Dodaj do ulubionych

interpretacja numerologiczna

15.01.15, 14:01
Witam, zgłaszam się do Pana z ogromną prośbą wyliczenia portretu numerologicznego. Moja data urodzenia to 7.01.1992 rok = 29/11/2.

Imię pierwsze 39/12/3
Imię drugie 22/4
Imię z bierzmowania 24/6
Nazwisko 30/3

Występowanie liczb :
1 - 8
2 - 2
3 - 2
4 - 1
5 - 6
6 - 2
7 - 1
8 - 1
9 - 4

Występowanie liter :
A - 5
D - 1
E - 3
G - 1
I - 3
J - 1
K - 2
L - 1
N - 3
O - 2
R - 1
S - 2
U - 1
Z - 1

Ogromna prośba także o wyliczenie numerologii partnerskiej z osobą urodzoną 26.07.1992 roku oraz z osobą z 15.03.1989 roku.

Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: interpretacja numerologiczna 27.01.15, 13:47
      Witaj
      durii napisał(a):

> Witam, zgłaszam się do Pana z ogromną prośbą wyliczenia portretu numerologiczne
      > go. Moja data urodzenia to 7.01.1992 rok = 29/11/2.

Portret numerologiczny to wiele godzin pracy, ja mogę tobie zaproponować jedynie skrótową wersję.
      Tak jak napisałaś jesteś urodzeniową 2/11. To w kontekście dnia urodzenia 7 daje osobę o wewnętrznej głębi, wrażliwym i sprawnym umyśle. Jednocześnie jednak daje to układ raczej pasywny, statyczny, który może przynosić brak siły przebicia, przewrażliwienie na własnym punkcie, problemy z wyrażaniem emocji i uczuć. Wibracje imienne mają wartość 8-8-7 i są one, można przyjąć poprawne, jednak w kontekście drogi zycia z daty urodzenia także pasywne, więc nie będą ciebie w odczuwalny sposób wspierać. Ponadto, brak jest tobie wibracji dwa w zawartości liter (B i T) co może powodować niekorzystną realizację urodzeniowej 2/11 i przynosić negatywy dwójki.
      Jednocześnie jesteś w dość dobrym układzie pierwszego cyklu o wibracji 1, który potrwa do twojego 26 roku życia, oraz pierwszego szczytu o wibracji 8, który trwać będzie do 34 roku życia. To dość dynamiczny układ, który skłania do działań indywidualnych, dążenia do samodzielności, zaangażowania się w dążenia do budowania stabilizacji materialnej.
      Nieco cienia rzuca na to pierwszy czarny szczyt o wibracji 6, który może przynosić dążenie do dominacji w związku i rodzinie, silne pragnienie budowania związku ale też zawłaszczania go, gdyż pojawia się głębokie przekonanie, że to ty najlepiej wiesz jak zadbać o swoich bliskich.
      W każdym razie wibracje imienne nie są odpowiednie dla twojej drogi życia i należałoby pomyśleć o ich zmianie oraz równocześnie wypełnienia brakującej dwójki w zawartości liter. To bardzo ważny brak, gdyż może rzutować na jakość twoich związków, mogą pojawiać się problemy w budowaniu harmonijnych relacji z innymi ludźmi.
      Pozdrawiam

> Ogromna prośba także o wyliczenie numerologii partnerskiej z osobą urodzoną 26.
      > 07.1992 roku oraz z osobą z 15.03.1989 roku.
      >
      > Z góry dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka