jooska2 28.08.07, 11:08 szukam naprawde dobrego otrodonty. chce złaozyc aparat,ale nie wiem gdzie isc, żeby traficv na naprawde dobrego specjaliste. w jednym gabinecie byłam,ale niestey wrażenia marne. szukam dalej. poradxcie do kogo iśc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lesiorz Re: WROCŁAW - jaki odrtodonta ?? 02.09.07, 20:55 Również dołączam się do jooska2 z pytaniem o ortodonte we Wrocławiu. Jest OrthoSmile - który ma spory topic na tym forum - jest też coś w temacie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23692&w=65105300&a=68225197 ale już jakiś czas jest on niezbyt aktywny Może ktoś pomoże nowym przed tym jakże ważnym wyborem? Odpowiedz Link
marickenn Re: WROCŁAW - jaki odrtodonta ?? 04.09.07, 00:11 Polecam dr Iwanickiego, który przyjmuje na ul. Krzyckiej Odpowiedz Link
lesiorz Re: WROCŁAW - jaki odrtodonta ?? 04.09.07, 20:31 yhm, a mógłbyś podać jak ma na imię? (potrzebne do sprawdzenia w rejestrze lekarzy, ot tak ) I czy orientujesz się jaki jest koszt aparatu stałego metalowego na jeden łuk oraz koszt wizyty kontrolnej? Pozdrawiam Odpowiedz Link
marickenn Re: WROCŁAW - jaki odrtodonta ?? 20.09.07, 16:13 Hej, już odpowiadam - dr Jarosław Iwanicki - jest specjalistą ortodontą i jest doktorem nauk medycznych. Przyjmował na Parafialnej ale z pewnych wzgledów otworzył swój gabinet na Krzyckiej - tam jest fajniej bo bardziej kameralnie i można sobie pogadać dłużej na temat leczenia Odpowiedz Link
jooska2 lesiorz 11.10.07, 15:09 i co , wybrales sie do tego Iwanickiego ?? ja na razie musze jeszcze podleczyc zeby wiec sie nie wybralam nigdzie. Odpowiedz Link
jotde2 Re: WROCŁAW - jaki odrtodonta ?? 20.09.07, 10:32 > Jest OrthoSmile - który ma spory topic na tym forum - jest też coś w temacie bylem na ich stronie - to same dzieci na praktykach qrde czy co ? ale trzeba przyznać ze szefowa ładna Odpowiedz Link
meziam Re: WROCŁAW - jaki odrtodonta ?? 19.11.07, 17:57 witam! a o ASDENT-GRUCE NA ROGOWSKIEJ COŚ WIECIE?? Odpowiedz Link
cally Re: WROCŁAW - jaki odrtodonta ?? 19.11.07, 18:57 Polecam dr Iwanickiego Świetny specjalista i przesympatyczny człowiek Odpowiedz Link