosić napięcie, gdyż czwórka z piątką lubią się jak pies z listonoszem.
      Trzeba jednak pamiętać o tym, że fundamentem naszego portretu numerologicznego jest jednak data urodzenia a wpływ wibracji imiennych można określić jako około 30%.
      Pozdrawiam

>
      > Serdecznie dziękuję za odpowiedź!!!
      > Pozdrawiam,
      > fantasy_83
      • fantasy_83 Re: Prośba o interpretację partnerską 12.05.14, 19:58
        Panie Januszu, niezmiernie mi miło, że otrzymałam od Pana odpowiedzi na moje pytania. Czy mógłby Pan podpowiedzieć w jaki sposób mogę zasięgnąć porady Pana Piotra Piotrowskiego? Czy również znajdę go na tym forum?

Pozdrawiam,
        fantasy_83
        • janus50 Re: Prośba o interpretację partnerską 12.05.14, 20:58
          Witaj ponownie
          fantasy_83 napisał(a):

> Panie Januszu, niezmiernie mi miło, że otrzymałam od Pana odpowiedzi na moje py
          > tania. Czy mógłby Pan podpowiedzieć w jaki sposób mogę zasięgnąć porady Pana Pi
          > otra Piotrowskiego? Czy również znajdę go na tym forum?

Pan Piotrowski udziela się przede wszystkim na swoim blogu. Namiar do niego to piotrowski_piotr@poczta.onet.pl
          Możesz się spokojnie na mnie powołać.
          Pozdrawiam
          >
          > Pozdrawiam,
          > fantasy_83
          • fantasy_83 Re: Prośba o interpretację partnerską 12.05.14, 21:49
            Bardzo dziękuję za namiary.
            Panie Januszu, co oznacza dla mnie rok osobisty 3?
            Zgodnie z Pana instrukcjami określiłam swoje cykle życia, szczyty życiowe i czarne szczyty.
            Cykle życia: od lewej do prawej (podstawa trójkąta) 3-2-3
            Szczyty życiowe: po środku trójkąta 5-5, wyżej 1, na szczycie 6
            Czarne szczyty: 1-1 i na szczycie 0

Moja wibracja drogi życia to 8. Wyliczenie szczytów życiowych:
            36-8=28 (1 szczyt)
            28+9=37 (2 szczyt)
            37+9=46 (3 szczyt)
            46+9=55 (4 szczyt)

Jak rozumieć te cykle życiowe, szczyty życiowe i czarne szczyty?
            Obecnie jestem w takim razie w 2 szczycie, który potrwa do 37 roku życia?

Proszę o podpowiedź jak interpretować te liczby.

Pozdrawiam,
            fantasy_83
            • janus50 Re: Prośba o interpretację partnerską 14.05.14, 01:05
              Witaj ponownie
              fantasy_83 napisał(a):

> Bardzo dziękuję za namiary.
              > Panie Januszu, co oznacza dla mnie rok osobisty 3?

Trójka to wibracja osobistej ekspresji i komunikacji międzyludzkiej. Zatem w roku trzy należy się spodziewać ożywienia kontaktów społecznych, nowych przyjaźni, znajomości ale także flirtów. Życie towarzyskie aktywne, wiele spotkań, imprez, bywania na wydarzeniach kulturalnych i społecznych. Rok ten może też przynieść pewne rozproszenie, powierzchowność, niefrasobliwość i trwonienie czasu i energii. W kontekście urodzeniowej ósemki, cyklu 2 i szczytu 5, może być to rok dość dynamiczny.

> Zgodnie z Pana instrukcjami określiłam swoje cykle życia, szczyty życiowe i cza
              > rne szczyty.
              > Cykle życia: od lewej do prawej (podstawa trójkąta) 3-2-3
              > Szczyty życiowe: po środku trójkąta 5-5, wyżej 1, na szczycie 6
              > Czarne szczyty: 1-1 i na szczycie 0
              >
              > Moja wibracja drogi życia to 8. Wyliczenie szczytów życiowych:
              > 36-8=28 (1 szczyt)
              > 28+9=37 (2 szczyt)
              > 37+9=46 (3 szczyt)
              > 46+9=55 (4 szczyt)
              >
              > Jak rozumieć te cykle życiowe, szczyty życiowe i czarne szczyty?

Cykle to nasze wewnętrzne inspiracje, nasze motywacje, sposoby działania, czyli jakby plan do wykonania. Białe szczyty to okoliczności zewnętrzne w którym przyjdzie nam realizować nasz plan. Czarne szczyty to nasze wady i słabości - z tymi jednak możemy skutecznie walczyć i nawet je zneutralizować.

> Obecnie jestem w takim razie w 2 szczycie, który potrwa do 37 roku życia?

Tak, obecnie jesteś w drugiem białym szczycie o wibracji 5, który potrwa do 37 roku życia.
              Przynosi on okoliczności dość dynamiczne, pełne zmian i zwrotów akcji, dużą mobilność np. poprzez pracę albo też kontakty zagraniczne. W kontekście cyklu dwa układ napięciowy, ponieważ okoliczności generowane przez piątkę nie są optymalne dla poszukującej harmonii i stabilności dwójki.
              >
              > Proszę o podpowiedź jak interpretować te liczby.

Pozdrawiam
              >
              > Pozdrawiam,
              > fantasy_83

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka