wiedzma30 10.07.09, 03:30 Trzymajcie kciuki - troche sie boje Beda dwie po bokach gornych jedynek... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aureolkaa Re: W czwartek wkreca mi mikrosruby... 10.07.09, 09:47 nie bój się, nie boli nic pod znieczuleniem miejscowym wkręcają je więc nie poczujesz nic prócz delikatnego ucisku..a wykręcają już bez znieczulenia..pozdrawiam Odpowiedz Link
free-limonka Re: W czwartek wkreca mi mikrosruby... 13.07.09, 15:39 wiedźma i napisz jak było...ja za około 2tygodnie też będę je miała... Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: W czwartek wkreca mi mikrosruby... 16.07.09, 19:29 No i d... Nie mam srub... Okazalo sie, ze nie da rady wlozyc w zamki grubego drutu - a ponoc do mikrosrub taki ma byc... Wiec musze czekac nastepne 2 m-ce. Wlasciwie to nie wiem juz na co... Przeciez - w/g mnie - mogli spokojnie zaczac zsuwac mi zebiska i bez mikroimplantow. Zla jestem okropnie! Nastepne 2 m-ce jak krolik! Aha! I na koniec sie dowiedzialam, ze wlasciwie to na 100% nie wiadomo czy bede miec mikrosruby... A przeciez umowili mnie na dzis - bo MIELI mi je wkrecic... wrrr... Odpowiedz Link
ortodonta Re: W czwartek wkreca mi mikrosruby... 23.07.09, 13:02 dla zainteresowanych fotki z miniśrubą: przypadek 21: www.piskorscy.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=7&Itemid=16 Odpowiedz Link
wiedzma30 Odwlekane i w innych miejscach, ale jednak sa... 12.01.10, 03:33 Dzis ortodonta wkrecil mi 2 mikrosruby... Mikro hahaha! Wystaje tego spory kawalek 5-6mm. Mam je wkrecone w srodek podniebienia na wysokosci siodemek. Nic nie bolalo. Tylko to dziwne odczucie, gdy wierca w glowie... Odpowiedz Link
free-limonka Re: Odwlekane i w innych miejscach, ale jednak sa 12.01.10, 18:33 Ja mam mikrośruby od listopada...też ciągle to odwlekali ale w końcu stało się...jest nieźle...czułam je tylko na samym początku... też wydawało mi się że sporo wystają...ale dziś nawet ich nie czuję...nawet zapominam o ich istnieniu...a dają sporo przy zsuwaniu zębów ...a co do wkręcania do rzeczywiście dziwne uczucie, ale za to zero bólu Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Odwlekane i w innych miejscach, ale jednak sa 13.01.10, 04:16 Relacje po dniu posiadania mikrosrub... Sluzowka podniebienia podrazniona. Jezyk obolaly straszliwie. (( Obstawiam, ze na srodku jezyka zrobi mi sie zgrubienie - od tych srub - jak na niektorych pietach )) P.S. Zmierzylam ile wystaja dlatego podalam te 5-6 mm... To naprawde duzo... Odpowiedz Link
martunia60 Re: Odwlekane i w innych miejscach, ale jednak sa 13.01.10, 15:47 Wiedzma widze ,ze te mikrosruby to ci spac nie daja bo juz o 4 rano na nogach bylas albo sie jeszcze nie kladlas Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Odwlekane i w innych miejscach, ale jednak sa 14.01.10, 00:02 Mieszkam w innej strefie czasowej Odpowiedz Link
martunia60 Re: Odwlekane i w innych miejscach, ale jednak sa 14.01.10, 13:43 i wszystko jasne . Pozdrawiam . Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: W czwartek wkreca mi mikrosruby... 19.01.10, 16:27 Po 2 dniach od wkrecenia mikroimplantow pojawila sie dziura na jezyku... Dzis juz 8-y dzien od wkrecenia - sruby ok (byly ok od 3 dnia). Dziura na jezyku nadal jest, boli, mam trudnosci z jedzeniem. Boli nie tylko jezyk, ale i glowa, szyja - bo bol promieniuje. Zobaczymy jak dlugo jeszcze utrzyma sie to dziurzysko... Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: W czwartek wkreca mi mikrosruby... 11.02.10, 22:00 Dzis miesiac od kiedy mam mikroimplanty. I dziure w jezyku Dzis zalozyli mi drut-petelke. Koncowki sa przymocowane do mikrosrub i zacementowane, a srodek jest przycementowany do wewnetrznej strony jedynek. Cale to cudo ma "usztywnic" jedynki, zeby sie nie poobracaly. Odpowiedz Link