06.11.12, 12:46
Mam pytanie, które się już pojawiało mnóstwo razy...jakiego ortodonte możecie polecić w Warszawie? Co myślicie np. o dr Piotrze Fudaleju?
Obserwuj wątek
    • maryshaa Re: Ortodonta 07.11.12, 11:23
      Nie znam dr Fudaleja. Jeśli chodzi o Warszawę to polecam dr Marię Tołłoczko-Tarnawską.
      • lukasosedi Re: Ortodonta 07.11.12, 11:50
        Pytałem o Fudaleja Piotra bo ponoć ma bardzo duże doświadczenie. Sprawdzę sobie tą doktor. Wielkie dzięki za podpowiedź!
        • maryshaa Re: Ortodonta 07.11.12, 18:48
          Pytaj po znajomych którzy się drutowali. Ja poszłam do dr Tołłoczko, bo dwoje znajomych się u niej drutowało i polecali. I też jestem zadowolona i polecam dalej smile
          • lukasosedi Re: Ortodonta 07.11.12, 19:12
            Dzięki za polecenie, będę jeszcze pytał. pozdrawiam
      • dla.zainteresowanych Re: Ortodonta 17.02.23, 09:25
        Nigdy w życiu nie decydujcie się na leczenie u dr Tołłoczko-Tarnawskiej. Ja niestety popełniłam ten błąd i teraz mogę co najwyżej ratować to, co zostało z moich zębów. Powiedzieć, że jest niekompetentna to nie powiedzieć nic. Z zainteresowaniem za to obserwuję jak sama wystawia sobie pozytywne opinie w necie. Jestem w 99% pewna, że "maryshaa" to właśnie pani Marysia Tarnawska. Zwróćcie też uwagę na to ile opinii jest usuwanych w jej profilu np. na znanym lekarzu. Pani doktor wykupiła sobie abonament by móc cenzurować niezadowolonych pacjentów. Ta kobieta nie ma wstydu, psuje ludziom zęby za grubą kasę. Do tego jeszcze nachalnie promuje się w mediach mówiąc nieprawdę.
    • colato Re: Ortodonta 25.11.12, 19:07
      Piotr Fudalej uratował mój zgryz po niekompetentnym ortodoncie. Warto było co kilka tygodni jeździć do Warszawy po kilkaset kilometrów w 1 stronę, bo gdyby nie dr Fudlej, to chyba wstyd byłoby pokazać się wśród ludzi. Nikt w moim mieście nie chciał poprawiać, było zbyt żle i skomplikowanie. Jest wg mnie najlepszym fachowcem, a oprócz tego uroczym człowiekiem, wspaniałym menagerem i jego klinika powinna służyć jako wzór dla każdego lekarza. Ma czas życzliwie się przywitać, zagadnąć miłe słowo, jakby pamiętał przez te wszystkie lata każde zdanie. Ma się wrażenie, jakby się było jego jedynym najważniejszym pacjentem. POLECAM SZCZERZE I dziękuję doktorze!!!
      • lukasosedi Re: Ortodonta 26.11.12, 13:24
        Byłem na wizycie w piątek w klinice dr Piotra i od samego początku wszystko z czym się zetknąłem zrobiło na mnie miłe wrażenie. Ze względu na to, że mój zgryz nie jest aż tak tragiczny (zdjęcia twarzy i zębów) - dowiedziałem się jak będzie wyglądało leczenie, plus minus jak długo, a koszty przeliczyłem sobie samsmile Gość ma nieprawdopodobną wiedzę, doświadczenie - to od razu widać! Zresztą znalazłem w necie, że został profesorem na jakimś uniwersytecie za granicą - to też coś znaczy. Mogę polecić gabinet dr Fudaleja, przynajmniej na tym etapiesmile W trakcie leczenie też coś skrobnę!
    • arowana14 Re: Ortodonta 14.03.13, 23:07
      Ja chodzę z moją córką do ortodontki Pani Sylwii Orzechowskiej, z kliniki Dental-Design z Pruszkowa, jest to kawałek od Warszawy, można tam dojechać z centrum kolejką WKD w 19 minut. Przyjmuje ona wszystkich, nie tylko dzieci. W gabinetach mają najnowsze sprzęty, także tutaj pełen profesjonalizm. Ortodoncja odbywa się według najnowocześniejszych metod światowych. Kobieta jest bardzo miła, swoją pracę wykonuje fachowo, więc polecam.
    • szymonka87 Re: Ortodonta 01.05.16, 12:35
      Ja mogę polecić klinikę Rock Your Smile. Byłam tam na konsultacji i tam będę leczyć zęby. Nowocześnie wyposażone gabinety, nowoczesne metody leczenia, kompetentny zespół kierowany przez światowej sławy specjalistę - dra Manzo. Moim zdaniem warto smile
    • marlenaciekot6 Re: Ortodonta 01.09.16, 19:02
      ja polecam najlepszą stronę internetową, gdzie można uzyskać mnóstwo ciekawych informacji ortodontica.pl/
    • jarek.k211 Re: Ortodonta 25.08.17, 21:06
      Niestety nie słyszałem, ale jeśli chodzi o ekspertów z okolic Warszawy to rewelacyjne wręcz opinie ma Pani Anna Stach - ortodonta Wołomin
    • delf_5 Re: Ortodonta 03.09.17, 21:51
      Genialny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka