Dodaj do ulubionych

1 punkt zwrotny 5

25.07.17, 04:18
Czy jeśli mam taki punkt zwrotny to nie powinnam wchodzić w związki do 28 roku życia bo tyle trwa mój 1 pnkt zwrotny?
Obserwuj wątek
    • teresa.numerolog Re: 1 punkt zwrotny 5 25.07.17, 10:13
      Pani Czarneroze, nie opłaca się wink wyciągać wniosków z analizowania tylko jednej wibracji, bo tak mocno zawężone wnioski mogą wprowadzać w błąd.

W przypadku Pani daty urodzenia, którą podała Pani wcześniej na Forum, bardziej satysfakcjonujące Panią mogłyby być związki niesformalizowane, luźne, bez nadmiernych zobowiązań/ograniczeń, z dużą dawką zmian i ruchu wszelkiego rodzaju (+ ciekawości świata, intelektu/idei, itp.), i – co być może najważniejsze – im później te związki byłyby zakładane, tym lepiej.
      A także bardziej wskazane mogłoby być stosunkowo późne zawarcie związku małżeńskiego.

Teza ta wynika m.in. z kilku tendencji numerologicznych występujących w Pani dacie urodzenia, dodatkowo powiązanych ze sobą i/lub zazębiających się i/lub nakładających się na siebie i/lub wzmacniających się nawzajem, itp., itd.:
      ... z tendencji do bardzo dużej delikatności emocjonalnej, m.in. mogącej utrudniać stabilizację, w tym stabilizację związku partnerskiego/małżeńskiego,
      … z tendencji do poszukiwania/przyciągania zmian różnego rodzaju/kalibru – w tym do poszukiwania/przyciągania zmian życiowych i/lub do poszukiwania zmian/nowości/wrażeń w celu osiągnięcia subiektywnego spełnienia,
      … z tendencji do przyciągania/współtworzenia/tworzenia nieplanowanych/zaskakujących nietypowych/dziwnych sytuacji/wydarzeń i do przyciągania nietypowych ludzi,
      … z tendencji do działań/zachowań/decyzji oryginalnych, a nawet ekstrawaganckich i/lub wbrew opinii otoczenia/środowiska/bliskich/itd., itp., itd.,
      … z tendencji do bardzo słabej tolerancji wszelkich ograniczeń/zobowiązań/zakazów/nakazów/itd., itp., itd., + z tendencji do stosunkowo częstego preferowania wolności i niezależności, łącznie z tendencją do chęci/potrzeby walki o wolność/niezależność swoją/czyjąś i/lub o prawa swoje/czyjeś.

Pozdrawiam smile - Teresa
      • czarneroze Re: 1 punkt zwrotny 5 25.07.17, 19:55
        Za 3 lata mam w drugim punkcie zwrotnym 8. To chyba by już bardziej pasowalo do związków sformalizowanych niż 5, prawda?
        Osoba, która ewentualnie by mnie interesowała ma w punkcie zwrotnym swoim siedem. I to jest trzeci punkt zwrotny.

Bardzo dziękuję za odpowiedź!!
        • czarneroze Re: 1 punkt zwrotny 5 25.07.17, 19:57
          Jestem ósemką 35 = 3+5 = 8.
          Czuję, że mam jeszcze wiele do przerobienia aby ostatecznie dojrzeć... Właśnie te 3 lata. To chyba trochę się pokrywa z cyklem formującym, prawda?
        • teresa.numerolog Re: 1 punkt zwrotny 5 25.07.17, 20:09
          czarneroze napisał(a):

> (...) w drugim punkcie zwrotnym 8. To chyba by już bardziej pasowalo do
          > związków sformalizowanych niż 5, prawda?
          >
          Prawda, ale 8 w drugim punkcie zwrotnym nie wzięło się z powietrza wink tylko z obliczenia: 2.pz=2.cykl(5/23)+3.cykl(3/21).
          8 w drugim punkcie zwrotnym nie będzie też bezludną wyspą wink, bowiem w okresie oddziaływania 2.punktu zwrotnego będą oddziaływać, w tym oddziaływać na siebie wzajemnie + wzajemnie się wspierać/sprzeczać, itp., itd., wibracje i podwibracje drogi życia, wibracje i podwibracje 2.cyklu i 3.cyklu, oraz wibracje i podwibracje 2.wyzwania.

Pozdrawiam smile
          • czarneroze Re: 1 punkt zwrotny 5 25.07.17, 20:20
            Ojej.
            Czyli zawsze już będę takim rozchwianym człowiekiem.
            Jak więc żyć z drugim człowiekiem... Czy to w ogóle możliwe. Ta druga osoba jest też numerologiczną osiem, też 3+5.
            • teresa.numerolog Re: 1 punkt zwrotny 5 25.07.17, 20:26
              czarneroze napisał(a):
              > Jak więc żyć z drugim człowiekiem... Czy to w ogóle możliwe.

Warto chyba rozważyć pracę nad emocjami (pracę raczej poważną i długoterminową) - przy wsparciu poważnych terapeutów/psychologów/itp.

Pozdrawiam smile
              • czarneroze Re: 1 punkt zwrotny 5 25.07.17, 22:25
                Tak, właśnie taki mam zamiar. Od października.
                Mam jeszcze jedno pytanie... W tym roku prawdopodobnie mam swój osobisty rok nr 9. Jeśli tak to kiedy się on kończy a kiedy rozpoczyna pierwszy?
                • teresa.numerolog Re: 1 punkt zwrotny 5 25.07.17, 22:30
                  Przykro mi, że nie mogę odpowiedzieć na tak postawione pytanie - nie stosuję tej metody sad
                  Może ktoś inny odpowie...

Pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka