20.03.06, 12:52
Czy ktos tankuje LPG na tej stacji tuz przed skretem w Dużą - SPEED??? Jaki
tam jesst gaz. A moze na tej stacji obok hotelu???? W tej chwili tam jest
najtańszy, ale nie wiem, czy tankowac.....
Obserwuj wątek
    • rrobi Re: LPG 20.03.06, 13:09
      Ja od lipca tankuję na SPEED i jestem zadowolona, gaz jest w porządku, mam już
      także kartę rabatową na tankowanie - ogólnie OK, obsługa szybka (nawet bardzo w
      porównaniu do Petrochemii). Co do ceny to nie zawsze jest najtańszy ale
      generalnie rzecz biorąc i tak się lepiej wychodzi tankując tam cały czas, poza
      tym mają inne stacje w ramach sieci.
      • misaki10 Re: LPG 20.03.06, 13:11
        My też tankujemy na Speed, i jest wszystko ok.
      • marian_xx Re: LPG 20.03.06, 16:07
        A co trzeba zrobic (ile tankowac), zeby taka karte dostac???? No i co ona daje -
        pewnie tańszy gaz, ale o ile, i czy tylko na tej stacji, czy w calej sieci?
        • gregor_74 Re: LPG 20.03.06, 16:55
          Witam.
          Wspomnianą kartę dostałem przy pierwszej wizycie na tej stacji. Może wystarczy
          się zapytać, czy mają?
          Na początku, dzięki tej karcie, gaz tankowałem 4gr taniej, później to się
          zmniejszyło, a jak jest obecnie - nie wiem, bo nie korzystałem (awaria
          instalacji w samochodzie)
    • hetfield2 Re: LPG 20.03.06, 21:00
      Witam !!! Ja też tankowałem na tej stacji, aż pewnego dnia rano zatankowałem
      gaz do pełna i jak się okazało zatankowali mi gaz z wodą co stwierdziła osoba
      kompetentna w dziedzinie instalacji LPG, zresztą widziałem to na własne oczy i
      nie było to tak, że woda zebrała się sama w moim zbiorniku w takiej ilości.
      Samochód w chwili obecnej mam w warsztacie sad.Oczywiście o reklamacji mogę
      zapomnieć oczywiście była mowa, że to niemożliwe. Wolę zapłacić 5gr więcej i
      nie bulić za naprawę i oczyszczenie instalacji prawie 500 zł. Pozdrawiam i mam
      nadzieję, że nikomu to się nie przydarzy.
      • maliziosa Re: LPG 21.03.06, 00:00
        ja poprzednie autko tankowałam na Shellu przy Makro...i jeździłam na tym gazie
        dłużej niż gdy zatankowałam w innym miejscu...-->np..na pierwszym skrzyzowaniu
        za makro jest tez stacja gazowa po lewej stronie w uliczce....radze tam nie
        tankować....Jak otworzyli było ok...po 2 miesiącach jak "nałapali klientow" -
        tez mialam karte stalego klienta--zaczeli gaz chrzścić...i w rezultacie (bo
        tankowałam tam potem juz tylko ze 3 razy)ok.100 km przejechane mniej niż przy
        pierwszych tankowaniach lub gdy jeździłam na gazie shellowskim...lepiej
        dopłacic..i potem nie denerwowac sie także naprawami (niestety wiem coś o tym
        doskonale...), byc może teraz sie to zmieniło..ale zalecam ostrożność
        pozdrawiam
    • deroadrunner Re: LPG 23.03.06, 12:02
      WITAM,
      Stanowczo odradzam ... mają w markach 2 stacje ... przed dużą i na ostatnich
      swiatłach w stonę warszawy .. porównanie na gazie z shell przejeżdzam 370 na 30
      L ... na gazie speed 280km na 29L ... jeżdzę tak samo ... ale wniosek już
      wyciągnąłem ... tankowałem u niech, mam ich kartę rabatową ale szkoda mi
      silnika i parownika ... więc nie tankuję .... decyzja wasza .

pzdr

deROADRUNNER
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka