nikita696 31.03.06, 13:59 Witajcie! bardzo bym prosiła o analize numerologiczną, uważam , że to forum jest poprostu świetne i takżeccialabym się dowiedzieć co mówi o mnie moja 3! ps.jakie są relacje miedzy dwoma 3? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: 18.07.1985rok 02.04.06, 12:38 18-7-1985 dzień urodzenia 18 - Żyjesz szybko, coś cię pędzi, dużo podróżujesz. 1 – daje niezależność, 8 – odpowiedzialność społeczną, 9 – uniwersalnego zabarwienia, odpowiedzialność za całe grupy społeczne. Nie lubisz szukać doradców i rzadko ich potrzebujesz. Interesuje cię: religia, administracja państwowa, kościelna. Przez 8 jesteś emocjonalny, 9 daje ci intelekt, zdolności analizowania, prowadzenie dyskusji, JESTEŚ ZNAKOMITYM MÓWCĄ. Odpowiada ci zawód krytyka sztuki i dramatu. z całej daty 3 - Dziel się wiedzą, bądź przydatną dla innych. Rozdając wiedzę, stajesz się światłem dla innych. Przeznaczeniem Twoim jest być związaną ze sztuką, ze wszystkim, co piękne i harmonijne, co daje radość innym. Największym środkiem twojego przekazu jest słowo. Wszędzie się czujesz dobrze, gdy przy tobie są ludzie. do 28 roku życia w pierwszym cyklu o wibracji 7 - jest to wibracja, która rozwija twoje wewnętrzne pokłady psychiczne. Następuje rozwój osobowości. Niczego nie szukaj dla własnych egoistycznych celów. Nie wszystko, nad czym pracujesz należy zakończyć. Szczęście, passa przychodzi sama, ucieka, jeśli ją prześladujesz. Miej cierpliwość. Dużo się ucz i medytuj. Twoja praca musie być zorganizowana, panować ma spokój i równowaga. Nie wchodź w żadne spółki, masz pracować sama. jednocześnie do 33 roku życia w pierwszym szczycie życiowym o wibracji 7 z 16 - Jest to wibracja, która rozwija twoje wewnętrzne pokłady psychiczne. Następuje rozwój osobowości. Dziecko w tym okresie cierpi z powodu braku zrozumienia. Zdane na samotność żyje ukrytym życiem wewnętrznym. Wszystko, co go otacza rozumie i ciężko przeżywa. W szczycie tym występuje duża potrzeba samotności. Ze względu na to, że siódemka ta pochodzi z karmicznej 16, która jest tzw. „walącą się wieżą związkową”, która może powodować, że przyciągałaś do siebie nieodpowiednich partnerów, lub też twoje związki były bardzo krótkotrwałe. czarne szczyty czyli wady: główny 2 - przewrażliwienie, doły psychiczne, kompleksy. wtórne 2 i 4 2 - jak wyżej 4 - Tendencje do bałaganiarstwa i spóźniania się. Zagubienie w szczegółach. Przechodzenie od pracoholizmu do lenistwa. Agresja. Narzucanie sobie i innym ograniczeń. jeśli chodzi o związek dwóch trójek, to teoretycznie powinien być bardzo dobry, oboje interesują się sztuką, lubią towarzystwo, spotkania, imprezy i jeśli nic nie zakłóca tego układu to świetnie im ze sobą. Trudno jest powiedzieć jak to będzie działać gdy jeden z partnerów ma trudne szczyty i cykle, wiele zależy od drugiej osoby.... Oraz oczywście od wibracji własnych z imion i nazwisk Pozdrawiam Odpowiedz Link
nikita696 Re: 18.07.1985rok 03.04.06, 08:23 bardzo dziękuję!muszę przynać,że mam większość z cech przez Pana opisanychno może oprócz spóźniania się(zawsze jestem przed czasem) jeszcze raz bardzo dziekuje! nikita Odpowiedz Link
janus50 Re: 18.07.1985rok 03.04.06, 11:05 Witaj Opis wibracji z daty urodzenia przedstawia zawsze pewien standard, jak dalece on zgadza się ze stanem rzeczywistym zależy w znacznym stopniu od wibracji własnych z imion i nazwisk, w ekstremalnych przypadkach wibracje własne mogą tak bardzo wpłynać na wibracje daty urodzenia, że mogą się różnić dość znacznie od tego standardu. Pozdrawiam Odpowiedz Link