llaylla1 14.07.08, 23:08 Jak ma się numerologia do bliźniąt? Moje córki ur.15.03.1987 r.są bardzo różne, trudno doszukiwać się podobieństw. Czy ich los będzie podobny? Jakie powinny mieć "wspólne" cechy, uzdolnienia wynikające z daty urodzenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: bliźnięta 16.07.08, 11:40 Witaj Numerologiczne bliźniaki teoretycznie powinny być z charakterologicznego punktu widzenia identyczne. Jednak tak nie jest. Zazwyczaj są swoim lustrzanym odbiciem. Koronnym przykładem są tu bracia Kaczyńscy. Są numerologicznymi 11. Tutaj bardzo wyraźnie widać, że jeden z nich (Jarek) realizuje się na wysokiej wibracji 11 - czyli silny i charyzmatyczny przywódca z tendencjami do fanatyzmu i autokracji, Lech natomiast to typowa dwójka, czyli realizuje się w opcji zredukowanej jedenastki, więc wykonawca planów innych ludzi, potulny naśladowca, nie potrafiący samodzielnie podejmować decyzji (podczas negocjacji w Brukseli setki telefonów do brata). Oczywiście dochodzi do tego różnica w wibracjach własnych z imion i nazwisk. Pozdrawiam Odpowiedz Link
llaylla1 Re: bliźnięta 16.07.08, 17:28 Bardzo dziękuję za odpowiedź ale bracia Kaczyńscy to liczba mistrzowska, natomiast moje córki to siódemeczki. Jedna jak przystało:filozofia,mistyka,intuicja,zdolności artystyczne,umiejętność podejścia do drugiego człowieka itp a druga "nic z tego", czyli brak intuicji, spontaniczna w okazywaniu uczuć, ciężko musi pracować i ta jest naiwna. Czy w związku z tym ich przyszłość będzie wyglądała podobnie? Odpowiedz Link
janus50 Re: bliźnięta 16.07.08, 19:01 Witaj Przykład braci Kaczyńskich podałem wyłącznie celem pokazania jak diametralnie mogą się różnić bliźnięta. Co do przyszłości, należy sprawdzić wibracje własne z imion i nazwisk by wiedzieć na ile wspmagają lub też nie drogę życia, wtedy można nieco więcej powiedzieć. Pozdrawiam Odpowiedz Link