Dodaj do ulubionych

sekretarka................

28.01.11, 17:31
Prawdopodobnie obecna sekretarka Pana Wójta to z zawodu krawcowa...............nic dodać nic ująć. Gratulacje Panie Wójcie, wysoko Pan mierzy. Broń Boże nic nie mam przeciwko ludziom po zawodówkach, są to często ludzie może bardziej mądrzejsi od wykształconych..............ale nie róbmy sobie jaj, wnet sekretarzem zostanie trakowy lub szewc i zamiast Urzędu Gminy W Birczy będzie RANCZO BIRCZA................
Obserwuj wątek
    • omnia222 Re: sekretarka................ 28.01.11, 17:54
      hehehe.... a co wy sie czepiacie sekretarki?! kluje was to ze ktos ma prace?! a poza tym to Wałęsa byl po zawodowce i zostal prezydentem Polski a ktos nie moze byc sekretarka w Gminie w Birczy?! zenada.... a ktos jak ma wyzsze wyksztalcenie to niech szuka pracy a nie tylko siedzi w domu i uzala sie nad soba bo nie ma pracy.... zwroccie uwage na to ile pracownikow w Gminie Bircza ma ukonczone jakiekolwiek studia i dajcie spokoj tej kobiecie z sekretariatu......
      • marianludwika Re: sekretarka................ 29.01.11, 00:41
        Ja się nie dziwię Wójtowi,zawsze krawcowa może załatać dziurę budżetową a jak trzeba to zeszyje koniec z końcem i jakoś będzie.Jeżeli to rodzinka to gratuluję.Rodzinka powinna się wspierać.Pozdrawiam cały UG.
        • omnia222 Re: sekretarka................ 29.01.11, 12:17
          buahahhahaha:D mozna sie usmiac z tego co piszecie..... z tego co wiadomo to sekretarka to zadna rodzina Wojta nie jest..... ale tworzycie ciekawe historie.... gratuluje...
          • darino Re: sekretarka................ 29.01.11, 12:23
            Rozważania o rodzinie/nie rodzinie może mniej, ale zaszywanie dziury budżetowej bardzo zabawne :)).
    • kononowicz111 Re: sekretarka................ 29.01.11, 15:39
      calineczka789 ... Co ty masz takiego agresora ??? Pani sekretarka może i jest po zawodówce ale za to jaka atrakcyjna z niej kobieta! Może ty chciałaś pełnić tą funkcję ale nie jesteś taka atrakcyjna jak obecna Sekretarka? WÓJT PODEJMUJE SŁUSZNE DECYZJE! POCHWALAM GO ZA TO! PANIE WÓJCIE JESTEM Z PANEM! Pozdrowienia
      • czesio48 Re: sekretarka................ 29.01.11, 20:11
        przepisy prawne podają wymogi dla stanowisk w samorządach, nie chce mi się sprawdzać ale idę o zakład,ż e sekretarka w gminie musi mieć minimum średnie.
    • mp3t Re: sekretarka................ 30.01.11, 00:09
      Fajnie tam macie :D pozdro
      • tajniakzabewu Re: sekretarka................ 30.01.11, 15:34
        HAHAHA ciekawe kto będzie następny bo osoba sekretarki nie jest pierwszą osobą którą się bezpodstawnie szkaluje
        • marianludwika Re: sekretarka................ 30.01.11, 20:41
          tajniakzabewu napisał:

> HAHAHA ciekawe kto będzie następny bo osoba sekretarki nie jest pierwszą osobą
          > którą się bezpodstawnie szkaluje

Ja się poniekąd zgadzam,że nie wypada dziewczynę szkalować,ale skoro Pani sekretarka jeszcze nie otruła Pana Wójta kawą to naprawdę dobra pracownica.Panie Wójcie proszę podwyższyć Pani pensję a nie pożałuje Pan tej decyzji.Przepraszam jeżeli kogoś obraziłem.
          • tajniakzabewu Re: sekretarka................ 30.01.11, 22:16
            no ja niewiem kto jest sekretarka ale nie w tym rzecz, tylko ze nie na miejscu jest takie wypisywanie bo z tego co pamietam to już byly watki na kierowce gimbusa, informatyka, organiste, wikarego itd które tak naprawde były bezpodstawnymi wypocinami ludzi którzy tak naprawde nie dorośli do tego żeby sie wypowiadac publicznie na forach...
          • omnia222 Re: sekretarka................ 31.01.11, 10:23
            niby dlaczego obecna sekretarka mialaby otruc Wojta kawa?! co wy ludzie wypisujecie....?! a dlaczego nikt nie pisal o bylej sekretarce tylko o obecnej? ona tez mialaby truc kawa? przynajmniej obecna sekretarka jest milsza od poprzedniej.... i zgadzam sie ze pewne osoby poprostu nie dorosly do tego zeby publicznie wypowiadac sie na forach bo wypisuja glupoty<odnosnie calineczka789 i inne>... i do wiadomosci tych osob to takie pisanie nie jest bezkarne i mozna za to odpowiedziec.... :]
            • darino Re: sekretarka................ 31.01.11, 10:39
              Odpowiedzialność grozi za groźby lub pomówienia. Nie myślę, żeby sąd zainteresowała się sposobami parzenia kawy przez sekretarkę.
              • omnia222 Re: sekretarka................ 31.01.11, 10:46
                nie chodzilo mi o parzenie kawy ale wlasnie za pezpodstawne POMOWIENIA np. odnosnie wyksztalcenia obecnej sekretarki czy to ze jest ona rodzina wojta czy tez nie i inne podobne insynuacje......
                • odkupiciel1234 Re: sekretarka................ 31.01.11, 12:51
                  Nie sądzę, żeby padły tu słowa obraźliwe, czy też będące podstawą do wszczęcia postępowania na stopie cywilnej. Jakiekolwiek forum to sposób na wypowiedzenie swojego zdania na różne tematy, dlatego nie rozumiem, czemu omnia222 sugeruje czy nawet straszy sądem. Nie wnikam, dlaczego tak bardzo broni tej sekretarki, ale niestety prawda jest prawdą: sekretarka w samorządzie powinna mieć wykształcenie minimum średnie, znajomość języka obcego w stopniu komunikatywnym itd. Być może osoba ta nadaje się na to stanowisko mimo nieuzupełnienia wykształcenia, być może spośród podań, jakie wpłynęły do Pana Wójta to właśnie ona miała najlepsze referencje, doświadczenie w zawodzie, czy też inne pozytywne cechy, które przesądziły o tym, że dostała tę posadę. Nie ukrywajmy, że osoby z wyższym wykształceniem mogą mieć inne zdanie i trzeba to uszanować, a nie od razu straszyć sądem, bo to wg mnie trochę dziecinne. Pozdrawiam omnię222
                  • tajniakzabewu Re: sekretarka................ 31.01.11, 13:40
                    kwestia i forma wypowiedzi na forum świadczy o poziomie i kulturze osoby wypowiadającej się, a co do kwestii wykształcenia to patologią jest ocenianie osób po wykształceniu zamiast po tym co i jak wnosi swoją osobą jaki poziom prezentuje..., bo jak wiadomo w dzisiejszych czasach nie jest niczym wielkim nazbierać jakiś (śmiesznych) papierów które dają złudne wrażenie że się jest "wykształconym" i później się tym chełpić na prawo i lewo i narzekać jaki to świat jest niesprawiedliwy...
                    • odkupiciel1234 Re: sekretarka................ 31.01.11, 15:02
                      Niestety w życiu tak jest. Inni zamiast mocno manifestować swoje zdanie wykorzystują tę niesprawiedliwość, jaką jest uzyskanie wyższego wykształcenia niskim nakładem swojej pracy. Ale nie ukrywajmy, że dzisiaj bez "pchnięcia" odpowiednich ludzi nawet mgr inż będzie bezrobotny. Nie ma to związku z "tytułową bohaterką", w żadnym wypadku niczego nie insynuuję. Niestety to kolejna niesprawiedliwość w naszym kraju. Pewne stanowiska pracy przyporządkowane są do odpowiedniego wykształcenia i nic tu nie wskóra niechęć do "wykształciuchów":) Należy to jedynie wykorzystywać i uzupełniać swoje wykształcenie. To tylko 3 lata, troszkę pieniążków i już śmieszny papierek w rączce
                      • kononowicz111 Re: sekretarka................ 31.01.11, 16:12
                        Witam. Nie sądzę, aby omnia222 miała na celu kogoś straszyć sądem, po prostu wypowiada się tak jak inni. Uświadamia tylko, że za takie bezpodstawne pomówienia można odpowiedzieć! Pozdrawiam :)
    • darino a może by tak ... 01.02.11, 12:42
      A może by tak omówić wszystkie stanowiska w Urzędzie Gminy :))).
      Sekretarkę mamy już omówioną ...
      • hdd2 Re: a może by tak ... 01.02.11, 13:53
        Wójta też
        • marianludwika Re: a może by tak ... 01.02.11, 18:02
          Wyczułem ,że trzy osoby straszące sądem są pracownikami Gminy.Proponuję im jeszcze raz przeczytać mój artykuł ze zrozumieniem.Porozmawiajcie z Wójtem żeby zakupił rękawice bokserskie, abym nie mógł nic brzydkiego napisać o wzorowej Gminie Bircza. Świetlana przyszłość nas czeka.Pozdrawiam.
          • odkupiciel1234 Re: a może by tak ... 01.02.11, 21:23
            Popieram i pozdrawiam. Trafne spostrzeżenie.
          • tajniakzabewu Re: a może by tak ... 01.02.11, 22:18
            a jakie to 3 osoby??:)
            • marianludwika Re: a może by tak ... 01.02.11, 23:01
              tajniakzabewu napisał:

> a jakie to 3 osoby??:)

Wystarczy poczytać kto ze wszystkich sił stara się wybielać to co czarne.
              • tajniakzabewu Re: a może by tak ... 02.02.11, 09:18
                hmmm Omnia222 czyżby w 3 osobach byla??;) a to moze ta reszta osób próbuje na siłę oczernić...??
                • omnia222 Re: a może by tak ... 02.02.11, 12:45
                  coz za idiotyczne spostrzezenie z tym pracownikiem gminy..... i ja nikogo nie strasze sadem tylko uswiadamiam ze takie bezpodstawne pomowienia sa karalne... <marianludwika- to ty czytaj uwaznie i ze zrozumieniem i nie kazdy jest taki jak wiekszosc zeby tylko kogos publicznie wysmiac oczernic i zgnoic..... i popierac czyjes czasami bezsensowne wypowiedzi......
                  • marianludwika Re: a może by tak ... 03.02.11, 10:42
                    omnia222 napisał:

> coz za idiotyczne spostrzezenie z tym pracownikiem gminy..... i ja nikogo nie s
                    > trasze sadem tylko uswiadamiam ze takie bezpodstawne pomowienia sa karalne... &
                    > #60;marianludwika- to ty czytaj uwaznie i ze zrozumieniem i nie kazdy jest taki
                    > jak wiekszosc zeby tylko kogos publicznie wysmiac oczernic i zgnoic..... i pop
                    > ierac czyjes czasami bezsensowne wypowiedzi......

Prosiłem przeczytać ze zrozumieniem - i jakie tam są pomówienia,chyba że słowo o podwyżce tak zadziałało-gratuluję bystrości umysłu.Czy mam podać swój adres chyba będzie potrzebny do nałożenia na mnie kary.Proponuję,że będę co dzień przychodził do Gminy i wychwalał mądrość i zaradność tej instytucji.Mogę jeszcze się kłaniać w pas.Życzę zdrówka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka