aguska12pl 05.11.08, 17:44 Panie Januszu bardzo proszę o interpretację jestem od roku w dość trudnej sytuacji będe wdzięczna za wszelką pomoc. moja data ur.13.12.1966r. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguska12pl Re: Do Pana Janusza 24.11.08, 20:53 Panie Januszu czy jest jakaś szansa na interpretację mojej daty dobijam się do Pana od 5 listopada.bardzo proszę Odpowiedz Link
janus50 Re: Do Pana Janusza 26.11.08, 14:09 Witaj Jesteś aktualnie w drugim cyklu 4/13, który będzie trwał do 52 roku życia. To okres wymagający wielkiego wysiłku, w ktorym sukcesy są opłacone zazwyczaj mozolną pracą. Jednoczesny kontekst do drugiego białego szczytu 8/26 wskazuje, że cykl 4/13 będzie realizowany w sferze finansów i pomnażania dóbr materialnych. W tej sferze można się zatem spodziewać utrudnień. Trzynastka może przynosić ograniczenia również w sferze osobistej. Aktualnie weszłaś w rok własny 9, to rok kończący dziewięcioletni cykl, rok bilansu i podsumowań. Możesz się więc liczyć z definitywnym zakończeniem rozmaitych spraw, jeśli nie zakończysz pewnych toksycznych powiązań, wówczas rok dziewięc zrobi to za ciebie. Jednak może trafić w miejsce które niekoniecznie będzie bezbolesne. Po 42 urodzinach wejdziesz w szczyt o wibracji 6, który będzie kierował twoje życie w sferę rodziny i wszystkich spraw z tym związanych. Jednak wyraźną zmianę odczujesz dopiero od wejścia w kolejny rok własny, który będzie mial wibrację 1 i rozpocznie się od października 2009. Pozdrawiam Odpowiedz Link