malutkiwielorybek 21.03.11, 20:46 Witam, zamierzam kupic irygator,ale idzie dostac oczopląsuProszę doradzcie coś...interesuję się bezprzewodowym, ze względu na to ze mogę nosić ze sobą do pracy. Dzięki za komentarze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niebieski_lisek Re: irygator-jaki!??Proszę o pomoc 24.03.11, 18:03 Mi ortodontka odradziła irygator - powiedziała że można tym sobie zaszkodzić i zaleciła nitki dentystyczne. Odpowiedz Link
werronka10 Re: irygator-jaki!??Proszę o pomoc 28.03.11, 12:50 nie no - nitkami trudniej i łatwiej uszkodzić dziasła. ja mam waterpik model stacjonarny kupiony na allegro. kiedys dent zalecił mi irygator ze wzgledu na problemy z dziasłami. szczerze odradzał wszelkie supermarketowe orale i brauny i zasugerował właśnie waterpik. Odpowiedz Link
malutkiwielorybek Re: irygator-jaki!??Proszę o pomoc 28.03.11, 16:21 Dzięki własnie chce bezprzewodowy gdyż ze względu na mój tryb zycia nieststy będzie najkorzystniejszy Odpowiedz Link
ellenxoxo Re: irygator-jaki!??Proszę o pomoc 24.04.14, 12:02 Jeśli chodzi o czyszczenie międzyzębowe to mamy pięć opcji tak naprawdę: -wykałaczki -niciowykałaczki -nici -szczoteczki to przestrzeni międzyzębowych -irygator Jeśli chodzi o najlepszy opcję jest to właśnię irygator. Żeby nie szkodzi sobię dziąsłom trzeba dobrze wybrać sprzęt. Podstawą jest ciśnienie, co prawda im większe tym lepiej wypłukuje ale nie zawsze może być to opłacalne zważywszy na dziąsła. Bardzo polecam irygatory w dobrej cenie które znajdują się na stronie shop-dentu. Odpowiedz Link
zur.ekk Re: irygator-jaki!??Proszę o pomoc 11.08.14, 14:41 wiesz co ja kupowałam sprzęt na arsdental.pl więc popatrz tam na pewno znajdziesz coś dla siebie! Odpowiedz Link
ula1866 Re: irygator-jaki!??Proszę o pomoc 16.01.17, 15:46 Ja kupiłam bardzo fajny bezprzewodowy irygator na superusmiech.pl (PHILIPS) więc polecam. A w tym samym sklepie możesz sobie inne przydatne rzeczy dokupić bo mają spoko ceny i duży wybór profesjonalnych produktów. Odpowiedz Link
kasiek511 Re: irygator-jaki!??Proszę o pomoc 15.03.17, 22:49 O mają tam też irygatory? Musze zobaczyć… kiedyś kupowałam w tym sklepie szczoteczki z curenu (chyba firma curaprox) i były super skuteczne, jak na szczoteczki manualne. Teraz potrzebuję właśnie dobrego irygatora, więc na pewno sprawdzę superusmiech. Odpowiedz Link