Dodaj do ulubionych

HYRAX- PROBLEM!! PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ

03.10.05, 20:09
Hej. Od Soboty mam założony HYRAX. Przekręcałam wczoraj i było wszystko ok. a
dzisiaj bylo NIBY dobrze ale gdy sprawdziałam to nie było widocznej dziurki
do wkładania tego kluczyka. Co zrobić? Bo juz nie przekrece sad Czekam na
odzew!
Obserwuj wątek
    • alcasar Re: HYRAX- PROBLEM!! PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ 04.10.05, 20:26
      widocznie nie przekręciłaś śruby do końca, ponieważ za każdym razem śruba musi
      być dokręcona do końca, tak, aż będziesz czuła opór. Parę razy przytrafiło mi
      się tak, jak Tobie więc końcówkę "narzędzia", ktorym podkręcasz śrube, tak
      skierowałem, że po omacku znalazłem tę dziurkę i wszystko zakończyło sie Happy
      End'embig_grin
      • alcasar Re: HYRAX- PROBLEM!! PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ 04.10.05, 20:30
        troche dużo "tak" w poprzedniej wypowiedzismile
    • biedak20 Re: HYRAX- PROBLEM!! PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ 05.10.05, 16:44
      A jaki masz hyrax - ten z powierznią na zęby czy bez niej? Da się w tym po ludzku zyć - bo ja niedługo zakładam sad(
      • isa1986 Re: HYRAX- PROBLEM!! PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ 06.10.05, 10:25
        biedak20 - hyrax nie jest taki straszny, na pewno sie do niego przyzwyczaisz,
        ja nawet czasami zapominam, ze go mam :]
        • alcasar Re: HYRAX- PROBLEM!! PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ 06.10.05, 10:40
          ja tez juz sie do niego przyzwyczailem a mam go juz pól roku!, pomimo tego chce
          sie pozbyc juz tego świnstwatongue_out
          • mala092 Re: HYRAX- PROBLEM!! PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ 06.10.05, 20:29
            dzieki smile jednak nie mogłam znaleść tej dziury i pojechałam do orto, ona
            zrobila jak trzeba i jest okey smile Ja mam z tym czyms na zebach pierwsze dni-
            masakra, a teraz juz go wogole nie czuje i mi nie przeszkadza, dodam że Hyrax i
            aparat stały dolny mam od 6 dni!! smile POZDRO
          • biedak20 Re: HYRAX- PROBLEM!! PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ 06.10.05, 21:32
            A jak reagowali Wasi znajomi na hyrax? Ja strasznie się obawiam tego okresu kiedy będę musiał go nosić sad(
            • isa1986 Re: HYRAX- PROBLEM!! PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ 07.10.05, 10:55
              moim znajomym wogole nie przeszkadza to ze troche seplenie. Na poczatku
              mielismy niezly ubaw gdy probowalam wymowic jakies slowo, teraz juz prawie nie
              seplenie big_grin nosze hyrax prawie 3 miesiacesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka