Dodaj do ulubionych

żadnych zmian.... co jest grane???

13.02.06, 17:55
Witam!!!
Mam straszny problem nosze aparacik 5 miechów i żadnej poprawy zgryzu
nieiwedze, też macie takie problemy?? albo mieliście ja juz nieiwem co robić
czy mnie naciągaja na kase czy co?? Poradźcie mi plz.... Zgóry dzienki
Obserwuj wątek
    • tigra.14 Re: żadnych zmian.... co jest grane??? 13.02.06, 19:02
      u mnie po7-miu miesiacach zabki sa prosciutkie i luki po dwoch piatkach sie
      zamknely. Nie wiem czy to szybko czy nie...ale mysle ze u Ciebie powinno byc
      juz widac jakies efekty.

Albo efekty sa, ale Ty ich nie dostrzegasz. Ja poprawe (widoczna) widzialam po
      ok tygodniu.
      • hexe25 Re: żadnych zmian.... co jest grane??? 13.02.06, 22:11
        jak to możliwe, że w ciągu 7 miesięcy pozamykały ci się luki po 5tkach? pytam z ciekawości, bo ja noszę ponad 8 miesięcy i nie zamknęły mi sie jeszcze indifferent na co czekam z nicierlpiwością big_grin
        • tigra.14 Re:do hexe25 14.02.06, 14:39
          wiesz co...nie wiem co Ci odpisac. * lat temu mialam aparat na gorze i
          wyrwalam 4-ki. Luki zamykaly mi sie przez 2.5 roku!!!! Wizyty mialam co 1.5
          miesiaca. Teraz na dole nie mam juz zadnej luki.Bylam wczoraj u orto i
          powiedziala ze dol teraz bedzie sie stabilizowal. Nie mam pojecia, dlaczego te
          luki tak szybko sie zamknely. Wizyty zawsze mam co 4,5 tygodni.

Sama orto byla w szoku ze moje zeby tak sie przemieszczaja.Juz nawet
          przykladala bardzo male sily, a i tak to nie zwalnialo tempa.

Dodam ze zeby zostaly przesuniete prawidlowo, tzn korzen jest na swoim miejscu
          itd. I oczywiscie 6-tki byly przysuniete do 4-ek.

Nie wiem jak to jest...moze to sila podswiadomosci...
          • hexe25 Re:do hexe25 14.02.06, 22:03
            fajnie Ci kurcze big_grin tez bym tak chciała. tzn miec juz pozamykane luki po wyrwanych ząbkach big_grin bo w tym czasie co nosze aparat to baardzo dużo się zmieniło w wyglądzie moich ząbków, ale z utęsknieniem czekam na efekt końcowy wink a to, że u mnie idzie wolniej zamykanie luk, a u Ciebie poszło tak szybko, to może to zależy od planu leczenia orto wink sama nie wiem, ale mam nadzieję, że nie będę nosiła dłużej niż to jest przewidziane (max. 27 miesięcy) i że w tym czasie wszystko się ustawi tak jak powinno smile aha wizyty mam co 5 tygodni.
            p.s. dzięki za odpowiedź smile
    • oowca Re: żadnych zmian.... co jest grane??? 14.02.06, 18:34
      Ja mam wizytę co miesiąc. No i co miesiąc są jakieś zmiany, czasami mniejsze
      czsami większe, ale zawsze cos sie dzieje. Noszę aparat już pół roku, poprawa
      jest, ale luki po czwórkach się jeszcze nie zamknęły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka