gwiazdeczka353 22.02.06, 17:49 Podpisuję się imieniem i nazwiskiem co daje mi po zsumowaniu liczbę 3. Jestem 8 z drogi życia. Czy to jest dobra kombinacja? Czy wibracja podpisu wynosi u mnie 3 czy 11 (3+8)? Bo trochę się pogubiłam. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lzygan Re: wibracja podpisu 22.02.06, 18:00 gwiazdeczka353 napisała: > Podpisuję się imieniem i nazwiskiem co daje mi po zsumowaniu liczbę 3. Jestem > 8 z drogi życia. Czy to jest dobra kombinacja? nie ma złych czy dobrych kombinacji, z każdą kombinacją da się żyć, a przede wszystkich mozna dobrze żyć > Czy wibracja podpisu wynosi u mnie 3 czy 11 (3+8)? Bo trochę się pogubiłam. > Pozdrawiam serdecznie odpowiedź jest na samym początku - wibracja podpisu wynosi u ciebie 3 Odpowiedz Link
lilith_6 Re: wibracja podpisu 22.02.06, 18:28 ...a 11 to Liczba Przeznaczenia. Po zsumowaniu daje 2, a G. Lobos tak pisze o 2 jako o Liczbie Przeznaczenia: "Życie pełne wzlotów i upadków; z tych ostatnich będą się podnosić dzięki pomocy rodziny i przyjaciół. Mimo że pozornie nie interesuje ich świat biznesu, posiadają spory talent w tej dziedzinie, zwłaszcza jeśli pracują dla innych. Jeśli mądrze wykorzystają swe zdolności twórcze, mogą dorobić się ogromnej fortuny. Czeka je życie pożyteczne i ciekawe, pod warunkiem, że nauczą się kontrolować swe emocje i panować nad częstymi zmianami humoru. Powinny też nabrać większej pewności siebie." Sama decyduj czy takie przeznaczenie Ci się podoba ) Odpowiedz Link
gwiazdeczka353 Re: wibracja podpisu 22.02.06, 18:53 Dzięki za odpowiedzi. Wolałabym życie bez tych upadków ) A wibracja podpisu 3 co daje? Przychylność otoczenia i pomocnych ludzi? Odpowiedz Link
lzygan Re: wibracja podpisu 22.02.06, 19:16 liczba podpisu mówi o tym, jak chcesz by cię widziano, jak chcesz się zaprezentować wobec całego otoczenia, trójka oznacza spontaniczność, emanację swoją osobą radości życiowej, chęci życia i osobisty wdzięk, także urok osobisty, Odpowiedz Link