Dodaj do ulubionych

szukam ortodonty KATOWICE

22.03.06, 22:01
prosze o wszelkie informacje na temat gabinetow ortodontystycznych w
okolicach Katowic. Z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • akielich Re: szukam ortodonty KATOWICE 23.03.06, 08:23
      czesc smile szybko dzialasz smile powodzenia i do zobaczenia!
      A.
    • light.cik1 Re: szukam ortodonty KATOWICE 23.03.06, 14:57
      Nie wiem kogo Ci polecic, ale moge Ci odradzic Jomadent w Dabrowie Gorniczej. strasznie przedluzaja leczenie.
    • light.cik1 Re: szukam ortodonty KATOWICE 23.03.06, 15:12
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22832&w=26551390
    • czapla111 Re: szukam ortodonty KATOWICE 23.03.06, 18:46
      gliwice wiec nie wiem czy nie za daleko jak dla Ciebie pani Prof. ŚAM dr hab. Agnieszka Pisulska-Otremba "B-dental" ja jestem bardzo zadowolona z pani profesor. Podaje Ci linke do strony gabinetu www.b-dental.pl/ofirmie.php
      • light.cik1 Re: szukam ortodonty KATOWICE 27.03.06, 19:22
        a mozesz napisac jak czesto masz wizyty?? i ile kosztuje jedna?? winkpozdro
        • czapla111 Re: szukam ortodonty KATOWICE 27.03.06, 21:25
          ja narazie mam apart ruchomy więc za wizytę płacę 70 zł Ale ceny gdy ma sie już stały aparat koło 100 zł chyba tylko nie mam pewności ale tak jak napisałam pani profoser ponoć czyni cuda z zębami Pozdrawiam.
          • light.cik1 Re: szukam ortodonty KATOWICE 27.03.06, 22:26
            ponoc?? heh, chcialabym tym razem trafic na sprawdzonego fachowcawinkmyslalam, ze masz to Twoje, osobiste zdanie o Niejsad zastanawiam sie dlaczego NARAZIE nosisz ruchomy...bedziesz miala staly?? A jak tak, to dlaczego odrazu Ci go nie zalozyla??? stalym na efekt czeka sie krocej, a w taki przeciez sposob pani profesor moze Ci przedluzyc leczeniesad
            • czapla111 Re: szukam ortodonty KATOWICE 27.03.06, 23:04
              napisałam "ponoć" poniewaz nie chcialam zeby zaraz ktos mnie zaatakował ze skoro nie mam aparatu stałego to nie powinnam sie wypowiadac Zdanie o Pani prof. ti moje osobiste zdanie jak najbardziej pochlebne ale rowniez zdanie osob z ktorymi sie zetknelam ktorzy leczyli sie u Niej i ktorzy mieli takie klopoty ze moje przy tym to nic. A aparat ruchomy nosze dlatego poniewaz mam bardzo bardzo waskie podniebienie i pani prof. z kilu wzgledow mocno to argumentujac polecila mi noszenie przez pare miesiecy tegoaz aparatu. Tak więc dla mnei, dla innych oraz dla swoich studentów to jeden z lepszych ortodontów
              • light.cik1 Re: szukam ortodonty KATOWICE 28.03.06, 15:52
                dzieki bardzosmile fajnie, ze odpowiedzialassmile)troszke daleko ma gabinet, ale mysle, ze i tak sie do Niej wybiore na konsultacje. Mam nadzieje, ze w koncu trafie na jakas konkretna osobkesmile Nie wiem tylko czy bedzie chciala kontynuowac moje leczenie. POZDRAWIAMsmile))
                • czapla111 Re: szukam ortodonty KATOWICE 28.03.06, 18:10
                  staram sie odpowiadać zawsze poniewaz sama pół roku temu bardzo długo szukałam ortodonty, pytałam na forum i jakoś mały był odzew dlatego teraz kiedy juz znalazłam ortodontkę i moim zdaniem naprawdę bardzo dobrą postanowiłam o Niej mówićsmile Pozdrawiam
                  • light.cik1 Re: szukam ortodonty KATOWICE 28.03.06, 20:38
                    Dziekismile) a to czy moge Cie jeszcze pomeczyc??wink mam jeszcze takie jedno pytanko <OSTATNIE>:jak czesto masz wizyty ?? Rezygnuje z mojej orto, bo ja je mam co 6-7 tygodni i w sumie zadnych konkretnych zmian od 1.5 roku!!;/ meczy mnie to juz, bo nie mam zamiaru nosic tego zelastwa 5 lat. Dlatego chcialabym znalesc orto, ktora nie przeciaga leczenia, no i zeby wizyty u niej w koncu przynisily jakies efekty!!!chociaz najmniejsze...
                    • czapla111 Re: szukam ortodonty KATOWICE 28.03.06, 22:50
                      ja tez mam co 6 tyg ale wiesz, ja mam ten ruchomy aparat na rozszerzenie podniebienia więc trudno mi Ci doradzić Na jednej wizycie spotkałam dziewczynę z licum moze koniec gimanjuzm (na oko) była z mamą i jej mama opowiedziala mi o wadzie swojej córki o tym jak każdy ortodonta mówił ze nic sie nie da zrobić aż ktos polecił jej panią prof. Dziewczyna ta miała podobno jedynki i dwójki i chyba wszystkie z przodu po prostu powykręcane pani prof. w rok i 4 miesiące wyprostowała jej zęby podczas gdy inni rozkładali ręce. A wycisk tej dziewczyny pani profesor przynosi na zajęcia studentom więc musiała byc ciężka wada Piszę Ci o tym dlatego bo to myślę jest dowód, że nie przeciąga leczenia i mam nadzieję że to Cię jakoś uspokoi. I zawsze krzyczy, że mam nosić cały czas mój aparat bo Ona chce mnie szybko "wyprostować"smile a jak mnei zobaczy na mieście bez aparatu to sobie ze mna porozmawiasmile Przykro mi, że nie mam jak Ci udzielić inf. co do częstotliwości wizyt bo tak jak napisałam ja mam ruchomy i to jest inna sprawasmile Najbliższą wizytę mam w czwartek. Jak będziesz mieć jakieś pytania jeszce to prosze bardzo piszsmile
                      • czapla111 Re: szukam ortodonty KATOWICE 28.03.06, 23:02
                        aaaasmilejeszcze dodam ze ta dziewczyna o ktorej pisalam byla juz bez aparatu i ząbki ślicznesmile a niedługo ma juz nie nosic nawet rentencyjnego Ale się rozpisałam, powinnam jakąś zniżkę od B denatalu dostać bo zachowuje się jak jakiś rasowy przedstawiciel żeby nie powiedzieć handlowy to napiszę dentystcznywink
                        • light.cik1 Re: szukam ortodonty KATOWICE 29.03.06, 18:48
                          dziekuje Ci bardzo za infosmile)) Naprawde fajne z Twojej stronysmilez czego co piszesz to sympatyczna z niej kobietasmile Rzeczywiscie powinnas miec jakies znizki, bo mnie do Niej przekonalassmile))pozdrawiam i zycze ladnych zabkowsmile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka