Dodaj do ulubionych

prosze o interpretacje

11.07.14, 20:27
Witam panie Januszu smile Proszę o podpowiedź dlaczego nie układa mi się w miłości i czy uda mi się wreszcie znaleźć odpowiedniego dla mnie partnera? Fajnie było być przez jakiś czas samą ale zaczyna mnie to już dobijać. ur. 27.02.1984
A - 4
D - 1
E - 3
G - 1
I - 1
K - 1
L - 1
N - 4
O - 1
R - 1
S - 1
Z - 1

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: prosze o interpretacje 25.07.14, 12:40
      maczlijka napisała:

> Witam panie Januszu smile Proszę o podpowiedź dlaczego nie układa mi się w miłości
      > i czy uda mi się wreszcie znaleźć odpowiedniego dla mnie partnera? Fajnie było
      > być przez jakiś czas samą ale zaczyna mnie to już dobijać. ur. 27.02.1984
      > A - 4> D - 1> E - 3> G - 1> I - 1> K - 1> L - 1> N - 4> O - 1> R - 1> S - 1> Z - 1

Jesteś urodzeniową 6/33 zatem pragnienie budowania trwałego związku, rodzinnego gniazda jest u ciebie bardzo silne. jednocześnie jednak, jest w tobie rozterka, gdyż dominującą wibracją w zawartości liter jest u ciebie piątka, dla której niezależność i wolność wyboru jest podstawą.
      Kolejnym niesprzyjającym elementem jest brak wibracji 2 w zawartości liter (B i T) a dwójka to budowanie harmonijnych relacji z innymi ludźmi, w tym oczywiście relacji osobistych. Jest także aktywny czarny szczyt 7, który skłania w pewnej mierze do izolacji emocjonalnej, co może przekładać się na osłabienie kontaktów społecznych. Na koniec bardzo niekorzystne wibracje imienne o wartości 7-9-7/16, które są niesprzyjające dla związków i ponownie podkreślają izolację emocjonalną.
      Takie wibracje z pewnością nadają do zmiany numerologicznej.
      Aktualnie jesteś w roku osobistym 9 i wkrótce wejdziesz w rok osobisty 1, który przyniesie dla ciebie nowe otwarcie, nowy etap życia, w którym sprawy osobiste mogą zostać odczuwalnie poprawione.
      Pozdrawiam
      > Pozdrawiam
      • maczlijka Re: prosze o interpretacje 28.07.14, 18:32
        Bardzo dziękuję za interpretację smile Czy taka zmiana numerologiczna ma duży wpływ na człowieka? Bo udało mi się wreszcie poukładać moje życie tak, że - poza kwestią związków - zaczyna mi się ono podobać. Wolałabym dodać do tego mężczyznę a nie wszystko dla niego utracić.

> Aktualnie jesteś w roku osobistym 9 i wkrótce wejdziesz w rok osobisty 1, który
        > przyniesie dla ciebie nowe otwarcie, nowy etap życia, w którym sprawy osobiste
        > mogą zostać odczuwalnie poprawione.

Oby, oby big_grin
        • janus50 Re: prosze o interpretacje 03.08.14, 20:24
          Witaj ponownie
          maczlijka napisała:

> Bardzo dziękuję za interpretację smile Czy taka zmiana numerologiczna ma duży wpły
          > w na człowieka? Bo udało mi się wreszcie poukładać moje życie tak, że - poza kw
          > estią związków - zaczyna mi się ono podobać. Wolałabym dodać do tego mężczyznę
          > a nie wszystko dla niego utracić.

Brak wibracji dwa w zawartości liter może mieć realny wpływ na utrudnienia w sferze osobistej, gdyż dwójka to partnerstwo i współpraca. Kiedy brak jest dwójki wówczas pojawiają się jakieś problemy w sferze za którą ona odpowiada.
          Wibracje imienne nie definiują twojego życia w sposób definitywny, one mają znaczenie wspierające i zabarwiające twoje życie. Ich rzeczywisty wpływ to jakieś 25-30%. Często są jednak przysłowiowym "języczkiem u wagi" czy kamykiem uruchamiającym lawinę.
          Pozdrawiam

>
          > > Aktualnie jesteś w roku osobistym 9 i wkrótce wejdziesz w rok osobisty 1,
          > który
          > > przyniesie dla ciebie nowe otwarcie, nowy etap życia, w którym sprawy oso
          > biste
          > > mogą zostać odczuwalnie poprawione.
          >
          > Oby, oby big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka