mala092 03.10.05, 20:09 Hej. Od Soboty mam założony HYRAX. Przekręcałam wczoraj i było wszystko ok. a dzisiaj bylo NIBY dobrze ale gdy sprawdziałam to nie było widocznej dziurki do wkładania tego kluczyka. Co zrobić? Bo juz nie przekrece Czekam na odzew! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alcasar Re: HYRAX- PROBLEM!! PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ 04.10.05, 20:26 widocznie nie przekręciłaś śruby do końca, ponieważ za każdym razem śruba musi być dokręcona do końca, tak, aż będziesz czuła opór. Parę razy przytrafiło mi się tak, jak Tobie więc końcówkę "narzędzia", ktorym podkręcasz śrube, tak skierowałem, że po omacku znalazłem tę dziurkę i wszystko zakończyło sie Happy End'em Odpowiedz Link
alcasar Re: HYRAX- PROBLEM!! PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ 04.10.05, 20:30 troche dużo "tak" w poprzedniej wypowiedzi Odpowiedz Link
biedak20 Re: HYRAX- PROBLEM!! PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ 05.10.05, 16:44 A jaki masz hyrax - ten z powierznią na zęby czy bez niej? Da się w tym po ludzku zyć - bo ja niedługo zakładam ( Odpowiedz Link
isa1986 Re: HYRAX- PROBLEM!! PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ 06.10.05, 10:25 biedak20 - hyrax nie jest taki straszny, na pewno sie do niego przyzwyczaisz, ja nawet czasami zapominam, ze go mam :] Odpowiedz Link
alcasar Re: HYRAX- PROBLEM!! PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ 06.10.05, 10:40 ja tez juz sie do niego przyzwyczailem a mam go juz pól roku!, pomimo tego chce sie pozbyc juz tego świnstwa Odpowiedz Link
mala092 Re: HYRAX- PROBLEM!! PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ 06.10.05, 20:29 dzieki jednak nie mogłam znaleść tej dziury i pojechałam do orto, ona zrobila jak trzeba i jest okey Ja mam z tym czyms na zebach pierwsze dni- masakra, a teraz juz go wogole nie czuje i mi nie przeszkadza, dodam że Hyrax i aparat stały dolny mam od 6 dni!! POZDRO Odpowiedz Link
biedak20 Re: HYRAX- PROBLEM!! PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ 06.10.05, 21:32 A jak reagowali Wasi znajomi na hyrax? Ja strasznie się obawiam tego okresu kiedy będę musiał go nosić ( Odpowiedz Link
isa1986 Re: HYRAX- PROBLEM!! PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ 07.10.05, 10:55 moim znajomym wogole nie przeszkadza to ze troche seplenie. Na poczatku mielismy niezly ubaw gdy probowalam wymowic jakies slowo, teraz juz prawie nie seplenie nosze hyrax prawie 3 miesiace Odpowiedz Link