Dodaj do ulubionych

Ortodonta - Szczecin

22.08.16, 11:19
Witam,

zdecydowałam się na aparat i byłam u 2 różnych ortodontów na konsultacji, od każdego dostałam różne propozycje leczenia. Przy czym jeden lekarz chce leczyć a drugi maskować wady zgryzu. Chciałabym mieć jeszcze jedną konsultację ortodontyczną aby usłyszeć jeszcze jedną opinię, w związku z tym prosiłabym o polecenie dobrego ortodonty.
Byłam u p. Dydyk i p. Ziemby.
Obserwuj wątek
    • zuzka5156 Re: Ortodonta - Szczecin 21.11.16, 19:56
      Cześć, rzeczywiście, w takiej sytuacji warto sprawdzić diagnozę przynajmniej jeszcze jednego ortodonty. W Szczecinie mogę Ci polecić dr Magdalenę Durkę. Ma swój gabinet blisko Placu Grunwaldzkiego, godziny przyjęć sprawdzisz sobie na jej stronie www.orto-magic.eu/ w zakładce kontakt. Jako jedna z nielicznych ortodontów w Polsce specjalizuje się w aparatach lingwalnych, czyli praktycznie niewidocznych, mocowanych od strony języka.
    • tonfa23 Re: Ortodonta - Szczecin 26.02.17, 20:46
      Moim zdaniem maskowanie to raczej nietrafiony pomysł. Zależy jeszcze, na czym miałoby polegać... Ale rzeczywiście w Szczecinie warto odwiedzić dr Durkę. Dobry specjalista, czasami też na ich stronie www.orto-magic.eu/ można trafić na rabaty. W tej chwili na przykład całkiem tanio można kupić aparat estetyczny. Polecam Ci przejść się do tego gabinetu i poprosić o poradę. Moim zdaniem jednak dr zaleci leczenie, a nie maskowanie...
    • 007bong Re: Ortodonta - Szczecin 08.02.18, 14:09
      dr Joanna Szajanr to najwyższej klasy ortodonta. Polecam. Przy lekkich i średnio ciężkich wadach może zaproponować (prawie) niewidoczne nakładki Invisalign, ale to jeszcze droga metoda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka