Dodaj do ulubionych

wytlumacz mi

03.05.06, 14:09
CZy moglbys mi wytlumaczyc Januszu jak obliczasz szczyty i co poszczegolny
szczyt oznacza? A moze masz jakies ciekawe informacje o numerologi ktore
moglbys mi przeslac na maila. Jesli tak to bardzo bym prosila. Ciekawi mnie
to bardzo. DZieki
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: wytlumacz mi 03.05.06, 16:50
      szczyty życiowe oblicza się następujęco: 1 szczyt to suma miesiąca oraz dnia
      urodzenia, np osoba urodzona 12 marca ma pierwszy szczyt 6. 2 szczyt to suma
      liczby dnia urodzenia i roku, np dzień 12 (3) i rok 1976 (23/5) czyli 3 + 5 = 8.
      3 szczyt to suma pierwszego i drugiego szczytu czyli 6 + 8 = 14, tak więc
      trzeci szczyt to 5 z 14. 4 szczyt to suma liczby miesiąca i roku urodzenia
      czyli 3 + 5 = 8.
      czas trwania szczytów wygląda następująco: pierwszy szczyt - punktem wyjścia
      jest wiek 36 lat od którego odciągamy liczbę drogi życia. Zatem czas trwania
      pierwszego szczytu dla osoby będącej numerologiczną 9 to 36 - 9 = 27. Pierwszy
      szczyt życiowy dla numerologicznej 9 to 27 lat i po ukończeniu tego wieku
      wchodzi w drugi szczyt który trwa 9 lat czyli do 36 roku życia, trzeci szczyt
      trwa również 9 lat i jego koniec nastąpi z chwilą ukończenia 45 roku życia,
      czwarty szczyt dla numerologicznej 9 rozpocznie się z chwilą ukończenia 45 roku
      życia i potrwa do końca życia.
      Jeśli chodzi o znaczenie poszczególnych wibracji to proponuję zakupić książkę
      np. Nataszy Czarmińskiej, lub Włodzimierza Zylbertala. Są one tam dobrze
      opisane, jednak jest inne nazewnictwo, np. punkty zwrotne lub wierzchołki.
      Możesz też poszperać na forum i odnaleźć w poszczególnych interpretacjach
      znaczenie szczytów życiowych.
      Pozdrawiam
      • anszy Re: wytlumacz mi 03.05.06, 18:19
        jeszcze jedno. czy kazdy szczyt u kazdego czlowieka trwa 9 lat, czy np u 2 trwa
        to tylko 2 lata?
    • anszy Re: wytlumacz mi 03.05.06, 18:37
      jak obliczyc czarne szczyty i liczby karmiczne tak jak u mnie np wyszla 16
    • anszy Re: wytlumacz mi 04.05.06, 00:18
      juz wszystko znalazlam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka