Dodaj do ulubionych

czy ktos poleca klinike ORTHOSMILE we WROCŁAWIU???

28.06.06, 18:53
Witam mam pytanie czy ktoś poleca klinikę ORTHOSMILE ,pytam ponieważ nie
jestem z Wrocka tylko z Legnicy jaką klinikę wybrać? Jak ktoś był to niech
napisze jak było jaka atmosfera tam panuje czy mili lekarze?No i jak z cenami
bo będe się przymierzał na aparat przezroczysty.Z góry dziekuje!!!!mój e-mail
tomek.ol@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • aliss.z Re: czy ktos poleca klinike ORTHOSMILE we WROCŁAW 29.06.06, 15:59
      witaj!
      ja się tam leczę od niedawna, jestem b. zadowolona, lekarze bardzo miliwink
      a co do aparatu przeźroczystego to z tego co się orientuję (ja takiego nie
      mam ;P) to 2500 za łuk...
      pozdrawiam i powodzenia życzę!
      • georgewroc1 Re: czy ktos poleca klinike ORTHOSMILE we WROCŁAW 29.06.06, 21:21
        witam, ja tez lecze sie w OrthoSmile. Jestem baerdzo zadowolony. Artmosfera
        przemila. Panie zawsze usmiechniete. Te klinike polecil mi znajomy pracyjacy w
        technice dentystycznej- wiec raczej ma rozeznanie.
        Mam aparat w tzw systemie niskiego tarcia (Damon 2). I luk to koszt 2500zl.
        Kazda wizyta 150zl ( co 6-8 tygodni).
        Nie wiem jak wygladaja ceny innych aparatow gdyz do mojej wady nadawl sie tylko
        system damon.
        Slyszalem. ze ta klinika ponoc nie nalezy do najtanszych ale ja wychodze z
        zalozenia, ze przy tak dlugim czasie leczenia lepiej powierzyc sie specjalistom.
        Wiele sie slyszy ze po 2 latach nie ma efektow. A tutaj dzialanie jest bardzo
        profesjonalne. Mam porowanie gdyz bylem na konsultacji wczesniej w innym
        gabinecie i pani orto bardzo zastanawiala sie co ze mna zrobic smile Tu nie bylo
        problemow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka