konrado80 02.01.05, 01:24 ... o to w ten a nie inny sposob ostalem sie sam a tak chcialem dzisiaj popracowac )))))))))))) dobra ide i ja spac dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzika_zdzicha Re: I tak... 02.01.05, 02:39 a nieprawda! DDD teraz ja siedzę na forum - tyle że nie będę gadać sama do siebie ))))) ehh, przestawiłam się na czas australijski ;DDDDD śpijcie dobrze, ja będę czuwać... Odpowiedz Link
konrado80 Re: I tak... 02.01.05, 07:24 a tak nie wiele brakowalo bo spac poszedlem dopiero po 2 Odpowiedz Link
konrado80 Re: I tak... 02.01.05, 07:29 tak wogole to dzien dobry wszystkim jeszcze 30 min i koniec pracy i do domu ))))))) i cale dwa dni wolnego )))))))))) Odpowiedz Link
tbnh Re: I tak... 02.01.05, 09:41 konrado, korci mnie niezmiernie, co robi ktos. kto pracuje w tak przedziwnie zakreconych godzinach jak Ty??? jesli to nie tajemnica WSI albo FBI.. buziaki Odpowiedz Link
konrado80 Re: I tak... 02.01.05, 10:36 hej to zadna tajemnica wczoraj juz pisalem co porabiam ale napisze jeszcze raz pracuje w obsludze technicznej biurowca jako dyzurny technik ds. utrzymania ruchu a dokladniej jestem elektrykiem ale jako dyzurny zajmuje sie wszystkim elektryka, ogrzewaniem, chlodzeniem, klimatyzacja, woda, stolarka i to co zwierzaki lubia najbardziej kanalizacja a ze w tak dziwnych godz to dlatego ze prowadzimy 24 godzinny nadzor zeby budynek funkcjonowal cos jeszcze wytlumaczyc? Odpowiedz Link
konrado80 Re: I tak... 02.01.05, 10:52 a moze tak wszyscy powiemy cos o sobie??? ja np wiekszosc juz mniej wiecej znam ale sa osoby ktorych nie znam i takie osoby co nikogo nie znaja Odpowiedz Link