gideona 22.07.09, 12:17 Bardzo proszę o opinie wszystkie osoby które kożystały z programu NUMER. Będę niezmiernie wdzięczna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Program NUMER - wasze opinie 22.07.09, 17:53 Witaj Nie znam, chętnie się wypowiem jeśli jest on do pozyskania gratis gdzieś w sieci. ściągnę i sprawdzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
gideona Re: Program NUMER - wasze opinie 22.07.09, 19:05 czy grati to nie sprawdzałam...widzialam ze mozna kupic za ponad 80 zł. O.K w takim razie czekam na opinie. Odpowiedz Link
jaa1971 Re: Program NUMER - wasze opinie 22.07.09, 20:01 Witaj. Znam ten program. Nie kupuj go. Nie bede mowil wiecej zeby nie robic antyreklamy. Odpowiedz Link
janus50 Re: jaa1971 22.07.09, 20:20 Witaj Dlaczego nie, może dzięki temu producent poprawi ten program tak aby stał się lepszy? Myślę że powinieneś napisać co o nim sądzisz. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jaa1971 Re: jaa1971 29.07.09, 22:55 Program mial analizowac portret z zalozenia a rzuca tylko zdaniami z (ksiazek?). Nie analizuje wzajemnych relacji liczb portretu tylko ich bezposrednie znaczenie. Odpowiedz Link
janus50 Re: jaa1971 30.07.09, 10:47 Witaj Myślę, że taki program, który analizowałby wzajemne relacje wibracji nie istnieje. Opisanie np. każdej wibracji szczytu w interakcji z cyklem, czarnym szczytem, wibracją urodzeniową oraz wibracjami własnymi wymagałoby stworzenia ogromnej ilości opisów 9 X 9 X 9 X 9 X 9 = daje 59049 różnych opcji. Zwróć uwagę, że nawet w żadnej książce tego nie znajdziesz. Dlatego żaden program nie zastąpi doświadczenia, które zdobywa się w miarę wykonywanych kolejnych analiz. Ja mam np. program do astrologii, bardzo rozbudowany i uważany za jeden z lepszych na rynku, za który zapłaciłem blisko 1000 zł, przy czym nie mam wszystkich dostępnych opcji. W nim również nie ma opisu wzajemnych relacji wszystkich aspektów, są one traktowane osobno. Jeśli chodzi o program Numer, to mnie bardziej interesowałaby rzetelność liczenia, opcje jakie proponuje, czy widzi wszystkie podliczby i jak je traktuje, jak traktuje wyliczanie z imion i nazwisk, czy pokazuje w sposób prawidłowy czas trwania cykli i szczytów, czy daje możliwość liczenia tranzytów. Zamieszczanie tekstów skopiowanych z książek nie jest czymś nowym i jest po prostu haniebne, no ale cóż możemy zrobić. Taka Pani Brzoza wszystkie swoje książki "wyprodukowała" w ten sposób, to samo Pan Rekus. Gdyby usunąć z ich książek teksty skradzione innym autorom, pozostałyby puste kartki. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jaa1971 Re: jaa1971 30.07.09, 12:47 Nie liczy dokladnie i nie pokazuje wszystkiego o czym mowisz Pozdrawiam. Odpowiedz Link