Dodaj do ulubionych

zmiany numerologiczne

19.07.08, 22:26
Piszę tutaj bo akurat tu w tym miejscu jest mowa o zmianach numerologicznych.Chciałabym ostrzec wszystkich przed pseudo numerologiem panią Grażyną Bątkąwską która zrobiła mi 17 miesięcy temu taką zmianę bo twierdziła że jest mi potrzebna ta pani bardzo mi zaszkodziła tworząc chaos i bałagan w mojej karcie.Zrobiła to chociaż moje wibracje własne byly dobre ale czego nie robi się dla kasy.Było mi źle więc zwróciłam się o pomoc do innego numerologa ale już sprawdzonego i cenionego w swoim środowisku,do Pani Iwony z Bydgoszczy
Wspaniała osoba,rzetelna i uczciwa prawdziwy numerolog z prawdziwego zdarzenia jestem pod wielkim wrażeniem jej osoby bo takich ludzi jak Pani Iwona to ze świecą szukać.Jest dużo "szarlatanów" że tak ujmę i musimy o tym pisać żeby ostrzec innych ale jest też dużo cennych perełek które robią i służą swoim cennym darem dla innych i też trzeba o tym pisać.Także jeżeli potrzebna jest zmiana to warto ją zrobić ale najpierw dobrze jest zrobić wywiad środowiskowy,ja nie zrobiłam i rzuciłam się na pierwszą lepszą osobę reklamującą się w gazecie czyli Panią Grażyne Bątkąwską nie polecam.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • viola20004 Re: do do beata613 zmiany numerologiczne 26.07.08, 10:22
      proszę spojrzeć na priv gazetowy...pozdrawiam serdecznie
    • beata613 Re: zmiany numerologiczne 26.07.08, 18:48
      Odpisałam na priv gazetowy.Pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka