14.06.07, 21:40
ciekawi mnie bardzo jak spoleczenstwo reaguje na tego typu sprawy. wiem ze taki jestem ale poki co bardzo boje sie do tego przyznac. czy jest wiecej takich osbob w mojej miejscowosci??? prosze o komentarze i byc moze o wsparcie...
Obserwuj wątek
    • darino on, nie będzie Ci lekko ... 15.06.07, 07:07
      Lepiej się w Birczy nie przyznawaj ...
      • 1000m Re: on, nie będzie Ci lekko ... 15.06.07, 09:25
        o tak ,bo to ciemnogród,jakich mało.
    • fumba1 Nie masz tam czego szukać 15.06.07, 10:13
      W dużych miastach są kluby gejowskie, gdzie można spotkać "sobie podobnych",
      więc chyba lepiej wyemigrować. W Birczy nie spotka cie nic dobrego, Przemyśl to
      też pod tym względem chyba zapadła dziura.
    • bakinom Re: gej... 15.06.07, 14:36
      Z tego co mi wiadomo to jest dwie takie osoby jak Ty, w wieku trzydziestu paru
      lat. O których co jakiś czas daje się słyszeć "nowinki". Myślę że jeżeli chodzi
      o naszą miejscowość to nie ryzykowałabym z oznajmieniem że jest się gejem, to
      za mała miejscowość. Powodzenia
      • demonv Re: gej... 15.06.07, 16:17
        Bez przesady..., to że Bircza jest małą miejscowością to nie znaczy że
        zacofanym..., tutaj też mieszkają tolerancyjni ludzie.
    • savage6 Re: gej... 15.06.07, 18:48
      W naszej "kochanej" miejscowości żyją tzw KUR*Y KOSCIELNE i poprostu stare
      Kur*y które już nie mogą wiec plotkują, tutaj wyjdziesz z dziewczyną
      wieczorkiem a z rana jeszcze przede mszą PLOTKUJĄ że ten z tym ta z tym i z ust
      owych pań padają słowa Chryste Panie co oni razem w parku robili...

No wiec wyobraź sobie co by o Tobie mowili, pewnie by Cie na stosie spalili z
      widlami do domu wpadli i wyciągneli!!! Już o ich zgorszeniu nie wspomne pewnie
      by krzyżem tydzien przed oltarzem lezały
      • 1000m Re: gej... 15.06.07, 19:49
        niestety ,ale tak jest.Ja też nie radze sie ujawniac. Tutaj wszystko co inne
        podlega krytyce. Lepiej sie nie wychylac.
        • miroonn Re: gej... 17.06.07, 23:39
          Co do braku tolerancji w naszej miejscowości to zgadzam się z powyższymi
          wypowiedziami. Tu mieszka za bardzo zacofane i średniowieczne społeczeństwo,
          osoby "starej daty", które po prostu nie rozumieją takich spraw. Więc lepiej się
          nie przyznawać albo wyemigrować z Birczy :)
    • demonv Re: gej... 18.06.07, 01:11
      no i tak Birczańska MOHEROWA GWARDIA zterroryzowała okolicę, pasuje coś z tym
      zrobić....:D, może taka nowina spowoduje że dadzą sobie spokój bo im szczeny
      obaną a szybko nie pozbierają połamanych protez z chodnika bo ich w krzyżu
      łamie:P:P:P
      • czesio48 Re: gej... 18.06.07, 15:01
        Zorganizuj paradę w Birczy
        • darino :))) 18.06.07, 17:12
          Noooo, Czesiu, niezły dowcip :))))
          • savage6 Re: :))) 18.06.07, 22:08
            Ja bym zaproponował a żeby wybrać przywódce moherów moja nominacja to pani
            Stasia B z miejscowosci Korzeniec
    • jodla14 Re: gej... 18.06.07, 23:35
      Potraktuj to jako swoją intymność, do której masz prawo, ale towarzysza radzę
      szukaj gdzie indziej. W gminie Bircza nie znajdziesz zrozumienia.
    • chlopak_bircza Re: gej... 25.06.07, 20:41
      witam, w sumie zaskoczyla mnie reakcja forumowiczow. Jest w moim odczuciu jak najbardziej pozytywna. Na szczescie niedlugo zaczynam studiowac w duzym miescie i mam nadzieje ze tam znajde zrozumienie i wsparcie. pozdrawiam wszystkich
    • chlopak_bircza Re: gej... 30.06.07, 21:31
      witam ponownie. Chcialbym zeby wieksza ilosc forumowiczow wypowiedziala sie w
      tej sprawie, wiem ile ludzi "miejscowych" odwiedza to forum a to ma sie nijak to
      postu. Przede wszystkim tylko prosze i mam nadzieje na wiekszy odzew. pozdrawiam
      wszystkich tolerancyjnych
      • darino mam do Ciebie prośbę 01.07.07, 01:10
        Nie zakładaj tylu nowych wątków. Chyba zmieścisz się w 2-3 tematach ?
        PS. Mam nadzieję, że moja prośba nie będzie odebrana jako atak homofoba :)))
    • mrklaudia Re: gej... 10.04.18, 12:20
      Cóż no, ja np. twierdzę, że gej jest jednym z lepszych materiałów na prawdziwego przyjaciela kobiety. Znam sporo takich przypadków. Jeśli myślicie inaczej, to może warto zapoznać się z rym artykułem www.kobiety.pl/lifestyle/gej-najlepszy-przyjaciel-kobiety
      Ja osobiście staram się być jak najbardziej tolerancyjna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka