Dodaj do ulubionych

Basen w Mysiadle

01.10.14, 11:00
www.facebook.com/pages/Basen-w-Mysiadle/1473907392884830?ref=bookmarks
Budowa Gminnego Basenu w Mysiadle - Inicjatywa ta jest skierowana do mieszkańców naszej jaki okolicznych miejscowości. Pokażmy naszej gminnej władzy, czego oczekują mieszkańcy!
Basen przy CEIS jest spełnieniem oczekiwań większości mieszkańców - dlatego już dziś kliknij w LUBIĘ TO!
W najbliższym czasie rozpoczniemy także zbieranie podpisów pod petycją – dotyczącą budowy GMINNEGO BASENU W MYSIADLE
Okres przedwyborczy to czas, żeby pokazać, czego oczekujemy od naszych przyszłych Radnych i Wójta – czy poprą naszą inicjatywę? Zobaczymy.
Obserwuj wątek
    • antybuka Re: Basen w Mysiadle 02.10.14, 09:19
      Ja nie chcę basenu w Mysiadle.
      Dlaczego wszystko ma być w Mysiadle?
      Jeśli już ma być basen, to w centrum gminy!
      Proszę sobie nie uzurpować "oczekiwań większości mieszkańców", ponieważ jest nieprawda.
      • kriss_o_poranku Re: Basen w Mysiadle 02.10.14, 09:43
        Ad. antybuk
        W centrum gminy niema tez kościoła, a my będziemy mieli dwa w tej części gminy - sugeruję jeden sobie zabrać.
        Ja basen popieram w 100%
        • antybuka Re: Basen w Mysiadle 02.10.14, 10:58
          Ciekawy argument za basem w Mysiadle, a nie innej części gminy, to dwa kościoły. Dziękuję, że uświadomił mi Pan korelację kościoła i basenu.
          Widzę, że Pan widzi tylko swoją część gminy, a innej nie dostrzega. Mieszkańcy z południa powinni mieć tak samo blisko na basen jak ci z Mysiadła.
          • kriss_o_poranku Re: Basen w Mysiadle 02.10.14, 11:26
            Może źle mnie odebrano chciałem uświadomić korelację kościoła i gminy. Natomiast osiągnięcie rentowności basenu jest możliwe tam gdzie jest na niego popyt - czyli tam gdzie jest większe zaludnienie terenu - może to okrutne ale ... cóż
      • skamuzy Re: Basen w Mysiadle 24.10.14, 14:00
        Ale to jest forum mieszkańców Mysiadła, więc o co chodzi ??
    • cafe_mamma_mia Re: Basen w Mysiadle 06.10.14, 15:57
      Jak najbardziej za, nawet jeśli to perspektywa wielu lat to warto się o nią starać.
      Bo basenów to tu nie ma. Jest tylko zafajdane (brudne...) Piaseczno, które jest przeładowane do granic możliwości. I bez możliwości wejścia w innych godzinach niż 19-21 lub weekend... Kto trenuje ten wie co mam na myśli. Nie ma gdzie pływać i to jest dramat. Bo w Warszawie jest nie lepiej. Na ogół jeden basen na dzielnicę na kilka milionów ludzi w aglomeracji. Powstały orliki więc może i z basenami się uda...
      Bo od boomu w latach 90tych kiedy powstały wszystkie obecne OSIRY, GOSIRY, nie został zbudowany ani jeden obiekt tego typu.
      • eartur Re: Basen w Mysiadle 07.10.14, 12:44
        To basen czy kościół? Bo 2 w 1 chyba się jednak nie da :) Wyjdą wakacje all-inclusive w Egipcie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka