Dodaj do ulubionych

wymiana lukow

03.06.05, 20:25
Mialam dopiero 2 wizyty i, na kazdej z nich, wymieniane luki. (slyszalam, ze, jak nie zaklada sie zadnych dodatkowych elementow, to są jedynie podkrecane). Ale co mnie najbardziej dziwi, to to, ze po ostatniej wymianie zrobla mi sie szparka miedzy jedynkami!!!indifferent A chyba szparki miedzy zebami powinny sie zmniejszac...uncertain Zeby nawet mnie nie bola, choc na poczatku mi mowiono,ze powinnyindifferent
Obserwuj wątek
    • mango-123 Re: wymiana lukow 06.06.05, 15:57
      Ja miałam wymieniany łuk na dole po pół roku, a na górze po roku - oczywiście na grubsze druty. Szparami się ne przejmuj,będziesz je miała jeszcze nie raz w różnych miejscach. Chyba na tym polega ustawianie zębów. Pozdrawiam!
      • light.cik Re: wymiana lukow 06.06.05, 17:40
        Juz mialam szukac innej orto. Poprawilas mi samopoczuciesmileDZIEKI CI BARDZOsmile))
        • hexe25 Re: wymiana lukow 15.06.05, 21:23
          pozwolę sobie odświeżyć temacik.
          light.cik czy podczas tych dwóch wizyt miałas zmieniane druciki na grubsze czy było takie same? bo ja dzisiaj właśnie miałam pierwszą wiztytę po założeniu aparatu no i też miałam na dole zmieniany drut (góra leczona inaczej, więc tego to nie dotyczy) i mam wrażenie, że drucik jest ciut grubszy, ale pewna nie jestem smile jak to było u Ciebie?
          • light.cik Re: wymiana lukow 17.06.05, 17:26
            Tak, te druciki sa coraz grubsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka