Dodaj do ulubionych

W czwartek wkreca mi mikrosruby...

10.07.09, 03:30
Trzymajcie kciuki - troche sie boje wink
Beda dwie po bokach gornych jedynek...
Obserwuj wątek
    • aureolkaa Re: W czwartek wkreca mi mikrosruby... 10.07.09, 09:47
      nie bój się, nie boli nicwink pod znieczuleniem miejscowym wkręcają je więc nie
      poczujesz nic prócz delikatnego ucisku..a wykręcają już bez
      znieczulenia..pozdrawiamsmile
      • free-limonka Re: W czwartek wkreca mi mikrosruby... 13.07.09, 15:39
        wiedźma i napisz jak było...ja za około 2tygodnie też będę je miała...
    • wiedzma30 Re: W czwartek wkreca mi mikrosruby... 16.07.09, 19:29
      No i d...
      Nie mam srub...
      Okazalo sie, ze nie da rady wlozyc w zamki grubego drutu - a ponoc do mikrosrub
      taki ma byc...
      Wiec musze czekac nastepne 2 m-ce. Wlasciwie to nie wiem juz na co... Przeciez -
      w/g mnie - mogli spokojnie zaczac zsuwac mi zebiska i bez mikroimplantow.
      Zla jestem okropnie! Nastepne 2 m-ce jak krolik!

Aha! I na koniec sie dowiedzialam, ze wlasciwie to na 100% nie wiadomo czy bede
      miec mikrosruby... A przeciez umowili mnie na dzis - bo MIELI mi je wkrecic...
      wrrr...
      • ortodonta Re: W czwartek wkreca mi mikrosruby... 23.07.09, 13:02
        dla zainteresowanych fotki z miniśrubą:

przypadek 21:
        www.piskorscy.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=7&Itemid=16
    • wiedzma30 Odwlekane i w innych miejscach, ale jednak sa... 12.01.10, 03:33
      Dzis ortodonta wkrecil mi 2 mikrosruby... Mikro hahaha! Wystaje tego spory
      kawalek 5-6mm. Mam je wkrecone w srodek podniebienia na wysokosci siodemek.
      Nic nie bolalo. Tylko to dziwne odczucie, gdy wierca w glowie... wink
      • free-limonka Re: Odwlekane i w innych miejscach, ale jednak sa 12.01.10, 18:33
        Ja mam mikrośruby od listopada...też ciągle to odwlekali ale w końcu stało się...jest nieźle...czułam je tylko na samym początku... też wydawało mi się że sporo wystają...ale dziś nawet ich nie czuję...nawet zapominam o ich istnieniu...a dają sporo przy zsuwaniu zębów smile...a co do wkręcania do rzeczywiście dziwne uczucie, ale za to zero bólu smile
        • wiedzma30 Re: Odwlekane i w innych miejscach, ale jednak sa 13.01.10, 04:16
          Relacje po dniu posiadania mikrosrub...
          Sluzowka podniebienia podrazniona. Jezyk obolaly straszliwie. sad((

Obstawiam, ze na srodku jezyka zrobi mi sie zgrubienie - od tych srub - jak na
          niektorych pietach wink))

P.S. Zmierzylam ile wystaja wink dlatego podalam te 5-6 mm... To naprawde duzo...
          • martunia60 Re: Odwlekane i w innych miejscach, ale jednak sa 13.01.10, 15:47
            Wiedzma widze ,ze te mikrosruby to ci spac nie daja bo juz o 4 rano na nogach
            bylas albo sie jeszcze nie kladlas smile
            • wiedzma30 Re: Odwlekane i w innych miejscach, ale jednak sa 14.01.10, 00:02
              Mieszkam w innej strefie czasowej smile
              • martunia60 Re: Odwlekane i w innych miejscach, ale jednak sa 14.01.10, 13:43
                smile i wszystko jasne . Pozdrawiam .
    • wiedzma30 Re: W czwartek wkreca mi mikrosruby... 19.01.10, 16:27
      Po 2 dniach od wkrecenia mikroimplantow pojawila sie dziura na jezyku... Dzis
      juz 8-y dzien od wkrecenia - sruby ok (byly ok od 3 dnia). Dziura na jezyku
      nadal jest, boli, mam trudnosci z jedzeniem. Boli nie tylko jezyk, ale i glowa,
      szyja - bo bol promieniuje.
      Zobaczymy jak dlugo jeszcze utrzyma sie to dziurzysko...
    • wiedzma30 Re: W czwartek wkreca mi mikrosruby... 11.02.10, 22:00
      Dzis miesiac od kiedy mam mikroimplanty. I dziure w jezyku wink

Dzis zalozyli mi drut-petelke. Koncowki sa przymocowane do mikrosrub i
      zacementowane, a srodek jest przycementowany do wewnetrznej strony jedynek. Cale
      to cudo ma "usztywnic" jedynki, zeby sie nie poobracaly.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka