Dodaj do ulubionych

dziury po eksrtakcji

08.12.04, 14:45
Witam,
Nosze aparat od miesiaca i najbardziej dokucza mi widok dziur po ekstrakcji.
Nie moge sie normalnie usmiechac - a usmiech mam ud ucha do ucha. Kiedy mozna
spodziewac sie poprawy wygladu?
Dziury sa ogromne (po czworkach), na moje nieprofesjonalne oko za duze do
wady - ale pewnie nie...?
Obserwuj wątek
    • rab.ren Re: dziury po eksrtakcji 08.12.04, 15:09
      Od 4 lat mam szparę po jednej 4 i jakoś nie znika. Drugi raz w ogóle bym się
      nie zgodziła na wyrywanie. Jedna górna dziura jakoś się zamknęła, a druga górna
      nie. Spodziewałam się, że po minimalnym zsunięciu trójki, bedzie zamykana przez
      przesunięcie 5 i 6 do przodu, a lekarka odciągnęła mi trójkę tak daleko, że mam
      okropną szparę między 3 i 2, zaczęła nawet przesuwać 2 i 1 w tamtą stronę, bo
      uznała, że nie było linii środka. Jakbym nie powiedziała, że się nie zgadzam na
      dalsze przesuwanie, to chyba bym miała 1 na środku. Tak mi właśnie zrobiła z
      dołem. Mam 1 na środku. A jedynki akurat były dobrze ustawione. Nie rozumiem
      dlaczego w ogóle je przesuwała.
      • iga311 Re: dziury po eksrtakcji 08.12.04, 17:52
        Otwórz oczy! Ten lekarz jest beznadziejny! Jak przez 4 lata mozna nie
        polikwidowac luk? No i dlaczego juz 4 lata nosisz, a konca nadal nie widac? To
        nie jest normalne. Przydalaby sie konsultacja u innego orto i szczera rozmowa z
        dotychczasowym...
      • klebus Re: dziury po eksrtakcji 08.12.04, 21:47
        No to sie zalamalam!
        U mnie tez z jednej strony wyglada, ze jest czym zamknac dziure. Za to z drugiej
        trojka wedruje mi na sam srodek i nie wiem czym ja moj orto zamierza zamknac.
        Tez liczylam na piatke i szostke.
      • vese Re: dziury po eksrtakcji 09.12.04, 12:13
        też uważam, że czas iść porozmawiać z innym specjalistą, wiesz bo 4 lata to
        naprawdę kawał czasu....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka