owieczka.k 30.10.06, 12:57 Proszę o opinie na temat strippingu ciągle nie jestem pewna czy robienie tego zamiast wyrywania zębów to dobra decyzja ? A zostało mi 3 dni do załozenia aparatu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ortodonta Re: stripping do ortodonty 30.10.06, 13:22 stripping nie jest alternatywą dla usuwania zębów!! jeśli jest wskazanie do amputacji prawej nogi, to nikt się nie zastanawia, czy może lepiej uciąć lewą. jak jest wskazanie do strippingu, to nie ma do ekstrakcji. Odpowiedz Link
owieczka.k Re: stripping do ortodonty 30.10.06, 14:42 No dobrze rozumiem. A co Pan sądzi o samym strippingu ? Czy jest to niebezpieczne dla zębów nawet jak ortodonta wykona to dobrze? Czy w przysżłosci trzeba jakoś szczególnie dbać o zaby po strippingu? Odpowiedz Link
ortodonta Re: stripping do ortodonty 30.10.06, 15:39 o dobrze zrobionym myślę w samych superlatywach. Odpowiedz Link
owieczka.k Re: stripping do ortodonty 30.10.06, 18:33 dziękuje bardzo za odpowiedz jestem troszkę bardziej uspokojona Odpowiedz Link