Dodaj do ulubionych

Atmosfera?

13.12.04, 20:23
Czy w Birczy czuć już świąteczną atmosfere?
Obserwuj wątek
    • darino Re: Atmosfera? 13.12.04, 20:33
      Niestety wracam dopiero na święta, więc nie wiem. W Birczy zaczyna się czuć
      święta po ustawieniu i ubraniu wielkiej choinki na Rynku. No i oczywiście musi
      spaść śnieg !
      Swoją drogą przydałaby się jakaś kamera internetowa na GOK-u z widokiem na
      Rynek ...
      • darino Boże Narodzenie na Ukrainie 13.12.04, 20:36
        Mam nadzieję obejść święta dwa razy, raz w Birczy i okolicach, a drugi raz u
        rodziny na Ukrainie.
    • alutok5 Re: Atmosfera? 13.12.04, 22:33
      Ja spędzałam już wigilie i święta w Złocieńcu. Jeżeli chodzi o potrawy
      wigilijne to my mamy swoje tradycje, ich są trochę odmienne.Święta w mniejszym
      miasteczku mają swój urok, wszystko jest w zasięgu ręki, duża choinka na rynku,
      przybrane wystawy sklepowe, ośnieżone domy i ulice. Czym jestem starsza to
      coraz bardziej tęsknię za magią minionych lat.
    • alutok5 Re: Atmosfera? 14.12.04, 10:51
      Myślę,że warto skopiować pomysły z innych regionów np.Burmistrz Miasta i
      Gminy ...............OGŁOSIŁ KONKURS NA NAJŁADNIEJSZY WYSTRÓJ ŚWIĄTECZNY -
      WITRYNY SKLEPOWEJ , BALKONU, POSESJI. Do udziału w konkursie zaprasza osoby
      fizyczne, zakłady pracy, instytucje.Komisja konkursowa dokona przeglądu terenu
      miasta i gminy w dniach 22.12.2004r. do 04.01.2005r.Na autorów najciekawszych
      pomysłów czekają nagrody.
      Szanowna Władzo Birczy może na Waszym terenie da się też zrobić podobny konkurs.
      • darino pomysł na konkurs 14.12.04, 13:22
        To bardzo dobty pomysł, załóż proszę nowy wątek z pomysłami kierowanymi do
        Wójta, a ja na pewno też się dopiszę !
    • ksidar Re: Atmosfera? 31.12.04, 00:53
      Ta kamera na GOKu to sie nadaje do Nobla bo ja bardzo chetnie od czasu do czasu
      zerknl bym na ten wspanialy Rynek gdzie tyle wspamnien i lata mlodosci sie
      spedzalo .To sa mazenia ,serwisu niema kto prowadzic a co dopiero siec
      interaktywna.
    • ksidar Re: Atmosfera? 31.12.04, 01:52
      A co do Atmosfery to niezle sie tu dzieje ,jestem w szoku ile tematów i postów
      na forum, nagle tylu ludzi i to Birczanie.Powaznie rzecz biorac to niewierzylem
      w rozwiniecie tego forum a to po stronie Birczanskiej.Gdzie wiadomo to jest
      totalny niewypal.Ja sie ciagle zastaniawiam skad Darino czerpie informacje z
      tak rorzegleglej tematyce ,o tym regionie skoro tam nie mieszka. Staram sie
      cos wyszukac cos nowego ,czyms zaskoczyc i nic a on musi miec szpiegow!!!HA
      HA.Darek odkad pamietam mial niesamowita wiedze z geografi kolekcjonowal mapy i
      sluchal punk rocka, nawet pamietam jak pracowal w piekarni i pozyczalem od
      niego kasety .Darek jak to czytasz to poslij swoj telefon po szpitalu to
      dziewczyny moje zaopiekowaly sie kompem i niewiele zostalo a mam telefon gratis
      po 20.00. W niedziele i swieta gratis.
      • darino do Darka K. 31.12.04, 14:42
        Dzięki za list. Co do wiadomości, to oprócz przeglądania internetu jestem
        zapisany do kilku bibliotek: Biblioteki Jagiellońskiej, Polskiej Akademii
        Umiejętności, Fundacji Św. Włodzimierza, i stąd moje "szerokie" wiadomości.
        Oprócz tego korzystam oczywiści z siatki miejscowych szpiegów umieszczonych w
        newralgicznych punktach gminy.
        Numer telefonu prześlę Ci mailem.
        Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka