Dodaj do ulubionych

Klinika stomatologiczna Dormed

09.05.12, 15:46
Witam, czy ktoś może polecić do jakiego lekarza w Dormedzie najlepiej pójść ?
Obserwuj wątek
    • wera_71 Re: Klinika stomatologiczna Dormed 30.05.12, 12:52
      maja tam świetnych specjalistów, ale wszystko zaleŻy od tego jaki masz dokładnie problem z zębami, czy po prostu chcesz tam isc profilaktycznie?
    • rzesiasta Re: Klinika stomatologiczna Dormed 30.05.12, 15:35
      ja w Dormedzie chodziłam do ortodonty i bardzo polecam, nie pamiętam już nazwiska, ale jestem zadowolona! Zostałam szybko wyleczona, pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do każdego pacjenta. Generalnie bardzo polecam klinikę! smile

Ps.nie znam całego personelu, ale właściciele są przemili smile
    • niebieska_orchidea Re: Klinika stomatologiczna Dormed 29.06.12, 08:35
      Ja mogę polecić Panią Ewę Luszyńską, chodziłam z moim synkiem do niej. Mały straszne się bał i bardzo niechętnie odwiedzał dentystów, ale ta pani to zmieniła smile podejście do dzieci ma świetne, więc myślę, że z dorosłymi też sobie poradzi wink
      • wera_71 Re: Klinika stomatologiczna Dormed 29.06.12, 15:33
        ja chodziłam do doktor Uszyńskiej, specjalizuje sie w stomatologii estetycznej, a ja mialam kilka takich zabiegow i zawsze wychodzilam zadowolona. ale sa tez inni, ktorzy specjalizuja się w innych dziedzinach, to zalezy tak naprawde czego potrzebujemy
    • rzesiasta Re: Klinika stomatologiczna Dormed 24.07.12, 12:54
      A czy wiecie, czy dormed ma dobrego chirurga? Chyba będę miała usuwaną ósemkę i nie wiem do kogo się z tym udać, żeby wszystko było dobrze i żeby nie było problemów ani żadnych powikłań.
      • wera_71 Re: Klinika stomatologiczna Dormed 25.07.12, 12:38
        mają na pewno świetnych stomatologów zajmujących się protetyka, to wiem, choć nie korzystałam, ale spotkałam się z dobrymi opiniami pacjentów po zabiegach i w trakcie leczenia. na pewno w swoje ofercie mają tez chirurgię. warto im zaufać smile
        • rzesiasta Re: Klinika stomatologiczna Dormed 26.07.12, 13:14
          Dzięki za odpowiedź smile sprawdziłam na stronie i faktycznie mają chirurgię w ofercie, czytałam też opinie i wygląda to naprawdę nieźle. Muszę się zainteresować wink
          • niebieska_orchidea Re: Klinika stomatologiczna Dormed 30.05.13, 19:20
            mają chirurgię, ortodoncję i wiele innych specjalistów. mi najbardziej podobało się, że mają swoją pracownię protetyczną, dzięki czemu ceny za implanty bardzo przystępne i wszystko szybko się dzieje.
    • lekstom701 Re: Klinika stomatologiczna Dormed 17.06.13, 15:03
      Marketing szeptany? Proszę Panstwa, czy uważacie, ze Pacjenci są aż tak naiwni, żeby nie wyczuć intencji autora? Wstyd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka