vogino55 09.03.06, 19:04 Tu smutny link wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8221038&rfbawp=1141927350.042&ticaid=1137c Wojciech ((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tofika Re: [*] Hanka Bielicka [*] 09.03.06, 19:09 Tak ,Wojciech..to prawda bbb smutny,ale tak juz jest,..... Znana P HANeczka z Ogromnego potencjalu zywotnosci ,Kobietka wyjatkowej charyzmy ... Dolaczam Wyrazy Smutku[*] Odpowiedz Link
czarny.humor Re: [*] Hanka Bielicka [*] 09.03.06, 19:10 Wielka szkoda!! Była dobrym człowiekiem. Wydawała się "nie do zdarcia". (( Odpowiedz Link
regine Re: [*] Hanka Bielicka [*] 09.03.06, 19:40 A jednak odeszła...W niedzielę oglądałam ją na HBO w "HBO na stojaka". Na żywo. Smutna wiadomość, naprawdę odszedł wspaniały człowiek, który powodował, że uśmiechaliśmy się, wystarczyło, że weszła na scenę... No i odeszła ...Smutny ten rok, tylu wybitnych ludzi już zabrał...(*) Odpowiedz Link
banitka51 Re: [*] Hanka Bielicka [*] 09.03.06, 19:46 Są takie osoby, z którymi rośniemy, stają się fragmentem naszego życia i często, choć osobiście nie znamy, adoptujemy do "swoich". Dla mnie Hania Bielicka była kimś takim. To bolesne, że "była". Kawałek mojego życia dzisiaj obumarł. Powoli rozumiem prababcię mojej koleżanki (108 lat), która budząc się codziennie mówi niezadowolona: "jeszcze żyję... ale już nikt z mojego życia". Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: [*] Hanka Bielicka [*] 09.03.06, 19:59 Smutna wiadomość,była wspaniałym człowiekiem Odpowiedz Link
annal74 Re: [*] Hanka Bielicka [*] 09.03.06, 22:06 Kto teraz będzie nosił takie wspaniałe kapelusze ? Smutno na estradzie nikt już tak nie pogada Pietrusińskiej. Odpowiedz Link
goskaa.l Re: [*] Hanka Bielicka [*] 10.03.06, 07:38 Z wieczornych wiadomości radiowych dowiedziałam sie, ze miała operowanego tętniaka. Operacja się udała, ale potem ['] Odpowiedz Link
kryzar Re: [*] Hanka Bielicka [*] 10.03.06, 08:04 też mi smutno kto będzie teraz mówił "jeszcze Polska nie zginęła póki się śmiejemy" ? Odpowiedz Link
axsa [*] 10.03.06, 08:04 Z tętniakami często tak niepomyślnie się konczy. Bardzo mi szkoda. Odpowiedz Link
wiktoria53 Pożegnanie Hanki Bielickiej ["] 16.03.06, 18:06 Na cmentarzu Stare Powązki w Warszawie pochowano popularną aktorkę Hankę Bielicką. W ostatniej drodze artystce towarzyszyły setki warszawiaków, przedstawiciele środowisk twórczych, przyjaciele. Wśród przybyłych na pogrzeb artystki była m.in. żona prezydenta RP, Maria Kaczyńska, która odczytała list od Lecha Kaczyńskiego. "Żegnamy wspaniałego człowieka i wielką artystkę. Przez dziesiątki lat obdarzała nas śmiechem, który pozwalał przetrwać trudy życia" - napisał prezydent. Odpowiedz Link
toskania8 [*] Hanka Bielicka [*]-mam jeden z Jej kapeluszy! 17.03.06, 12:59 kilka lat temu, chyba w związku z tymi wielkimi powodziami była taka akcja charytatywna GW, wystawiano wtedy na licytację różne rzeczy , Pani Hanka wystawiła kilka swoich słynnych kapeluszy. No i ja wylicytowałam jeden z nich. Jest piękny, z cieniutkiej słomeczki otoczony ciemnoczerwoną, cieniowanem przechodzaca niemal do czerni wstążką, tiulową woalką i różą. Jest tak wytworny, że właściwe go nie noszę (nadawałby się tylko na jakieś zupełnie niezwykłe okazje) , za to powiesiłam go sobie na ścianie w charakterze ozdoby. Jestem z niego bardzo dumna, a teraz stał się szczególnie cenną pamiątką. To była bardzo wielka dama, (w odróżnieniu od damulek), niestety jedna z ostatnich Odpowiedz Link
natla Re: [*] Hanka Bielicka [*]-mam jeden z Jej kapelu 17.03.06, 13:11 No to masz piękna rzecz. Grała damulki, a bezpośredniość robiła ją damą. Odpowiedz Link
kryzar Re: [*] Hanka Bielicka w "wysokich obcasach" 18.03.06, 07:22 kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53581,3215776.html Odpowiedz Link
toskania8 [*] Hanka Bielicka [*]a TV dała 10-min wspomnienie 18.03.06, 10:52 wczoraj po Teleekspresie, przypadkiem się natknęłam, na tyle się zdobyli, więcj czasu nie warto jej było poświęcić. No cóż, misja... Odpowiedz Link
malwina52 Re: [*] Hanka Bielicka [*]a TV dała 10-min wspomn 18.03.06, 11:07 ciekawy wywiad z pania Hanka www.pulstv.pl/index.php?t=polecamy&g=7&p=396&o=108&PHPSESSID=8f66beea7fefcb5d4e04e60ace8e945e Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: [*] Hanka Bielicka [*]a TV dała 10-min wspomn 18.03.06, 15:46 Dzięki, Malwinko Przeczytałam ten wywiad z wielka przyjemnościa i bardzo sie usmiałam,nie można sie /nie usmiechac/jak ''przebywa''się z H.Bielicką. Miała piękne życie i była przez nas kochana,napewno jej nie zapomnimy. Odpowiedz Link
kesaira Re: [*] Hanka Bielicka [*] 18.03.06, 16:28 Obejrzałam powtórkę programu Majewskiego z Hanką Bielicką. Trzeba przyznać, że do końca trzymała się wspaniale... Szkoda, ze już nie usłyszymy na żywo jej monologów... Odpowiedz Link